Joj JuliaJulia-Klara wrote: 13 Feb 2025, 10:47 meni cijelo jutro to dijete na pameti, svjesno da ce umrijeti i da ga ubija otac... u usima mi zvoni "tata, nemoj molim te"
strasno

Moderator: Krokodil Behko
Joj JuliaJulia-Klara wrote: 13 Feb 2025, 10:47 meni cijelo jutro to dijete na pameti, svjesno da ce umrijeti i da ga ubija otac... u usima mi zvoni "tata, nemoj molim te"
strasno
Nije on mogao ni pričati kad ga je stavioJulia-Klara wrote: 13 Feb 2025, 10:47 meni cijelo jutro to dijete na pameti, svjesno da ce umrijeti i da ga ubija otac... u usima mi zvoni "tata, nemoj molim te"
strasno
Bona ima ti nakav sklop u glavi ko za struju oni osiguraci. Ide ti osigurac od centra moralnosti do ostalih djelova mozga. Kad taj osigurac crkne nema od covjeka nista. Nemas sta mucit, unistis samim tim mucenjem onu osobu koja to mucenje radi, trebas platit dnevnice i ljecenje. Zatvor ko zatvor nema funkciju rehabilitacije, ne moze te popraviti kad te smjeste sa kriminalcima, mozes samo nauciti kako iskazati emocije i zaljenje da dobijes manju kaznu i to je to.spacebound wrote: 13 Feb 2025, 08:33 Znaci ugusis vlastito dijete. Ono kojem si udahnuo zivot i koje je krv tvoje krvi i kost tvoje kosti. Ovo sam mozda toliko posebno emotivno dozivjela i cijelo jutro osjecam mucninu jer imam 13ogodisnjeg sina. Monstrum odvratni, nadam se da nije kukavicki sebi presudio vec da ce tu hrpu smrdljivih govana naci i da ce ici u zatvor.
Za ovakve pozelim srednjovjekovne metode mucenjam
Podsjećamo, Inela Selimović godinama je trpjela psihičko nasilje i prijetnje od supruga. Nakon što ga je uhvatila u preljubi i pokrenula razvod, konflikti su eskalirali, a Emir se grčevito borio za zajednički stan. Prema istražiteljima, ubistvo se dogodilo satima prije nego što su tijela otkrivena, što mu je omogućilo da unaprijed isplanira bijeg.
Ubijena Inela podigla je kredit kako bi osigurala krov nad glavom i život za svog sina, dok je Emir, koji je radio kao dostavljač i vozač kamiona, trošio novac na ljubavnice i nastavio zlostavljati suprugu. Njeni pokušaji da se zaštiti nisu bili dovoljni, a policija sada čini sve kako bi ga što prije pronašla.
Mutevelija wrote: 13 Feb 2025, 15:12Nije on mogao ni pričati kad ga je stavioJulia-Klara wrote: 13 Feb 2025, 10:47 meni cijelo jutro to dijete na pameti, svjesno da ce umrijeti i da ga ubija otac... u usima mi zvoni "tata, nemoj molim te"
strasno
Nije mi samo jasno kako dijete nije pobjeglo negdje, kad je čulo da ubija majku.
Zar je tako mogao ubiti jedno pa drugo, kolika je mržnja morala biti u njemu da zadavi nekoga golim rukama, i koja je on ćalovina bio.
I sad čovjek da naleti na njega i ubije ga opet može odgovarati i ležati kaznu.
Da traži pomoć?Morgen wrote: 13 Feb 2025, 16:10Mutevelija wrote: 13 Feb 2025, 15:12
Nije on mogao ni pričati kad ga je stavio
Nije mi samo jasno kako dijete nije pobjeglo negdje, kad je čulo da ubija majku.
Zar je tako mogao ubiti jedno pa drugo, kolika je mržnja morala biti u njemu da zadavi nekoga golim rukama, i koja je on ćalovina bio.
I sad čovjek da naleti na njega i ubije ga opet može odgovarati i ležati kaznu.
Pa on je valjda hteo da odbrani majku…
Koji sin bi pobegao alo vidi da mu neko ubija majku..
Nadji profil na fb i citaj komentare, jos je zena koje su otvorile duse.Morgen wrote: 14 Feb 2025, 08:41 „Pa vidi, to što je on tebe tukao, ne znači da i njemu ne možemo dodijeliti djecu, vama djeca pripadaju 50% oboma. Ok, evo on je priznao da te tukao i obećao je da neće više, eto pokušajte bar 15 dana pa ako te opet darne, ja ću vas lično razvest, a evo i ja ti obećavam neće on tebe više, viđam ja njega u džamiji. A i ti, to što si mlada, ne znači da ćeš sebi za života naći nekoga mladog i lijepog. Tebe sleduje neko star, a djeca će ti uvijek biti odbačena. Al vidi, nemoj izlazit nikud sama, nek ima pratnja uz tebe, on može u ovom stanju svašta da ti učini, on treba da se liječi. Mi ne možemo utjecati na to što vam ne da u kuću, to će sud odlučiti..."
Ovo je toliko strasno da mi se zeludac okrenuo…
Najjace je kako su uspjeli religiju povezat s patnjomspacebound wrote: 14 Feb 2025, 08:21 https://www.klix.ba/vijesti/bih/traumat ... /250214016
Nasa realnost. I kad im ovakvim tekstovima izbijes argumente - Sto nije prijavila, ide iduce krivljenje zrtve u vidu - Sama ga je birala
Mislim da je ovo ona Ramiza sto pravi fenomenalne torte. Ima slasticarnu u Srebreniku.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests