Moze,ako ti nacrtas... za pola sata bude gotovo..ako pricamo o nekoj figurici koja stoji na stolu
jel *.stlvrhbosnica wrote: 27 Feb 2020, 18:05Moze,ako ti nacrtas... za pola sata bude gotovo..ako pricamo o nekoj figurici koja stoji na stolu![]()
kolegaKREMENAC wrote: 28 Feb 2020, 04:39jel *.stlvrhbosnica wrote: 27 Feb 2020, 18:05
Moze,ako ti nacrtas... za pola sata bude gotovo..ako pricamo o nekoj figurici koja stoji na stolu![]()
![]()
Da, evo pogledao sam, to je rezač a štampa na necemu drugom. ustvari to zlatno je izrezala na zlatnom kartonu a one figurice je prvo odstampala pa se mogu izrezat na to rezacu ili ručno, tako ja kontam.Maja wrote: 26 Feb 2025, 17:07 Ovo je jedina tema o printerima pa cu ovdje.
Kad guglam naziv ovog printera izbacuje mi samo kao rezac fotki. A koliko primjecujem osoba koja mi pravi ukrase za torte ih isprinta i rucno izreze.
Znate li mozda koji je ovo printer i sta je ovo
Screenshot_20250226-165414_Messenger.jpg
Slike koje printa budu na tanjem kartonu, naravno nejestivom a sad mi je isprintala ovo na "pozlacenom" kartonu. I znate koliko je naplatila? 10 KM. Zato me zanima s cim ovo ona radi, mozda nekad u buducnosti uzmem sebi od nekog poticaja.
Cricut se zove uredjaj, ne znam kako je na nasemMaja wrote: 26 Feb 2025, 18:31 Pa to bi bila idealna opcija, da napravis sliku na kompu a da printer isprinta na kartonu kao kad printas na obicnom papiru. Al ovaj uredjaj gore isto ko da ima sablone koje mozes isprintati i izrezati. Znaci ne mozes sta hoces
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests