Hajde svi po jednu sliku juliji na pp.Julia-Klara wrote:Samo da kazem da su nam ovomjesecni izbori propali![]()
nista od vas kad je ljeto![]()
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=15&t=18306
sefice,nije do mene, do njih je
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7848 times
- Been thanked: 18541 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Koje su to patnjeKrokodil Behko wrote:Znači, nisi pokušavao odozdo-dole, da se depiliraš, na taj način?greeneyes wrote:Iščupah dlaku iz nosa, kad sad nisam zaplakao neću nikada.

Question everything.
rethna wrote:Koje su to patnjeKrokodil Behko wrote:Znači, nisi pokušavao odozdo-dole, da se depiliraš, na taj način?greeneyes wrote:Iščupah dlaku iz nosa, kad sad nisam zaplakao neću nikada.
a koje su tek patnje gledati nekoga a dlaka mu iz nosa viri

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6704 times
Ne daj mi Bože još i to pokušavati i ovako sam se grdno pokajao. Neće više Zeleni dirkati dlake u nosu tamaM kad bi i virile iz istog, a o depiliranju da i ne govorim..Krokodil Behko wrote:Znači, nisi pokušavao odozdo-dole, da se depiliraš, na taj način?greeneyes wrote:Iščupah dlaku iz nosa, kad sad nisam zaplakao neću nikada.

Samo sabura
Eto zeleni bio takav do skoraSaraSara wrote:rethna wrote:Koje su to patnjeKrokodil Behko wrote:Znači, nisi pokušavao odozdo-dole, da se depiliraš, na taj način?greeneyes wrote:Iščupah dlaku iz nosa, kad sad nisam zaplakao neću nikada.
a koje su tek patnje gledati nekoga a dlaka mu iz nosa viri

Question everything.
- greeneyes
- Hadžija
Ne širi neistinu.
Zeleni je samo glumio rudara i jedna dlaka se.. onaj, ne bih da pričam o tome, ima ovdje i gadljivih osoba.

Zeleni je samo glumio rudara i jedna dlaka se.. onaj, ne bih da pričam o tome, ima ovdje i gadljivih osoba.

Samo sabura
Vec si previse otkrio tako da mozes nastaviti slobodno 

Question everything.
samo nemoj dopusiti da ti dlaka iz nosa viri
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- greeneyes
- Hadžija
- greeneyes
- Hadžija
Ma upaljač i zapaliti, samo ne čupajte ni za živu glavu!SaraSara wrote:samo nemoj dopusiti da ti dlaka iz nosa viri
Samo sabura
Salahuddin wrote:Jao, kada primijetis da je doslo vrijeme i da i nos moras odrzavati kao dvoriste...Ali, svu spremu imam i radim to u vremnskim intervalima, tako nikad i ne dodje do toga da su dovoljno duge da se mogu vidjeti. A bas se sjecam nekih likova iz rata...k'o da im neki plamen niz nozdrve sikta
joj salahuddine zgadi mi sada sve.....

bas je to ruzno
nije mi jasno kako ne smeta njihovim zenama
Salahuddin wrote:greeneyes wrote:Ma upaljač i zapaliti, samo ne čupajte ni za živu glavu!SaraSara wrote:samo nemoj dopusiti da ti dlaka iz nosa viri
Pinceta je zakon. Ali treba i vremena za to ako si stariji te imas vise dlaka. Ali moras onda strogo paziti da stisnes samo jednu i povuces. Ja mislim da si ti vjerovatno uhvatio vise njih, pa otud bolovi. Jer jednu nije bas bolno iscupati. (Naravno, i faktor brzine igra veliku ulogu. Ako to uradis jako brzo, malo ce i boljeti. Ako je to bilo "i hocu i necu", ima da cijela babura boli ostatak dana.)
najbolje da to neko drugi uradi

- greeneyes
- Hadžija
Ma kakava pinceta i čupanje, il' zapaliti il' pustiti lozu da se širi. 

Samo sabura
greeneyes wrote:Ma kakava pinceta i čupanje, il' zapaliti il' pustiti lozu da se širi.
ima ono nesto sto sisa u nosu dlake
bas za to namjenjeno
i eto
stvra rijesena
a nepuscajjjjjjjjjjjj

- Maja
- Administrator
Mene je jedan izbrisao iz prijatelja na FB kad sam mu savjetovala da ošiša dlake u nosu.SaraSara wrote: nije mi jasno kako ne smeta njihovim zenama
A virile mu momački.
Maja wrote:Mene je jedan izbrisao iz prijatelja na FB kad sam mu savjetovala da ošiša dlake u nosu.SaraSara wrote: nije mi jasno kako ne smeta njihovim zenama
A virile mu momački.
ja inace alergicna na to kada vidim

oni sa kojima sam dobra znaju da im ne gine cupanje (pincetu uvijek imam u tasni)
samo pojedini jedva cekaju
a pojedini se boje malo boli
bljak .....ne znam..Salahuddin wrote:SaraSara wrote:Salahuddin wrote:Jao, kada primijetis da je doslo vrijeme i da i nos moras odrzavati kao dvoriste...Ali, svu spremu imam i radim to u vremnskim intervalima, tako nikad i ne dodje do toga da su dovoljno duge da se mogu vidjeti. A bas se sjecam nekih likova iz rata...k'o da im neki plamen niz nozdrve sikta
joj salahuddine zgadi mi sada sve.....![]()
![]()
![]()
bas je to ruzno
nije mi jasno kako ne smeta njihovim zenama
Pa ne znam...i meni sada nije jasno kako neko sa kim su bili intimni "nije ulozio zalbu". Vjeruj, meni nista manje ne smetaju i dlake ispod pazuha.Kod muskarca i zene. Valjda ne moram reci da mi je to potpuni "turn-off" kod zene. A kod muskarca, vjerovatno je da se radi o dlakama koje su mnogo stare, sto znaci da su pretrpjele brojna znojenja. Necu vise...

i nikada ga nisam vidjela sa dlakama ispod pazuha, kada je ostario i nije mogao
onda sam ja kao najmladza imala tu obavezu da ga brijem, i cupam dlake iz nosa, iz usiju,obrve da osisam onaj visak dio
onda kako da shvatim da jedan mlad muskarac sebi dopusti da bude dlakav na pojedinim mjestima
- Maja
- Administrator
Pa salahudine lik je inače umišljen, ono pun sebe. Morala sam mu malo spustiti 

salahuddine to je moj babo ...a ne vidim da sam nesto posebno uradila.....to je samo sitnica 
samo sam htjela reci da on tako star je drzao do sebe

samo sam htjela reci da on tako star je drzao do sebe