Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
rethna wrote:Samo nečural
daaaaaaaaaa
sreca pa se rodila u normalno vrijeme..bez kompjutera, virtuale,

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
I da nisi ja bi tebe preobratio u "normalnu"SaraSara wrote:rethna wrote:Samo nečural
daaaaaaaaaa

Question everything.
rethna wrote:I da nisi ja bi tebe preobratio u "normalnu"SaraSara wrote:rethna wrote:Samo nečural
daaaaaaaaaa
bil, bil

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
						- Julia-Klara
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Has thanked: 14472 times
- Been thanked: 10008 times
- Status: Offline
get a room  

i pustite i istospolne da se vole , sta vam smetaju?

i pustite i istospolne da se vole , sta vam smetaju?

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

niko im ne brani...a to sto mi volimo ovako to je druga stvar
de bona pusti nas da asikujemo
ili da mu se utvaram

de bona pusti nas da asikujemo

ili da mu se utvaram

- Julia-Klara
pa na svakoj temi boni ashikujete  

rethna i Sara, vrijeme da se nadje soba na pola puta

Julia-Klara wrote:pa na svakoj temi boni ashikujete
oa sta cu

kad je sladak

- Julia-Klara

moram i ja sebi nekog slatkog naci

sad mi otisao 
sad ostah sama i jos bolesna
a sladak je sta cu

sad ostah sama i jos bolesna

a sladak je sta cu

- drugrankovic
- Inventar foruma 
sva sreca punoljetan je inace umalo da tvoju nastranost mores platit i obljubom maloljetnika...
granice u godinama? ok nije to bauk... ali kad mu mores mater bit...

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic wrote:sva sreca punoljetan je inace umalo da tvoju nastranost mores platit i obljubom maloljetnika...
rankovicu znas li se ti majke ti saliti???
						- drugrankovic
- Inventar foruma 
a jebat ga... 
ja ni salu na tu temu s tolkom razlikom u godinama... ko kd bi se salio s malecnom il malo starijom... ne
nicim te ne zeli uvrijediti. dobro gledacu svoja posla, ok salila si se, nema ljutis

ja ni salu na tu temu s tolkom razlikom u godinama... ko kd bi se salio s malecnom il malo starijom... ne
nicim te ne zeli uvrijediti. dobro gledacu svoja posla, ok salila si se, nema ljutis
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic wrote:a jebat ga...
ne ljutim se bolan....samo sve je normalno kada bi jedan muskarac sa mladzom se tako salio ili i ozbiljno
mislio
ali ako zena sa mskarcem se sali onda je to perverzno
i to samo sali
rethna je dovoljno zreo cak vise nego pojedini
i zna da se salimo
a ja se ne ljutim
to sto pojedini imaju pokvarenu mastu

- drugrankovic
- Inventar foruma 
za mene nije normalno da se muskarac s tolko mladjom cak i sali oko toga... procitaj prethodni post, rekoh i to
dobro maramo, prihvaticu salu tvoju, dal cu je praktikovati moja stvar kao i tvoja dal ces oko izgovorenog odmjeriti prvo cak i salu, kako ja radim
ruka ruci nijesmo turci
to kod nas znaci mir mir niko nije kriv

dobro maramo, prihvaticu salu tvoju, dal cu je praktikovati moja stvar kao i tvoja dal ces oko izgovorenog odmjeriti prvo cak i salu, kako ja radim
ruka ruci nijesmo turci

to kod nas znaci mir mir niko nije kriv
						- Krokodil Behko
- Globalni moderator 
- Has thanked: 9711 times
- Been thanked: 11448 times
SaraSara wrote:drugrankovic wrote:a jebat ga...
ne ljutim se bolan....samo sve je normalno kada bi jedan muskarac sa mladzom se tako salio ili i ozbiljno
mislio
ali ako zena sa mskarcem se sali onda je to perverzno
i to samo sali
rethna je dovoljno zreo cak vise nego pojedini
i zna da se salimo
a ja se ne ljutim
to sto pojedini imaju pokvarenu mastu
Ako hoćeš, sa mnom se ne moraš šaliti.
Jeste da sam klasika/drugačijeg spola, al nema veze

nije se ni sa mnom salila,to je bilo samo da se drug smiri
 nije se ni sa mnom salila,to je bilo samo da se drug smiri 
Hajmo stisnuti kocnicu sada
Question everything.
						- Krokodil Behko
- Globalni moderator 
- Has thanked: 9711 times
- Been thanked: 11448 times
Gay sperminator oplođuje lezbijke

Kenzie je postao najpoznatiji britanski nezavisni donor sperme. Sva djeca rođena su u protekla tri mjeseca, a dvoje će uskoro biti rođeno. Kenzie je homoseksualac i trenutno nema partnera, a dosad je pomogao devet lezbijskih i jednom heteroseksualnom paru da postanu roditelji.
"Tako mi je drago što ti mogu javiti da je naša mala čudesna djevojčica ovdje. A sve zahvaljujući tebi. Prelijepa je", poruka je od roditelja djevojčice rođene prošlog tjedna.
U jednoj radijskoj emisiji prozvali su ga "Sperminatorom" te izračunali da bi u deset godina mogao postati otac čak 300 djece.
"Kad se rodi ovo dvoje djece, ja ću biti otac desetero djece, od kojih su sva mlađa od četiri mjeseca. To je nevjerojatno, a ja sam jako ponosan. Prekrasan je osjećaj pomoći tolikim ljudima u tako kratkom vremenu, no odlučio sam napraviti pauzu. Možda pomognem napraviti braću i sestre djeci koju imam, ali iako nikad ne bih rekao nikad, nisam u misiji povećanja populacije na Zemlji", rekao je za Daily Mail.

"Nemojte me pitati njihove rođendane, previše ih je i zbunim se. Oni zaista nisu moja djeca. Svaki muškarac može napraviti djecu, no morate biti roditelj da biste ih odgojili i voljeli ih. Ja ih smatram donacijama", rekao je.
Kenzie radi mimo strogog britanskog zakona o djeci, a ne brine se o tome što njegove usluge koriste žene koje se ne boje riskirati u začeću s potpunim strancem. Tvrdi da je nenormalno da žene u klinikama plaćaju visoke iznose za spermu nepoznatih donatora.
"Ne možete odrediti cijenu djetetu. Za mene je to mijenjanje tuđeg života nabolje, srce mi je puno dok slušam o tome kako sam uljepšao tuđe živote. To je moj dar njima", rekao je Kenzie, koji tvrdi da je dobrog zdravlja, osim što pati od astme uzrokovane pušenjem.
"Ova djeca nisu začeta na 'normalan' način, no zaista su voljena i željena, za razliku od djece začete nakon pijanih noći koja nikad neće saznati tko je njihov otac. Ne želim biti anonimni donor, izabran zato što imam plave oči i odbijen zbog moje edukacije. Želim stvoriti vezu s ljudima kojima sam pomogao i na ovaj način stekao sam mnogo prijatelja", ispričao je.

"Pomogao sam stvoriti život, pa ako ta djeca požele upoznati svog biološkog oca, ne bih ih otjerao. Ne mogu predvidjeti kako će njihovi životi izgledati, to nije moja odgovornost", dodao je.
Inzistira na tome da je odgovoran te da provjerava svaki par kako bi se uvjerio da su u sigurnoj vezi i da imaju posao, kako bi djetetu pružili siguran dom. Pazio je i prilikom doniranja sperme da su parovi dovoljno udaljeni jedni od drugih, kako se djeca kasnije ne bi upoznala i zaljubila, ne znajući da su u krvnom srodstvu. Tvrdi da on sam ima jako malo poroka, ne drogira se, pije malo alkohola i prakticira siguran seks. Prije svake donacije prolazi temeljit liječnički pregled. Većina parova želi ostati s njim u kontaktu, a čak je i držao novorođenu djecu.
"Plačem svaki put, ne mogu si pomoći, bebe me osvoje. Čujem da imaju moj nos i oči, a druženje s njima poistovjećujem s ljubavlju prema nećacima. To je jako slatko, ali dok je to nečije tuđe dijete", tvrdi.
Razmjena donacija izgleda tako da on dođe u dom para kojem donira spermu, oni dođu u njegov stan ili se nađu u unajmljenoj hotelskoj sobi. Nakon druženja, on ode u sobu i obavo posao, a potom pi predaje uzorak sperme budućoj majci. Ona zatim u drugoj sobi aplicira spermu u sebe. Svi njegovi parovi zatrudnjeli su iz prvog ili drugog pokušaja, hvali se.
Kenziejevi roditelji razveli su se kad je on imao pet godina, a odgojila ga je majka Wendy, koja je bila karijeristica. Oca nije previše viđao, a tek su se nedavno povezali putem Facebooka.
"Moja mama je fantastičan roditelj. Nevjerojatno smo bliski zbog mog iskustva. Znam da djetetu ne treba otac u životu da bi bilo sretno. Mama me naučila kako se brijati, kako ispijati pivo, ona je moja stijena. Ne mogu zamisliti ništa bolje od toga da imate dvije majke", rekao je.
Najviše ga je pogodilo kad se jedan lezbijski par predomislio nakon začeća te su se željele riješiti djeteta jer obitelj jedne nije podržavala tu trudnoću. Iako je Kenzie rekao da će on uzeti dijete ako ga one ne žele, trudnoća je završila spontanim pobačajem.
Svi parovi potpisali su ugovor kojim Kenzieja oslobađaju novčane odgovornosti za djecu. On neće polagati prava na djecu, a majke neće tražiti alimentaciju od njega.
(index.hr)
						- Julia-Klara
Re: Gay sperminator oplođuje lezbijke
Neka,lijepo od njega.
Ako su ljudi zadovoljni i zahvalni na njegovoj pomoci, ko sam ja da ga pljujem?

Ako su ljudi zadovoljni i zahvalni na njegovoj pomoci, ko sam ja da ga pljujem?