Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3049 times
- Been thanked: 1377 times
- Status: Online
Re: Milorad Dodik - SNSD
Kako dobra situacija za doticnog da ode sa scene a da ga niko ne upita za silno bogatsvo.
Stanovi po Rusiji koje redovno provjetrava kada ode kod ''Putina''. Vila na Cipru.
Vila na Dedinju. Zamislite da Tuzilastvo jos uvijek ima otvoren predmet za kupovinu ove vile ali da Vucic ne zeli da posalje kupoprodajnu dokumentaciju. U mejuvremenu je ugasio tu banku da im ne vraca kredit.
Unistio je BiB tako sto je preregistrovao u Banka srpske iz koje je izvukao sve sto se moglo izvuci dok je nisu zatvorili.
Prelazi na Bobar banku gdje po njegovim naredbama PRVO naredjuje opstinama i nekim firmama da moraju tamo drzati sredstva da bi ih svojim sistemima isisao i banku ugasio. Ostalo mi u sjecanju sa sudjenja da je naredio Bobaru da da pozajmicu Pavlovicu sa grejsom od 5 godina(a sto je on dobio za kupovinu vile) a onda su obje banke otisle u bankrot.
Odakle mu onolika zemlja za vocnjake u okolini Laktasa?
U zadnje vrijeme je simptomaticno potrazivanja ''investitora'' za koncesije kako sa Serdarevim tako i sa Slovencima za hidroelektrane na Vrbasu.
Dali su koncesije, nista nije ulozeno a sada koncesionari traze ogromne milionske odstete. Niko iz tuzilastva i pravobranilastva da po sluzbenoj duznosti pokrene postupke utvrdjivanja uslova za dodjelu koncesija.
Sta ako je to namjerno uradio, evo ti koncesija, neko ce se pobuniti, ti tuzi entitet i oni ti isplate milionsku stetu pa cemo to podijeliti.
O parama iz Telekoma koje je preko Integral Inženjering, Slobodan Stanković i Ljubomir Čubić, vlasnik kompanije Niskogradnje Laktaši izvukao milione u gradnji vladine zgrade i auto puta prema B.Gradisci.
p.s. najnovija afera, kupovina zgrade, hotela, kockarnice...u Brckom za potrebe vlade. Neki Slovenac(pretpostavljam koji) je to smisljeno napravio da bi mu Mile otkupio ovu zgradu i podijelili pare.
Covjek je uzeo sve sto se uzeti moze i niko ni rijeci o tome. Zasto, zato sto ova tvornica problema stalno smislja probleme da se nebi pitalo ''gdje su pare''.
Stanovi po Rusiji koje redovno provjetrava kada ode kod ''Putina''. Vila na Cipru.
Vila na Dedinju. Zamislite da Tuzilastvo jos uvijek ima otvoren predmet za kupovinu ove vile ali da Vucic ne zeli da posalje kupoprodajnu dokumentaciju. U mejuvremenu je ugasio tu banku da im ne vraca kredit.
Unistio je BiB tako sto je preregistrovao u Banka srpske iz koje je izvukao sve sto se moglo izvuci dok je nisu zatvorili.
Prelazi na Bobar banku gdje po njegovim naredbama PRVO naredjuje opstinama i nekim firmama da moraju tamo drzati sredstva da bi ih svojim sistemima isisao i banku ugasio. Ostalo mi u sjecanju sa sudjenja da je naredio Bobaru da da pozajmicu Pavlovicu sa grejsom od 5 godina(a sto je on dobio za kupovinu vile) a onda su obje banke otisle u bankrot.
Odakle mu onolika zemlja za vocnjake u okolini Laktasa?
U zadnje vrijeme je simptomaticno potrazivanja ''investitora'' za koncesije kako sa Serdarevim tako i sa Slovencima za hidroelektrane na Vrbasu.
Dali su koncesije, nista nije ulozeno a sada koncesionari traze ogromne milionske odstete. Niko iz tuzilastva i pravobranilastva da po sluzbenoj duznosti pokrene postupke utvrdjivanja uslova za dodjelu koncesija.
Sta ako je to namjerno uradio, evo ti koncesija, neko ce se pobuniti, ti tuzi entitet i oni ti isplate milionsku stetu pa cemo to podijeliti.
O parama iz Telekoma koje je preko Integral Inženjering, Slobodan Stanković i Ljubomir Čubić, vlasnik kompanije Niskogradnje Laktaši izvukao milione u gradnji vladine zgrade i auto puta prema B.Gradisci.
p.s. najnovija afera, kupovina zgrade, hotela, kockarnice...u Brckom za potrebe vlade. Neki Slovenac(pretpostavljam koji) je to smisljeno napravio da bi mu Mile otkupio ovu zgradu i podijelili pare.
Covjek je uzeo sve sto se uzeti moze i niko ni rijeci o tome. Zasto, zato sto ova tvornica problema stalno smislja probleme da se nebi pitalo ''gdje su pare''.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

‘Sjedi đe si, ni za to đe si nijesi’Naseef Mushroom wrote: 26 Feb 2025, 18:10
“Gledam 60 minuta, ide mi se iz Bosne. Gledam paralele i kontam gdje cu u p**** materinu?”
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3044 times
- Been thanked: 5374 times
- Status: Offline
Vazda ubodes prave rijeci
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14877 times
- Been thanked: 25484 times
Ozbiljnije mi djeluje ekipa ispred granapa sto cijedi dvoguze pive po vazdan.Nora Ibsenova wrote: 26 Feb 2025, 22:14Vazda ubodes prave rijeciFuddo wrote: 26 Feb 2025, 21:16
Gledam ono obracanje svesvetskom nacionu od dva dolara sa temu.
Kakva dva pateticna proljeva smaraju ljude, nevjerovatno![]()
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1419 times
- Been thanked: 4708 times
Ja ću mu bit kurir.HAVANA wrote: 26 Feb 2025, 21:20Dolazi vamo osnovali smo trecu bojnu.Tebi smo metli kontejner na colinu kapu da koordiniras akcije.Dobices i teget plavi pancir.Fuddo wrote: 26 Feb 2025, 21:16
Gledam ono obracanje svesvetskom nacionu od dva dolara sa temu.
Kakva dva pateticna proljeva smaraju ljude, nevjerovatno
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10455 times
- Been thanked: 12318 times
"Mi ćemo već sutra pozvati na razgovore aktere političkog života, koje ćemo upoznati sa geopolitičkim promjenama. Nismo zainteresovani za centimetar Federacije BiH, ali jesmo za ono što nam je dato Ustavom", poručio je Dodik.
Oni se zbilja uzdaju i nadaju pomoći kompletne evropske desnice, nadaju se oni i ratovima i sl.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1754 times
- Been thanked: 3335 times
Dodik je socijaldemokrata i voli cenzuru kao Tito
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2904 times
- Been thanked: 9136 times
Ne vidjeh neke reakcije probosanskih politicara na ovu presudu. Bilo bi pozeljno da tako i ostane.
Mozda su dobili mig da šute
Mozda su dobili mig da šute
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 477 times
- Been thanked: 1093 times
Presudjeni lopov bi sada opet da mulja nešto.Sad bi
mu na drugostepenom trebalo povećati kazne.
mu na drugostepenom trebalo povećati kazne.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10321 times
- Been thanked: 17620 times
https://www.klix.ba/vijesti/bih/state-d ... /250227007Krokodil Behko wrote: 26 Feb 2025, 23:13"Mi ćemo već sutra pozvati na razgovore aktere političkog života, koje ćemo upoznati sa geopolitičkim promjenama. Nismo zainteresovani za centimetar Federacije BiH, ali jesmo za ono što nam je dato Ustavom", poručio je Dodik.
Oni se zbilja uzdaju i nadaju pomoći kompletne evropske desnice, nadaju se oni i ratovima i sl.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

spacebound wrote: 27 Feb 2025, 08:32https://www.klix.ba/vijesti/bih/state-d ... /250227007Krokodil Behko wrote: 26 Feb 2025, 23:13
![]()
Očekivano
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14861 times
- Been thanked: 10392 times
Sredice to njemu Rudy
posto je visoki BOSANAC

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14861 times
- Been thanked: 10392 times
Ali vidis ti to...
KOliko je ljudima dzaba govoriti da su Bosanci (jer jesu), i ebe se tamo nekog Djulijanija ili Trumpa ili Motumbe - you are Bosnian 'cause you are from Bosnia, end of the story.
KOliko je ljudima dzaba govoriti da su Bosanci (jer jesu), i ebe se tamo nekog Djulijanija ili Trumpa ili Motumbe - you are Bosnian 'cause you are from Bosnia, end of the story.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3044 times
- Been thanked: 5374 times
Pa gdje god da odu, oni su Bosanci.Julia-Klara wrote: 27 Feb 2025, 08:42 Ali vidis ti to...
Cak su i u Srbini Bosanci
Mogu kmecat do ujutro
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 993 times
- Been thanked: 1502 times
gledao sam malo komentare na N1 srpskom, pisu tamo sve protiv Dodika i njegovihJulia-Klara wrote: 27 Feb 2025, 08:42 Ali vidis ti to...
govore "nek pravoslavni bosanci skontaju da nas nece opet u rat uvuc" i tako to, "nek su ga osudili treba i Vucica vec jednom" i slicno
mada na N1 dolaze ugl takvi ljudi, garant su na blicu suprotni ovima
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23685 times
- Been thanked: 21658 times
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13948 times
- Been thanked: 15236 times
Good JobMasamune wrote: 27 Feb 2025, 11:20 Rudy dođe, uze 50k dolara i nazva ih sve Bosancima u sred Banja Luke![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

S jedne strane, ne priznaje sud BiH, a s druge, njegovi advokati mogu ići tamo da traže kompromis
"Danas će se donijeti odluka da NSRS da odbacujemo ovaj proces. Lično ja se neću žaliti. Da li će advokati, bolje da mene ne pitaju.
Neka oni to vide. Ja neću niti ću ići na Sud BiH. Neka probaju kao advokati dođi do nekog rješenja, neka to rade mimo mene", rekao je Dodik.