Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Re: Samo da kažem.......
Šta rade ovoliki gosti u temama 

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- supersonic
- Poneki mu pročitamo
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
vireTerasa svjesti wrote:Šta rade ovoliki gosti u temama

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Vidim noćas na forumu nije bilo dosadno... Jebe lud zbunjenog i loši pokušaji humora
A temperature nece još dugo pasti...
Morgen

A temperature nece još dugo pasti...
Morgen

Habibti, ya nour el - ain... 

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
zivot je lijep 

❤️ Majka❤️
- Slučajni prolaznik
- Aktivni forumaš
Divlja_u_srcu wrote:zivot je lijep

Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9589 times
- Been thanked: 11338 times
- Status: Online
Senf wrote:Imal kaka tema za muziku?
Ono u fazonu sta slusas
Izaberi
http://bosanski-forum.com/viewforum.php?f=13
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9955 times
..sto i ti sad...Terasa svjesti wrote:Šta rade ovoliki gosti u temama

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
avantura zvana more preko agencije:
das pare, dodjes nekako do tamo. skontas "apartman" od 20 m2 nema ni klime, ni ventilatora, ni nicega, a u onim sobama gdje ima nema daljinskog, izgleda gazda cuva struju. i onda dodje dan polaska i kontam hajd barem do 12h imas fore, medjutim niko ti ne kaze da ujutru u 8h moras izaci iz sobe, pa te gazda probudi i veli hajte moram ja ocistiti cekaju novi gosti a vi onako poletite da sve popakujete u tu vasu torbu i onda sa torbom i svim onim na plazu. a ni kahve popili niste. cudi me da mi cojk u gacama jadan nije izasao
hajd nekako se na plazi provede dan i navecer dodje autobus po vas i vozac nas obraduje da je klima riknula nekako negdje usput dok su ujutru dolazili po nas i mi se kuhamo na +40 u autobusu. taman odmaknemo fino na putu i onda se sjete da su ostavili tri zene u Zadru pa se60 km moramo vratiti po njih opet. i tako vozamo se malo u krug, i dodjemo mi na granicu, osjeca se fini bosanski miris, ali jos 4 puna autobusa ispred nas, i 2 kombija.
i cekaj, onako setkaj se onda, tamo auta trube, carinici ljuti, galame sto smo izasli iz autobusa, a unutra 3 miliona stepeni
i hajd taman mi predamo kamione od nase skalamerije i kaze ona teta carinica:" ja sam zavrsila smjenu, cekajte dok ne dodje kolegica".
Pa cekaj opet kolegicu krasoticu jos jedno pola h, i napokon krenusmo, eh kad smo usli u bosnu umal ne poljubi onaj asfalt.
i da samo da kazem oni hrvati nisu normalni sa naplatom onih tuseva. jeble ih 2 kune, i to samo dvije kune, covjek bi i platio ali nemas ukrupno 2 kune, nego ili 5 ili 2 po 1 i nece niko da usitni po onim standovima, i onda sam i ja prestala davati ovima u trgovini po 2 kune nego ljubomorno ih cuvala za tuseve. i voda im je isto skupa. pa 8 kn ona mala flasica jane na plazi, barem da je neka voda. ali eto hocemo mi na more
das pare, dodjes nekako do tamo. skontas "apartman" od 20 m2 nema ni klime, ni ventilatora, ni nicega, a u onim sobama gdje ima nema daljinskog, izgleda gazda cuva struju. i onda dodje dan polaska i kontam hajd barem do 12h imas fore, medjutim niko ti ne kaze da ujutru u 8h moras izaci iz sobe, pa te gazda probudi i veli hajte moram ja ocistiti cekaju novi gosti a vi onako poletite da sve popakujete u tu vasu torbu i onda sa torbom i svim onim na plazu. a ni kahve popili niste. cudi me da mi cojk u gacama jadan nije izasao
hajd nekako se na plazi provede dan i navecer dodje autobus po vas i vozac nas obraduje da je klima riknula nekako negdje usput dok su ujutru dolazili po nas i mi se kuhamo na +40 u autobusu. taman odmaknemo fino na putu i onda se sjete da su ostavili tri zene u Zadru pa se60 km moramo vratiti po njih opet. i tako vozamo se malo u krug, i dodjemo mi na granicu, osjeca se fini bosanski miris, ali jos 4 puna autobusa ispred nas, i 2 kombija.
i cekaj, onako setkaj se onda, tamo auta trube, carinici ljuti, galame sto smo izasli iz autobusa, a unutra 3 miliona stepeni

Pa cekaj opet kolegicu krasoticu jos jedno pola h, i napokon krenusmo, eh kad smo usli u bosnu umal ne poljubi onaj asfalt.
i da samo da kazem oni hrvati nisu normalni sa naplatom onih tuseva. jeble ih 2 kune, i to samo dvije kune, covjek bi i platio ali nemas ukrupno 2 kune, nego ili 5 ili 2 po 1 i nece niko da usitni po onim standovima, i onda sam i ja prestala davati ovima u trgovini po 2 kune nego ljubomorno ih cuvala za tuseve. i voda im je isto skupa. pa 8 kn ona mala flasica jane na plazi, barem da je neka voda. ali eto hocemo mi na more

Nikad nemoj preko agencije u hrvatsku... Agencije privatnim apartmanima skrše cijenu i ove poslije bas boli briga za goste...okano wrote:avantura zvana more preko agencije:
das pare, dodjes nekako do tamo. skontas "apartman" od 20 m2 nema ni klime, ni ventilatora, ni nicega, a u onim sobama gdje ima nema daljinskog, izgleda gazda cuva struju. i onda dodje dan polaska i kontam hajd barem do 12h imas fore, medjutim niko ti ne kaze da ujutru u 8h moras izaci iz sobe, pa te gazda probudi i veli hajte moram ja ocistiti cekaju novi gosti a vi onako poletite da sve popakujete u tu vasu torbu i onda sa torbom i svim onim na plazu. a ni kahve popili niste. cudi me da mi cojk u gacama jadan nije izasao![]()
i cekaj, onako setkaj se onda, tamo auta trube, carinici ljuti, galame sto smo izasli iz autobusa, a unutra 3 miliona stepenii hajd taman mi predamo kamione od nase skalamerije i kaze ona teta carinica:" ja sam zavrsila smjenu, cekajte dok ne dodje kolegica".
Imaš internet, možda netko da je bio od poznanika i bio zadovoljan smještajem... Samo taj put je ok... 99% nece platiti pdv i oni sretni... Ovako se mora naplatiti on, agencija i država iz tvojih para... A nude ništa, to se slažem

Svi bi da žive od ova dva mjeseca...
Žao mi je za tvoje iskustvo

Habibti, ya nour el - ain... 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9955 times

Tako je kad hocemo na more autobusom i u privatni smjestaj
Plus, svi me mrko gledaju kad kazem da idem na plazu gdje se ulaz placa - a znam i zasto idem - ne placam tus eksta, sredjena, cista...
Na plazi se ne kupuje nista (ako ne mora, kao ja limun kad me je ujela pcela), nego se sve fino ponese sa sobom, i mirna Bosna

Za autobuse nema lijeka, nama je jednom pukla guma na autoputu ZG-BG, 4 sata smo cekali na suncu da dodje drugi i doveze rezervnu gumu,jer nije bilo u nasem busu...
Elem, cojk i sto bi se odmorio umori se jos vise

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija