NJEMAČKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23759 times
- Been thanked: 24246 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9527 times
- Been thanked: 16017 times
Re: NJEMAČKA
Citala danas na poslu malo 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2551 times
- Been thanked: 7880 times
- Status: Offline
Dobro, Sutra su izbori. Mogli bi bacit neku prognozu, ko ce otprilike kolko osvojiti i ko ce na kraju uci u vladu.
Moja jedina zelja je da zeleni ne budu u vladi, a daj Boze.
Ostalo mi svedno.
CDU 30%
AfD 26%
SPD 15%
Zeleni 10%
Moja jedina zelja je da zeleni ne budu u vladi, a daj Boze.
Ostalo mi svedno.
CDU 30%
AfD 26%
SPD 15%
Zeleni 10%
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3761 times
- Been thanked: 3485 times
Kakve gluposti?Duminjo wrote: 22 Feb 2025, 20:37Da ne zivim tu, mozda bih i ja valjo gluposti koje ti valjaš. Al hajd, trpi forum bez obzira što stvarno stanje na terenu kaze skroz nešto drugo.Naseef Mushroom wrote: 22 Feb 2025, 15:51
Jest da se čitav zapad slično ponaša, ali su ih Nijemci nadmašili. Dok većina u ostalim državama uglavnom ignoriše ubijanja, Nijemci su opsjednuti sa tim šta se tamo dešava i forsiraju prenošenje kažnih vijesti, valjda zbog grižnje savjesti zbog Židova.
Njemačka Nijemcima, a ti pitaš na koje strance misle![]()
Likovi su nedavno ubacivali u poštanska sandučad fake avionske karte kao poruku šta ih čeka nakon izbora, i tu se nisu informisali ko je ilegalno tu, ko je legalno, čiji je djed već 50 godina tu i ko radi, poštuje zakon i plaća porez. Dovoljno je bilo što imaju određeno prezime.
Inace, za te migrante i ostale strance, ostatak Evrope, pa i svijeta, je med i mlijeko. Ne znam od kud svi u tu prokletu Njemacku hrle i pazi cuda, ostaju, nece kucama ili u druge drzave.
Čak je i na našim portalima bilo članaka da su AfDovci ubacivali kopiju avionskih karata u sandučad koja nemaju njemačko prezime.
AfDovcima poput Bernda Höckea se često “omakne” pa generalizuje strance. Ili si mislio na neki drugi dio posta da je glupost?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3761 times
- Been thanked: 3485 times
A ima bogami i naših balija tu.Krokodil Behko wrote: 22 Feb 2025, 20:40Naseef Mushroom wrote: 22 Feb 2025, 18:40 Balkanizacija Njemačke![]()
Bračni par se vjenčao u crkvi i svještenica u po govora okrenula na politiku i govorila da ne treba glasati za AfD, i ko bude glasao za njih, Bog će ga kazniti, nekoliko ljudi napustilo crkvu
A s naših prostora, posebno Hrvati i Srbi, izgleda da su svi za naciste. Sve Roćko do Roćka
Imal ko iznenađen?
Napisao sam jednom kako sva 3 naroda iz Bosne i Hercegovine koja žive u Njemačkoj i podržavaju AfD razmišljaju
Hrvati: Nositelji europskih vrijednosti, ufurali se da su veći Hans od Hansa i brane bijelu rasu.
Srbi: Stara bitka protiv Osmanlija i drugih muslimana
Bošnjaci: “Ako svi stranci imaju ista prava, kako ću se ja praviti važan sa mercedesom ako svi mogu voziti mercedes? Volim gledati na 5 minuta svoje Bosance i ostale strance kako kmeče jer će biti protjerani pa makar i mene poslije protjerali”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Duminjo
- Urednik foruma
A neam volje.Naseef Mushroom wrote: 22 Feb 2025, 22:09Kakve gluposti?Duminjo wrote: 22 Feb 2025, 20:37
Da ne zivim tu, mozda bih i ja valjo gluposti koje ti valjaš. Al hajd, trpi forum bez obzira što stvarno stanje na terenu kaze skroz nešto drugo.
Inace, za te migrante i ostale strance, ostatak Evrope, pa i svijeta, je med i mlijeko. Ne znam od kud svi u tu prokletu Njemacku hrle i pazi cuda, ostaju, nece kucama ili u druge drzave.
Čak je i na našim portalima bilo članaka da su AfDovci ubacivali kopiju avionskih karata u sandučad koja nemaju njemačko prezime.
AfDovcima poput Bernda Höckea se često “omakne” pa generalizuje strance. Ili si mislio na neki drugi dio posta da je glupost?
Sve ce nas rascerat'.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2630 times
- Been thanked: 21947 times
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 210 times
- Been thanked: 143 times
Hoce te i zajebat , vidim sve nespavas od brigeDuminjo wrote: 23 Feb 2025, 11:46A neam volje.Naseef Mushroom wrote: 22 Feb 2025, 22:09
Kakve gluposti?
Sve ce nas rascerat'.
- Duminjo
- Urednik foruma
Pa sta cu? On ubijedjen da ce sve strance cerat, ja mislim drugacije i jebeš ga sad. Necu se sto stranica natezat.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 210 times
- Been thanked: 143 times
- Duminjo
- Urednik foruma
A ma kakvo vracanje, Boze dragi više.
Milijarde ulozene da se uvede radna snaga i sada sve to odjednom da neko glup nabije nogom negdje nazad. Pa izbio bi rat medju njima.
Nego, liberali i demokrate napravile kampanju. Uzimaju se izbori i glasovi na strah.
Ovaj mali celavi Merz je veci radikal ili neprijateljski nastrojen prema strancima od Weidel. Vuk u ovcijoj kozi.. jel se ono tako kaze
Jedino mu je pozitivno ako ispuni obecanje i posaljem Ukrajincima Taurus. Neka onda ide sve u tri lijepe
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 560 times
- Been thanked: 817 times
to sto nece delozirat ne znaci da ne mogu nepozeljne strance zavest zakonski ko gradjane nekon petog reda i tretirat ih ubuduce ko crnce robove
mada sumnjam, nego nako masta mi radi kako istjerivanje nije jedino okretanje protiv dodjosa
mada sumnjam, nego nako masta mi radi kako istjerivanje nije jedino okretanje protiv dodjosa
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4187 times
- Been thanked: 3092 times
Ako cdu ne predje 30% biće im dubioza ko u bejha da sastave vlast.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9179 times
- Been thanked: 10906 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9179 times
- Been thanked: 10906 times
Znači liderka neonacističke stranke, glavni bastion protiv migranata i LGBTIQA2SB+ populacije
Pa ovo nema čak ni kod nas. Njeni su glasači retardirani.
A bio je prije nekoliko godina i onaj islamofob u rukovodstvu AfD koji je prešao na islam.
Weidel is in a lesbian relationship with Sarah Bossard, a film producer who is originally from Sri Lanka. Since 2019 the pair lives with their two adopted sons in Einsiedeln, Switzerland.
A bio je prije nekoliko godina i onaj islamofob u rukovodstvu AfD koji je prešao na islam.
Funkcioner antiislamske i antiimigracijske njemačke stranke Alternativa za Njemačku Arthur Wagner podnio je ostavku na funkciju u stranci nakon što je prešao na islam, potvrdio je u srijedu natpise njemačkih medija glasnogovornik AfD-a Daniel Friese.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28888 times
- Been thanked: 26567 times
Biser do biseraKrokodil Behko wrote: 23 Feb 2025, 19:19 Znači liderka neonacističke stranke, glavni bastion protiv migranata i LGBTIQA2SB+ populacije
Weidel is in a lesbian relationship with Sarah Bossard, a film producer who is originally from Sri Lanka. Since 2019 the pair lives with their two adopted sons in Einsiedeln, Switzerland.
Funkcioner antiislamske i antiimigracijske njemačke stranke Alternativa za Njemačku Arthur Wagner podnio je ostavku na funkciju u stranci nakon što je prešao na islam, potvrdio je u srijedu natpise njemačkih medija glasnogovornik AfD-a Daniel Friese.
Na pitanje dali je queer kaze,
Ne, ja zivim sa jednom zenom zajedno.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4187 times
- Been thanked: 3092 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9527 times
- Been thanked: 16017 times
Kod mene na poslu sokirane Svabice, razocarane, u nevjerici.
Od njih sam i cula rezultate. Njih 4 i ja, sve su protiv AfD.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2002 times
- Been thanked: 990 times
Ne vjeruj nikome. Sve sa rezervom uzimaj.spacebound wrote: 23 Feb 2025, 19:57 Kod mene na poslu sokirane Svabice, razocarane, u nevjerici.
Wilders je u Holandiji imao najvise podrske iz provincije gdje je najmanje stranaca(Limburg).
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46383 times
- Been thanked: 8295 times
Krokodil Behko wrote: 23 Feb 2025, 19:19 Znači liderka neonacističke stranke, glavni bastion protiv migranata i LGBTIQA2SB+ populacije

I kaze u nas blesav narod za svakog glasa

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio