Poruka za forumaša
Moderator: VIP
Re: Poruka za forumaša
@ Bla
Ja nisam peimiketila nick do maloprije. Da je meni metko to uradio...mislim dacse ne bih ljutila ali misam baš sigurna. Meni je Trrasa barem rekao ...objasnio nešto..Ja nikome nisam tekla zašto sam napustila prvi forum. O rome ncu nikad pisati.Reci cu samo da sam mapravila jednu veliku glupost...ali kako sam maucila drugima lprastati, oprostila sam i sebi. Glupava sam ko točak..ko noc..ko krava i koza zajedno..i Rumov majmun ma avataru..Nisam zasluzila ni p od plave boje...Ne znam sta tebi zaj nick znaci...ni kad si ga stavio...moze biti zahebancija..ali ruzno je ako zahebavate Terasu. On se ni prema kome nikada tako nije ponasao. A i bonqua mi ke jako sumnjiva..Primiketila sam njezino podhebavanje ali mene ne tangira nimalo...šta se ona tu petlja...ne tteba tebi Blave glaasnogovornik...ama sumnjivo mi je sve...boga mi...
TERASA, COVJECE NE LJUTI SE...sunce ti poljubim, ne ljuti se...ama mene ne moze nitko naljutiti...sama sam napisala da sam mazga...trebalo bi me ovako
...ma duplo 
Ja nisam peimiketila nick do maloprije. Da je meni metko to uradio...mislim dacse ne bih ljutila ali misam baš sigurna. Meni je Trrasa barem rekao ...objasnio nešto..Ja nikome nisam tekla zašto sam napustila prvi forum. O rome ncu nikad pisati.Reci cu samo da sam mapravila jednu veliku glupost...ali kako sam maucila drugima lprastati, oprostila sam i sebi. Glupava sam ko točak..ko noc..ko krava i koza zajedno..i Rumov majmun ma avataru..Nisam zasluzila ni p od plave boje...Ne znam sta tebi zaj nick znaci...ni kad si ga stavio...moze biti zahebancija..ali ruzno je ako zahebavate Terasu. On se ni prema kome nikada tako nije ponasao. A i bonqua mi ke jako sumnjiva..Primiketila sam njezino podhebavanje ali mene ne tangira nimalo...šta se ona tu petlja...ne tteba tebi Blave glaasnogovornik...ama sumnjivo mi je sve...boga mi...
TERASA, COVJECE NE LJUTI SE...sunce ti poljubim, ne ljuti se...ama mene ne moze nitko naljutiti...sama sam napisala da sam mazga...trebalo bi me ovako
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

- Status: Offline
Zahvaljuem Maji ili eventualno Bla što je skinut neprimjeran rejting sa Nicka .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
:bonaqua
Ja ne mogu tocno znati sto se ovdje zaista dogadja ali tvoje podhebavanje sam primijetila. Samo, ja nisam bas osjetljiva...sve ovo nije trebalo...ovo je bilo handranje u mozak...a mislim da nitko od vas to ne moze razumjeti bolje od mene...Ova sramota se nije smjela dogoditi...znate li vi kakve posljedice moze imate vase budalesanje...memate vi pojma...nazalost...a trebali bi znati...ccc...poslije janjanja hebo kajanje...cccc
Svi ste vi meni malo sumnjivi...a...
..sunce vam poljubim...baterija mi crkava...
Ja ne mogu tocno znati sto se ovdje zaista dogadja ali tvoje podhebavanje sam primijetila. Samo, ja nisam bas osjetljiva...sve ovo nije trebalo...ovo je bilo handranje u mozak...a mislim da nitko od vas to ne moze razumjeti bolje od mene...Ova sramota se nije smjela dogoditi...znate li vi kakve posljedice moze imate vase budalesanje...memate vi pojma...nazalost...a trebali bi znati...ccc...poslije janjanja hebo kajanje...cccc
Svi ste vi meni malo sumnjivi...a...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Promijeni samo registracioni broj. Možeš i broj šasije.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Bibo:stop , znaš da ja mogu podvući crtu i da imam osječaj kada treba da se stane .
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
- Status: Online
Neka. Ovo me zanima 
znate li vi kakve posljedice moze imate vase budalesanje...memate vi pojma...nazalost...a trebali bi znati..
znate li vi kakve posljedice moze imate vase budalesanje...memate vi pojma...nazalost...a trebali bi znati..
Gotovo sad, šteta je načinjena. Svi troškovi za duševnu bolest neka se preusmjere na blaov račun.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Oduvijek sam želio da imam privatnu ludaru i da liječim duševne bolesti.
Al' se nisam baš nadao da će to biti besplatno.
Al' se nisam baš nadao da će to biti besplatno.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Bla samo još nešto, okani se Bibe i razmisli o onome šta sam ti prenio .Pozdrav.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Ništa posebno, pretpostavljam da je preskočena terapija ili nešto tako.navika wrote:Ma sta se desava?
Ne znam samo što mene uvlače u ta svoja ludila.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
: