Najseksi forumaš u 2015 godini je?
Moderator: Krokodil Behko
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Najseksi forumaš u 2015 godini je?
Umjesto ovo 'najseksi', trebalo je pisati 'Najdraži forumaš u 2015. godini vam je? ?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41243 times
- Been thanked: 27954 times
Ako budete dobre mozda vam posaljem i penis 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Maja wrote:Kao i uvijek ja sam kriva
Bila je priča u vezi toga kako će biti puno manje forumašica na anketi nego forumaša u slučaju da izbacimo one koje nisu aktivne.
Ja sam tad rekla ma hebat ga ja bih sve stavila.
Ali ako ćemo pravo, ako nisu bili string, paparaci i tovar onda ne bi trebale biti ni morena, ni jaca, ni luna, ni lanci, ni ideja a imex je na granici.
Pa ćemo njih izbaciti a ostaviti imex.
I ovo je tipičan primjer da s ovakvim anketama uvijek neko bude nezadovoljan iako se radi o zezanciji.
Seksi anketa bez Lune?
Znači promjena plana, sad može biti puno manje ženskih na anketi?
Ok, jedan novi tehnički detalj za mene, baš kao i ovo u vezi nedostajućih muških članova.
Eto toliko o teorijama zavjere u kreaciji ankete.
Što se ove ankete tiče, moderator je zadovoljan razinom popularnosti. Zadatak obavljen.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
Salahuddin wrote:Bijeli badem wrote:Veca wrote:Mala_Mu wrote:a gdje su slike,kako cu glasati bez dokaza
Malaaaaaaaaaaaaaadjes' ti,bonaaa? ....................nea bona slika,Julka kaze da glasamo po sexi postovima!
![]()
Ja još nijedan seksi post nisam pročitala..šta da radim?
Sad bih ja tebi Sekspira ovdje recitovao, pa ti onda lagano pjevusio, samo da legne taj glas.
...a jooooooj,otkad tebe veca poznaje!...ne moras ni prozijevnuti,moj glas imas!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7350 times
U sitne sate glasati na ovoj temi. Vec triput glasala i tri puta me konekcija zeza.
Nisam se umorila
Kako glasati kad nigdje fotki? Al hajd' moze i na coravo.
Storm- Ima seksi glas. (cula tamo na onoj temi, da ne bude zabune
)
Behko- Sav seksi, osim kad pretjera i kad je tvrdoglav.
Bla- Ponekad mi ide na zivce i to je dovoljno seksi.
Melek- seksi pametolog.
Carobni- Seksi novina i carobno mase slovima.
Tempy- Seksi, ne znam tacno zasto, radi nika sigurno nije.
Rethna- Seksi kad spava (vjerovatno)
Rum- Bio mu seksi avatar iako i nije seksi kad stalno spominje vaginu.
Nisam se umorila
Kako glasati kad nigdje fotki? Al hajd' moze i na coravo.
Storm- Ima seksi glas. (cula tamo na onoj temi, da ne bude zabune
Behko- Sav seksi, osim kad pretjera i kad je tvrdoglav.
Bla- Ponekad mi ide na zivce i to je dovoljno seksi.
Melek- seksi pametolog.
Carobni- Seksi novina i carobno mase slovima.
Tempy- Seksi, ne znam tacno zasto, radi nika sigurno nije.
Rethna- Seksi kad spava (vjerovatno)
Rum- Bio mu seksi avatar iako i nije seksi kad stalno spominje vaginu.
Svijest ima sidrište.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Anketa se završava 01.08. u terminu od oko 16 do 17-17.30h, sve zavisi od mojih privatnih obaveza, a nije da su beznačajne i zanemarive. Nadam se da sad i ovaj pomalo neprecizni termin, neće biti povod za nove teorije o namještanju i sl.
SAOPŠTENJE:
Ukoliko neka od cura na forumu, ne želi da sudjeluje u izborima najseksi forumašice, nek se izjasni do gore navedenog termina, ovdje na ovoj temi.
Predložio bih da svi učestvuju, jer ipak je ovo neki vid zabave kojeg ne bi trebalo tako ozbiljno shvatati i ništa drugo, ali ipak, ako to neka od njih ne želi, neka se izjasni.
SAOPŠTENJE:
Ukoliko neka od cura na forumu, ne želi da sudjeluje u izborima najseksi forumašice, nek se izjasni do gore navedenog termina, ovdje na ovoj temi.
Predložio bih da svi učestvuju, jer ipak je ovo neki vid zabave kojeg ne bi trebalo tako ozbiljno shvatati i ništa drugo, ali ipak, ako to neka od njih ne želi, neka se izjasni.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Korektno 
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Ja necu,,,ne samo na toj nego ni u jednoj drugoj koju ti postavljasKrokodil Behko wrote:Anketa se završava 01.08. u terminu od oko 16 do 17-17.30h, sve zavisi od mojih privatnih obaveza, a nije da su beznačajne i zanemarive. Nadam se da sad i ovaj pomalo neprecizni termin, neće biti povod za nove teorije o namještanju i sl.
SAOPŠTENJE:
i to sam ti vec rekla
Da,,da,,,trebala je bit zabava,,,,,
to sebi ponovi,,,pa jos jednom za svaki slucaj
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mika
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 1 time
Ja. Ne turajte me ni na kakvu anketu please, ni na jednu.Krokodil Behko wrote:
SAOPŠTENJE:
Ovo nema veze s jucerasnjom diskusijom, jednostavno ne volim.
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

vila wrote:Ja necu,,,ne samo na toj nego ni u jednoj drugoj koju ti postavljasKrokodil Behko wrote:Anketa se završava 01.08. u terminu od oko 16 do 17-17.30h, sve zavisi od mojih privatnih obaveza, a nije da su beznačajne i zanemarive. Nadam se da sad i ovaj pomalo neprecizni termin, neće biti povod za nove teorije o namještanju i sl.
SAOPŠTENJE:
i to sam ti vec rekla
Šta da ponovim?
Što si pravila dramu oko Tovara i čvrsto si uvjerena, da sam namjerno to učinio, taman toliko, da ti nije ni naumpalo, da sam anketu priredio za pola sata, nakon upita neke forumašice, kad će već jednom početi, a i sami smo razmišljali o tome, pa koga sam na brzinu pokupio - pokupljen je i Vozdra.
Za mene je to samo formalnost.
Niti ti polažem račun, niti ću, a ona koja treba da zna okolnosti, zna ih i to je bitno.
....jer ovo je zabava, a unutar zabave, nakon što se subjektivizira zbog lika za kojim se bali na forumu, (što je tvoja privatna stvar i tvoje privatno viđenje), ne može se nazivati kretenom, jer je moje gledište potpuno službeno i baš me briga ko ti je drag, a ko ne. Rijetko viđeni subjektivizam. Malo kulture u ponašanju, ne bi ti škodilo, a tek iskrenosti.
To ko je kome drag, nije i nikad neće biti kriterij, sve dok sam ja moderator.
Sad si naučila lekciju. I ostali imaju tastature, pa kako ti njima, ili meni u ovom slučaju, da sam kreten, tako i ja tebi.. i šta kažeš, nije ti pravo? ooo tako sam tužan zbog toga
Vjerujem da je tvom (uobičajenom) forumskom snajperisanju, došao kraj. Nikom nije potrebna ni tvoja "pravednost" ni tvoja "iskrenost".
Izvoli, bojkotuj, baš me briga.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Biba wrote:ja ne vidjeh Terasino ime i još neke
U pravu si. Nasapunjaj još malo, da nam živne tema
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Salahuddin wrote:Biba wrote:ja ne vidjeh Terasino ime i još neke
Siguran sam je to potpuno nenamjerno jer se cinilo Terasa mozda vise nece biti aktivan.
Behko, je li moguce anketu editovati, pa da se ubace jos neki ljudi? (Ali to onda znacilo i ponovno glasanje jer oni bi vec dobili neki ili nijedan glas, obzirom da se vecinom glasalo vec.)
Nije moguće, a predmetni se Terasa ionako bunio, što je ubačen na anketu za forumaša mjeseca, pa tako da je i ovo od Bibe samo sapunjanje i ništa drugo.
Samo dokaz da svi uglavnom samo pričaju o objektivnosti.
- vila
- Forum [Bot]
srećom,upisi još stojeKrokodil Behko wrote:vila wrote:Ja necu,,,ne samo na toj nego ni u jednoj drugoj koju ti postavljasKrokodil Behko wrote:Anketa se završava 01.08. u terminu od oko 16 do 17-17.30h, sve zavisi od mojih privatnih obaveza, a nije da su beznačajne i zanemarive. Nadam se da sad i ovaj pomalo neprecizni termin, neće biti povod za nove teorije o namještanju i sl.
SAOPŠTENJE:
i to sam ti vec rekla
Šta da ponovim?
Što si pravila dramu oko Tovara i čvrsto si uvjerena, da sam namjerno to učinio, taman toliko, da ti nije ni naumpalo, da sam anketu priredio za pola sata, nakon upita neke forumašice, kad će već jednom početi, a i sami smo razmišljali o tome, pa koga sam na brzinu pokupio - pokupljen je i Vozdra.
Za mene je to samo formalnost.
Niti ti polažem račun, niti ću, a ona koja treba da zna okolnosti, zna ih i to je bitno.
....jer ovo je zabava, a unutar zabave, nakon što se subjektivizira zbog lika za kojim se bali na forumu, (što je tvoja privatna stvar i tvoje privatno viđenje), ne može se nazivati kretenom, jer je moje gledište potpuno službeno i baš me briga ko ti je drag, a ko ne. Rijetko viđeni subjektivizam. Malo kulture u ponašanju, ne bi ti škodilo, a tek iskrenosti.
To ko je kome drag, nije i nikad neće biti kriterij, sve dok sam ja moderator.
Sad si naučila lekciju. I ostali imaju tastature, pa kako ti njima, ili meni u ovom slučaju, da sam kreten, tako i ja tebi.. i šta kažeš, nije ti pravo? ooo tako sam tužan zbog toga
Vjerujem da je tvom (uobičajenom) forumskom snajperisanju, došao kraj. Nikom nije potrebna ni tvoja "pravednost" ni tvoja "iskrenost".
Izvoli, bojkotuj, baš me briga.
ja uopće nisam pravila dramu nego sam usporedila izostanak forumaš koji je pisao aktivno u ovoj godini i postavljanje forumašice koja nije napisala post u ovoj godini
i rekla da to nije realno...i nije
ne znam otkud ti da sam subjektivna prema tovaru...ili još da slinim za njim
sa čovjekom nisam razmjenila pet rečenica
a još tragičnije je da ti meni prigovoriš subjektivizam..idi pogledaj šta si napisao za morenu
(ispričavam se i moreni i tovaru jer sam njih iskoristila za primjer...ništa drugo)
nazvala sam te kretenom zbog tvog odgovora na moj post
šta ga je izazvalo..ja ne znam...nekako mi se čini da si previše zabrijao sa egotripom..
meni uopće ne pada teško tvoj komentar...ali ne volim baš dociranje i izigravanje autoriteta bez pokrića
Ovu zadnju rečenicu neću ni komentirati
tu su forumaši pa nek procjene tko snajperira,djeli pravednost i iskrenost pod navodnicima
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

vila wrote: srećom,upisi još stoje
Da, a srećom stoji i Majino pojašnjenje, da smo samo htjeli da br i jednih i drugih bude bar približan. Čisto tehnički, čisto moderatorski, čisto sve čisto. Nigdje ni Tovara, ni Morene, Ni Lune ni nikoga. Čisto sve.
A ti i dalje nastojiš dokazati neku zavjeru?
Rado bih te pustio, ali već mi je ofirno, pa bih te zamolio da me poštediš novih izliva "iskrenosti i objektivnosti"
- vila
- Forum [Bot]
ne dokazujem ja zavjeruKrokodil Behko wrote:vila wrote: srećom,upisi još stoje
Da, a srećom stoji i Majino pojašnjenje, da smo samo htjeli da br i jednih i drugih bude bar približan. Čisto tehnički, čisto moderatorski, čisto sve čisto. Nigdje ni Tovara, ni Morene, Ni Lune ni nikoga. Čisto sve.
A ti i dalje nastojiš dokazati neku zavjeru?
Rado bih te pustio, ali već mi je ofirno, pa bih te zamolio da me poštediš novih izliva "iskrenosti i objektivnosti"
nego to da si ti postupio ko kreten
ispravka egotripični kreten
ovo možeš staviti pod navodnike a i ne moraš
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Eh, još samo ovo
Kraj diskusije
Mislim da je svakom muškarcu jasno, da sam se zajebavao, jer je tema inače šega, ako nisi znala, a eto, to pokazuje ko kako shvata i prihvata nešto što je trebalo biti igra.idi pogledaj šta si napisao za morenu
I sad je diskusiji došao kraj. Neće mi biti mrsko da te cenzurišem, jer ovo nije tvoja privatna scena, nego tema koja pripada svima.ne dokazujem ja zavjeru
nego to da si ti postupio ko kreten
ispravka egotripični kreten
ovo možeš staviti pod navodnike a i ne moraš
Kraj diskusije