Bila su to lijepa vremena.

Ne znam, ova drugi ispao mojoj necaki na pod i ponekad ispadne pokoja slika mutna..
Da li imate Nikon D850? Po kojoj cijeni?MrH wrote: 15 Jul 2022, 21:15 Svaka cast Jonas.
Samo jedno pitanje. Jesi ikad probao D850 i ako jesi, razmisljas li da ga kupis?
Imamo, cijena ti je 21600 kn u eurima 2876 €
Aferim! Čestitam! Drago mi je da si zadovoljan kupovinom. Sretno...Jonas wrote: 14 Jul 2022, 13:34 Samo da javim, dobio sam fotoaparate. Ostao sam ugodno iznenadjen koliko dobro izgledaju.
Fotoaparat od 499,00 EUR + 4,99 EUR postarina, nije potrebno ni (o)cistiti. A dobio sam:
Nikon D610 (sve u besprijekornom stanju)
Korisnicki prirucnik, 346 str.
Remen za nosenje na ramenu za D610, izradjen od tkanine s izvezenim nazivom fotoaparata i Nikonovim logotipom.
Punjac baterije
Prednji poklopac objektiva
Pokrov LCD monitora
Poklopac okulara
Baterija (Nikon original)
Sad punim bateriju, onda slijedi testiranje.
Gdje si prije s tom ponudom?Jonas wrote: 17 Jul 2022, 08:29 Nikon D610 stavio na prodaju
Opseg isporuke ukljucuje:
Nikon D610 tijelo (sve funkcije rade bez gresaka) sa 9965 okidanja
Remen za nosenje na ramenu, izradjen od tkanine s izvezenim nazivom fotoaparata i Nikonovim logotipom.
Punjac baterije
Pokrov LCD monitora
1 Baterija (Nikon original)
650 EUR bez postarine.
![]()
U potpunosti sam zadovoljan obavljenom kupovinom. U super su stanju. Najradije bi kupio jos jedan.
Samo usput, jesi li (ikada) razmisljala o rezervnom fotoaparat?Chloe wrote: 19 Jul 2022, 20:09Gdje si prije s tom ponudom?Jonas wrote: 17 Jul 2022, 08:29 Nikon D610 stavio na prodaju
Opseg isporuke ukljucuje:
Nikon D610 tijelo (sve funkcije rade bez gresaka) sa 9965 okidanja
Remen za nosenje na ramenu, izradjen od tkanine s izvezenim nazivom fotoaparata i Nikonovim logotipom.
Punjac baterije
Pokrov LCD monitora
1 Baterija (Nikon original)
650 EUR bez postarine.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests