Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Bakir Izetbegović
Kakir Izetbegović u Beogradu izjavio da će se suditi Naseru Oriću za ratne zločine
p.s.
Čovjek država?!
p.s.
Čovjek država?!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
frizirana vijestKOMESAR wrote:Kakir Izetbegović u Beogradu izjavio da će se suditi Naseru Oriću za ratne zločine
p.s.
Čovjek država?!
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ne!carobnjak Nurudin wrote:frizirana vijestKOMESAR wrote:Kakir Izetbegović u Beogradu izjavio da će se suditi Naseru Oriću za ratne zločine
p.s.
Čovjek država?!
Samo on nema muda da to sprovede.
Ne treba unaprijed osuđivati...pozdravljam dijalog, pa vidjecemo dokle...nadam se dobru. Valja bit optimistican.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Šta je za tebe dobro? Sve je relativno.REMB wrote:Ne treba unaprijed osuđivati...pozdravljam dijalog, pa vidjecemo dokle...nadam se dobru. Valja bit optimistican.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
Drug...ove garniture ublehasa,nikad nece donjet dobro.....REMB wrote:Ne treba unaprijed osuđivati...pozdravljam dijalog, pa vidjecemo dokle...nadam se dobru. Valja bit optimistican.
...samo zlo i bjedu....kurvaluk....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma bolje nek se i na ovakav način stvara slika i ambijent da je moguće uspostavit normalnu saradnju medu drzavama...nego da jedni drugima iz udobnih fotelja upućuju prijeteće poruke.
Kad političari (kao)reze jedan na drugog to se odrazi i na običnog čovjeka (i narodi podu rezat jedni na druge)
Kad političari (kao)reze jedan na drugog to se odrazi i na običnog čovjeka (i narodi podu rezat jedni na druge)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11846 times
Čak ni šaha ne zna igrati. Bruka živa, bolje da je Fruit išao umjesto njega.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Bakir je dusman srpskog naroda. Daleko je taj od dobrog za resenje Bosne tj iskreni mir i prosperitet svih strana. Vucic je kurva takodje. Jednom rekao sto mrtvih za jednog srbina i to se promjenilo? Sazreo je? Mozes sazreti ubnekim stvarima ali ni kao mlad ne mozes izjaviti nesto sklono samo fasisti tj njemcu. Osim ako to ne mislis ili cinis sve u datom momentu da svoju guzicu podignes gore i pokupis poene sto je u ono vrjeme nancionalizma osvjeta kurca palca bilo in... Seseljov sistem cirkusa.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

Dakle tesko narodu s njima. Vucica zabolr za srebrenicu njemu je inckdent idealno dosao da jos malo pruzi svoje teatralne drame i patetike. S druhe strane to ne opravdava bakira jer tim napadom pokazuju i srbinu sta ga ceka. Izetbegovici su puni krvi iz proslosti i dok ne ode nema iskrenog mira i napretka.
Normalan covjek zna da je ovo farsa. Da je vucic imalo cestit ne bi posle onog atentata ni sjeo s onim ko mu to smjestio. Ali vucic je kurva ko i oni. Sem sto je to rekao za bosnjake opravdao je jer je bio opozicija pa je branio mladica karadzica kad su ga hapsili... prodo je sefa svog... sad i nikolicu plete... Koji kurac je isao tamo posle reci koje izhovorio u skupstini? Patetika. Toliko beukusno i providno daa svu ovu bagru sa sastanka treba poslat u pm... A covic? Postenjacina...
Normalan covjek zna da je ovo farsa. Da je vucic imalo cestit ne bi posle onog atentata ni sjeo s onim ko mu to smjestio. Ali vucic je kurva ko i oni. Sem sto je to rekao za bosnjake opravdao je jer je bio opozicija pa je branio mladica karadzica kad su ga hapsili... prodo je sefa svog... sad i nikolicu plete... Koji kurac je isao tamo posle reci koje izhovorio u skupstini? Patetika. Toliko beukusno i providno daa svu ovu bagru sa sastanka treba poslat u pm... A covic? Postenjacina...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

Priznajes nsserove zlocine i odgovornost?KOMESAR wrote:Ne!carobnjak Nurudin wrote:frizirana vijestKOMESAR wrote:Kakir Izetbegović u Beogradu izjavio da će se suditi Naseru Oriću za ratne zločine
p.s.
Čovjek država?!
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Naser je odgovoran prije svega za narod Srebrenice,a za zločine ima sud koji treba suditi pošteno.drugrankovic wrote:Priznajes nsserove zlocine i odgovornost?KOMESAR wrote:Ne!carobnjak Nurudin wrote:frizirana vijestKOMESAR wrote:Kakir Izetbegović u Beogradu izjavio da će se suditi Naseru Oriću za ratne zločine
p.s.
Čovjek država?!
Ono što priznajem je da je Naser kriminalac svjetskog glasa,možda ne baš kao Kakir,ali tu je neđe.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Klasika. Nista drugo nijesam ocekivao. Kad pocnes seldeci put o zlocinima recu ti samo ne seri.
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- drugrankovic
- Inventar foruma

Igrali su sah. Nijesu morali pricat...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Bakir je dušman srpskog naroda? Ti si stvarno lud.Bakir je obična lopovčina.drugrankovic wrote:Bakir je dusman srpskog naroda. Daleko je taj od dobrog za resenje Bosne tj iskreni mir i prosperitet svih strana. Vucic je kurva takodje. Jednom rekao sto mrtvih za jednog srbina i to se promjenilo? Sazreo je? Mozes sazreti ubnekim stvarima ali ni kao mlad ne mozes izjaviti nesto sklono samo fasisti tj njemcu. Osim ako to ne mislis ili cinis sve u datom momentu da svoju guzicu podignes gore i pokupis poene sto je u ono vrjeme nancionalizma osvjeta kurca palca bilo in... Seseljov sistem cirkusa.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Je li ko gledao kad je Vučić pružo ruku Kakiru? Meni se čini da je srednji prst bio najviše ispružen.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Kakiru Izetbegoviću,
Ne želim da te savjetujem, jer ti imaš savjetnike.
Neću ni da te molim, jer ti si neumoljiv!
Ne namjeravam da te kritikujem, jer ti si samouvjeren!.
Ne mogu da te spriječim, jer ti si isuviše moćan!.
Ali imam potrebu da ti kažem:
Nemaš pravo u naše ime odreći se Sutorine!
Ako je Crnogorcima potrebna sadaka, odvojimo im od tvoje i moje babovine. Ali ne od države Bosne i Hercegovine.
Ugledaj se, Kakire, na naše susjede Hrvate koliko i kako su se borili za parče jadranske obale sa Slovencima.
Niko Hrvate zbog taga nije optužio da destabiliziraju region.
Pa zašto bi nas Bosance optuživali Crnogorci za izazivanje nestabilnosti zato što se borimo za naše legitimno pravo na Sutorinu!?
Nemoj, Kakire, da se mi njima izvinjavamo!
Nek se oni izvinjavaju nama za otetu obalu, za Sutornu...!
Ako ništa, nemoj nas predavati bez borbe za naše pravo na Sutorinu...
Zato, Kakire, danas ne potpisuj saglasnost Predsjedništva države Bosne i Hercegovine o granicama sa Crnom Gorom, dok se ne riješi pitanje Sutorine!
Ne želim da te savjetujem, jer ti imaš savjetnike.
Neću ni da te molim, jer ti si neumoljiv!
Ne namjeravam da te kritikujem, jer ti si samouvjeren!.
Ne mogu da te spriječim, jer ti si isuviše moćan!.
Ali imam potrebu da ti kažem:
Nemaš pravo u naše ime odreći se Sutorine!
Ako je Crnogorcima potrebna sadaka, odvojimo im od tvoje i moje babovine. Ali ne od države Bosne i Hercegovine.
Ugledaj se, Kakire, na naše susjede Hrvate koliko i kako su se borili za parče jadranske obale sa Slovencima.
Niko Hrvate zbog taga nije optužio da destabiliziraju region.
Pa zašto bi nas Bosance optuživali Crnogorci za izazivanje nestabilnosti zato što se borimo za naše legitimno pravo na Sutorinu!?
Nemoj, Kakire, da se mi njima izvinjavamo!
Nek se oni izvinjavaju nama za otetu obalu, za Sutornu...!
Ako ništa, nemoj nas predavati bez borbe za naše pravo na Sutorinu...
Zato, Kakire, danas ne potpisuj saglasnost Predsjedništva države Bosne i Hercegovine o granicama sa Crnom Gorom, dok se ne riješi pitanje Sutorine!
- drugrankovic
- Inventar foruma

i vučić je kao većina njih na scjeni danas u regionu...KOMESAR wrote:Bakir je dušman srpskog naroda? Ti si stvarno lud.Bakir je obična lopovčina.drugrankovic wrote:Bakir je dusman srpskog naroda. Daleko je taj od dobrog za resenje Bosne tj iskreni mir i prosperitet svih strana. Vucic je kurva takodje. Jednom rekao sto mrtvih za jednog srbina i to se promjenilo? Sazreo je? Mozes sazreti ubnekim stvarima ali ni kao mlad ne mozes izjaviti nesto sklono samo fasisti tj njemcu. Osim ako to ne mislis ili cinis sve u datom momentu da svoju guzicu podignes gore i pokupis poene sto je u ono vrjeme nancionalizma osvjeta kurca palca bilo in... Seseljov sistem cirkusa.
savjetnik alije ne mjenja cud
za njega su koljaci srpskog naroda i hrvtskog heroji
samo su usliani zrtve
oko sebe ima nasera i onakve poput merdica koji su u sprezi sa ljudima koji finnsiraju isil..p
pa olerantnost prea al kaidi kojia su domovi dati , insaliran siste vehabija kojima ni policija ne sme na prag jer su zaštićeni...
stoga nemoj se pravis glup