Jel nasilje ako zena bez razloga odbije muza u krevetuElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:16Najjace je kako su uspjeli religiju povezat s patnjomspacebound wrote: 14 Feb 2025, 08:21 https://www.klix.ba/vijesti/bih/traumat ... /250214016
Nasa realnost. I kad im ovakvim tekstovima izbijes argumente - Sto nije prijavila, ide iduce krivljenje zrtve u vidu - Sama ga je birala
Mislim da je ovo ona Ramiza sto pravi fenomenalne torte. Ima slasticarnu u Srebreniku.
Nidje ne pise u tim vjerskim knjigama da iko treba trpit nasilje nego pise imas se pravo branit ali slabo to u nas narod cita. Strasan tekst![]()
Uksoricid u regiji (ženoubistvo)
Moderator: Krokodil Behko
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 561 times
- Been thanked: 818 times
- Status: Offline
Re: Uksoricid u regiji (ženoubistvo)
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 1587 times
Usro se da ne završi na ulici..Podsećamo, Inela Selimović godinama je navodno trpela psihičko nasilje i pretnje od supruga. Nakon što ga je, kako pišu mediji, uhvatila u preljubi i pokrenula razvod, konflikti su eskalirali, a Emir se grčevito borio za zajednički stan. Prema istražiteljima, ubistvo se navodno dogodilo satima pre nego što su tela otkrivena, što mu je omogućilo da unapred isplanira bekstvo.
Ubijena Inela, kako se piše, podigla je kredit kako bi osigurala krov nad glavom i život za svog sina, dok je Emir, koji je radio kao dostavljač i vozač kamiona, navodno trošio novac na ljubavnice. Njeni pokušaji da se zaštiti nisu bili dovoljni, a policija sada čini sve kako bi ga što pre pronašla.
Istraga i potraga su u toku, a policija poziva građane da prijave bilo kakve informacije o njegovom kretanju
Pogled Joca Vujičića
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46690 times
- Been thanked: 8365 times
Ima razvod pajdo, nije rjesenje ubit. Tolko maco muskaraca da skoro nije bilo slucaja osvete nakon rata a svako imo oruzje, ljudi radili kod privatnika za mizerne pare, cesto im privatnik osto duzan. Al zena kae nemrem nocas i to opravdanje za ubistvo 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 1587 times
Brakorazvodna parnica bi završila u njenu korist..
Pogled Joca Vujičića
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9553 times
- Been thanked: 16049 times
Na sve napisano, na ova svjedocenja, zrtve, patnje i nerad institucija ti jedino imas pitat je l' smije ne rasirit noge ako joj se ne da, a nije bolesna. Fuj, sram te bilo, al nemas ti toga. Ne znas ni sta je.tuzlak1212 wrote: 14 Feb 2025, 15:21Jel nasilje ako zena bez razloga odbije muza u krevetuElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:16
Najjace je kako su uspjeli religiju povezat s patnjom
Nidje ne pise u tim vjerskim knjigama da iko treba trpit nasilje nego pise imas se pravo branit ali slabo to u nas narod cita. Strasan tekst![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
Pa sigurno ga je zlostavljala tako sto mu nije davala pizde. Cojk se, tako reci branio. Od nje i 13ogodisnjeg sina.Sioux wrote: 14 Feb 2025, 15:23Usro se da ne završi na ulici..Podsećamo, Inela Selimović godinama je navodno trpela psihičko nasilje i pretnje od supruga. Nakon što ga je, kako pišu mediji, uhvatila u preljubi i pokrenula razvod, konflikti su eskalirali, a Emir se grčevito borio za zajednički stan. Prema istražiteljima, ubistvo se navodno dogodilo satima pre nego što su tela otkrivena, što mu je omogućilo da unapred isplanira bekstvo.
Ubijena Inela, kako se piše, podigla je kredit kako bi osigurala krov nad glavom i život za svog sina, dok je Emir, koji je radio kao dostavljač i vozač kamiona, navodno trošio novac na ljubavnice. Njeni pokušaji da se zaštiti nisu bili dovoljni, a policija sada čini sve kako bi ga što pre pronašla.
Istraga i potraga su u toku, a policija poziva građane da prijave bilo kakve informacije o njegovom kretanju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12415 times
- Been thanked: 13170 times
- Status: Online
tuzlak1212 wrote: 14 Feb 2025, 15:21Jel nasilje ako zena bez razloga odbije muza u krevetuElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:16
Najjace je kako su uspjeli religiju povezat s patnjom
Ova izjava je nasilje ....
- spacebound
- Urednik foruma
Ah, jbg, nece na musko, ko zna kakav ishod moze biti. Sa zenom je uvijek on u prednosti.ElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:24 Ima razvod pajdo, nije rjesenje ubit. Tolko maco muskaraca da skoro nije bilo slucaja osvete nakon rata a svako imo oruzje, ljudi radili kod privatnika za mizerne pare, cesto im privatnik osto duzan. Al zena kae nemrem nocas i to opravdanje za ubistvo![]()
Mi zivimo jos u pecinskom stanju uma, tkz balkanizam, poserem se na njega, onako damski.

- spacebound
- Urednik foruma
Taman moze u ovo drustvo komentatora na facebooku

-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 1341 times
- Been thanked: 1318 times
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46690 times
- Been thanked: 8365 times
Pa zna se kakav ce ishod bit i ovome. Kad ubijes zenu i djecu/djete neces pobjec, il ces se ubit il ces na robiju. U oba slucaja isto ko da si nasrno na ratne zlocine koji su ti ubili roditelje ili djecuspacebound wrote: 14 Feb 2025, 17:19Ah, jbg, nece na musko, ko zna kakav ishod moze biti. Sa zenom je uvijek on u prednosti.ElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:24 Ima razvod pajdo, nije rjesenje ubit. Tolko maco muskaraca da skoro nije bilo slucaja osvete nakon rata a svako imo oruzje, ljudi radili kod privatnika za mizerne pare, cesto im privatnik osto duzan. Al zena kae nemrem nocas i to opravdanje za ubistvo![]()
Mi zivimo jos u pecinskom stanju uma, tkz balkanizam, poserem se na njega, onako damski.
![]()
A kazem ti koliko je takvih slucajeva? Sta je problem propucat nekog s ledja, neces s njim na mejdan ic omjerat snage
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- tuzlak1212
- Inventar foruma
meni lici da neki ovdje lupaju gluposti
ja nezz jestel svjesni da i dalje daleko vise muskaraca biva ubijeno nego zena, sve od strane muskaraca mozemo reci preko 90% slucajeva
mi nemamo problem s nasiljem nad zenama nego imamo problem s budalama
ja izadjem iz kuce i pazim sta pricam da ne dobijem po nosu, al postoje posebne zene haman koje nece pazit jer ona je zena zasticeno bice pod nebeskim svodom i kad naleti na budalu (koje se doticni ja i vecine muskaraca kloni) dobice tu svoju ravnopravnost od 1800tih al po nosu, ledjima a mozda i zivotom platit
mi imamo problem s budalama, i kategorisat jedna ubistva nad drugim je cista glupost
evo u Tuzli brat brata ubi i onaj inspektor ubi gazdaricu kafica, niko ni mukajt sta je toliko pogresno u drustvu da brat brata ubije a imamo godisnja okupljanja radi ubistva zene i femicida
bjezite ba pricate gluposti sa izoliranjem samo jedne kategorije zrtava
ja nezz jestel svjesni da i dalje daleko vise muskaraca biva ubijeno nego zena, sve od strane muskaraca mozemo reci preko 90% slucajeva
mi nemamo problem s nasiljem nad zenama nego imamo problem s budalama
ja izadjem iz kuce i pazim sta pricam da ne dobijem po nosu, al postoje posebne zene haman koje nece pazit jer ona je zena zasticeno bice pod nebeskim svodom i kad naleti na budalu (koje se doticni ja i vecine muskaraca kloni) dobice tu svoju ravnopravnost od 1800tih al po nosu, ledjima a mozda i zivotom platit
mi imamo problem s budalama, i kategorisat jedna ubistva nad drugim je cista glupost
evo u Tuzli brat brata ubi i onaj inspektor ubi gazdaricu kafica, niko ni mukajt sta je toliko pogresno u drustvu da brat brata ubije a imamo godisnja okupljanja radi ubistva zene i femicida
bjezite ba pricate gluposti sa izoliranjem samo jedne kategorije zrtava
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2468 times
- Been thanked: 4291 times
Maks Bjedic je upravo sorta koja bi sutra ubila zenu.spacebound wrote: 14 Feb 2025, 17:19Ah, jbg, nece na musko, ko zna kakav ishod moze biti. Sa zenom je uvijek on u prednosti.ElTriconi wrote: 14 Feb 2025, 15:24 Ima razvod pajdo, nije rjesenje ubit. Tolko maco muskaraca da skoro nije bilo slucaja osvete nakon rata a svako imo oruzje, ljudi radili kod privatnika za mizerne pare, cesto im privatnik osto duzan. Al zena kae nemrem nocas i to opravdanje za ubistvo![]()
![]()
Imas more tih muskaraca kojima za njihovu nejebicu nisu krivi oni sto su nikakvi, nego zene sto nece da im daju. Najljigaviji mi je njegov komentar, Najljigaviji su mi "nice guys" tj inceli
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Sustinski, mi Imamo problem sa muskarcima.tuzlak1212 wrote: 14 Feb 2025, 18:43 meni lici da neki ovdje lupaju gluposti
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
nadam se da ove hejterice nisu rodile sinove i da ih Bog nije kaznio da bas one rode i odgoje sutrasnju svinjuNora Ibsenova wrote: 14 Feb 2025, 19:07Sustinski, mi Imamo problem sa muskarcima.tuzlak1212 wrote: 14 Feb 2025, 18:43 meni lici da neki ovdje lupaju gluposti
- spacebound
- Urednik foruma
Ko su hejterice?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Mislim da ne gledas siru sliku.
Prvo, najveci broj ubistava je nad muskarcima i u navecem broju su krivci muskarci, i u velikom broju su to mafijaski obracuni, kamatari, kafanske tuce, navijacki sukobi, itd. Kad muskarac ubije brata, komsiju, nekog onako, svi zale zrtvu, osude nasilnika i gotova prica.
Jedino kada muskarac ubije zenu, bivsu zenu, djevojku, kriva je ona.
I najveci broj zena skonca od strane partnera, sto je suprotno od slucaja kod muskaraca.
Eto zato se vise govori o takvim ubistvima, jer jos imas more tih mozgova koji kada muskarac ubije zenu i dijete pomisle "Haj sto je zenu, al sto dijete *
Prvo, najveci broj ubistava je nad muskarcima i u navecem broju su krivci muskarci, i u velikom broju su to mafijaski obracuni, kamatari, kafanske tuce, navijacki sukobi, itd. Kad muskarac ubije brata, komsiju, nekog onako, svi zale zrtvu, osude nasilnika i gotova prica.
Jedino kada muskarac ubije zenu, bivsu zenu, djevojku, kriva je ona.
I najveci broj zena skonca od strane partnera, sto je suprotno od slucaja kod muskaraca.
Eto zato se vise govori o takvim ubistvima, jer jos imas more tih mozgova koji kada muskarac ubije zenu i dijete pomisle "Haj sto je zenu, al sto dijete *
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
I da, kad muskarac poput Vedrana Pulica, Denisa Mrnjavca bude ubijen, od strane muskaraca, oplakuje se, pravi se posta, i svi zale.
Kad Nerminu muz i njegova majka siluju, zlostavljaju danima i na kraju je ubiju, na vijest imas vise komentara koji propitkuju njeno postenje, still oblacenja, bivse partnere nego koji je oplakuju.
I da, jako cesto to rade druge zene.
Kad Nerminu muz i njegova majka siluju, zlostavljaju danima i na kraju je ubiju, na vijest imas vise komentara koji propitkuju njeno postenje, still oblacenja, bivse partnere nego koji je oplakuju.
I da, jako cesto to rade druge zene.
- spacebound
- Urednik foruma
Ma sta objasnjavas liku koji nakon svega sto smo mi ispisali ovdje pita je l nasilje kad zena ne da muzu.
Minvajl, to je taj mentalni sklop
Dzaba i sto pise da je on varao, s brojnim zenama, i sto je ona otplacivala kredit, brinula se o djetetu, nista to ne dolazi do balvana. Pusti. Ostaje na nama da odgojimo iducu generaciju muskaraca i zena.
Minvajl, to je taj mentalni sklop
Dzaba i sto pise da je on varao, s brojnim zenama, i sto je ona otplacivala kredit, brinula se o djetetu, nista to ne dolazi do balvana. Pusti. Ostaje na nama da odgojimo iducu generaciju muskaraca i zena.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12415 times
- Been thanked: 13170 times
- Status: Online
tuzlak1212 wrote: 14 Feb 2025, 19:49nadam se da ove hejterice nisu rodile sinove i da ih Bog nije kaznio da bas one rode i odgoje sutrasnju svinju
Na koga mislis to " hajterice " konkretno ?