Jook, samo obavijesti pregledam

Moderator: Krokodil Behko
Ocigledno dobro svima....Duminjo wrote: 10 Feb 2025, 13:23 Tanko, nista.. katastrofa.
Ostaje sve isto. Nema i nece biti bilo kakvih promjena.
Masa rješava mnogo toga.ironman wrote: 10 Feb 2025, 13:25 Ne postoji termin " vanredni izbori"
Jednostavno cementirani su u vlast i to znaju.
Sakriju se ko kornjace u oklop i sacekaju..
Na zalost.
Ovakvi komentari i ovakva razmisljanja, a debela je to vecina, su krivci za sve ovo sto si ko fol nakudio.harlekin wrote: 16 Feb 2025, 14:28 Eh cuj to protesti kod nas,pa kod nas je kukanje dio kulturne bastine,protesti su za ljude koji razmisljaju i zele nest bolje za svoju zemlju i drustvo a mi da smo takvi nebi 30g blejali i gledali sta se radi od onog za sto masa ljudi glavu dala i da nam najvece smece glavne baje u toj recimo drzavi.
Severina kad navrati tad se treba skupit jbes proteste i gluposti.
Puno je pozitivni stvari moglo bit da ljudi nisu mislili samo na to da je njima dobro.Duminjo wrote: 16 Feb 2025, 14:50Ovakvi komentari i ovakva razmisljanja, a debela je to vecina, su krivci za sve ovo sto si ko fol nakudio.harlekin wrote: 16 Feb 2025, 14:28 Eh cuj to protesti kod nas,pa kod nas je kukanje dio kulturne bastine,protesti su za ljude koji razmisljaju i zele nest bolje za svoju zemlju i drustvo a mi da smo takvi nebi 30g blejali i gledali sta se radi od onog za sto masa ljudi glavu dala i da nam najvece smece glavne baje u toj recimo drzavi.
Umjesto da se kaze "Bravo, svaka cast" ili nešto slicno ili makar da se šuti ako se nema nista pozitivno reci na pozitivnu stvar, mora se usrat pa se i na tu pozitivnu stvar posrat.
Podrzavaš ih i ti ovim pisanjemharlekin wrote: 16 Feb 2025, 16:28Puno je pozitivni stvari moglo bit da ljudi nisu mislili samo na to da je njima dobro.Duminjo wrote: 16 Feb 2025, 14:50
Ovakvi komentari i ovakva razmisljanja, a debela je to vecina, su krivci za sve ovo sto si ko fol nakudio.
Umjesto da se kaze "Bravo, svaka cast" ili nešto slicno ili makar da se šuti ako se nema nista pozitivno reci na pozitivnu stvar, mora se usrat pa se i na tu pozitivnu stvar posrat.
30g ljudi podrzavaju lopine koji ukopali i raselili Bosnu,popisali se na svaku instituciju,unistili sve sto je vrijedilo,30 jbeni godina ista polupismena stoka unistava drzavu al dobri su jer su nasi i mozes za 100 maraka rijesit svaki problem snjima.Generacije unistene,sto nije unisteno jest odgojeno kao dostojni nasljednici postojece gamadi.
Pit kafu i gledat zasluzenu agoniju tog rugla a ne ic smrzavat se bezveze,neka ljudi uzivaju u rezultatima.
Jer meni je dobro![]()
Gledaj sta mi je izaslo na FBDuminjo wrote: 16 Feb 2025, 14:50Ovakvi komentari i ovakva razmisljanja, a debela je to vecina, su krivci za sve ovo sto si ko fol nakudio.harlekin wrote: 16 Feb 2025, 14:28 Eh cuj to protesti kod nas,pa kod nas je kukanje dio kulturne bastine,protesti su za ljude koji razmisljaju i zele nest bolje za svoju zemlju i drustvo a mi da smo takvi nebi 30g blejali i gledali sta se radi od onog za sto masa ljudi glavu dala i da nam najvece smece glavne baje u toj recimo drzavi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest