Evropska liga 2015/2016

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Evropska liga 2015/2016

Post by KOMESAR »

laganini wrote:..nadam se daih nećeš popljuvat kad prime tricu :hihi
Naravno da hoću,ako se ne budu borili.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..borba će presudit :zubi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by rethna »

storm wrote:
rethna wrote:Nekada jaki ferencvaros savladan na svom terenu od zelje
Ma madžari su desetljećima na margini euro natjecanja.....ali svaka pobjeda se broji, ako ništa drugo za euro koeficijent :ok

usput kad več spominjem.... i ferencvaroš ima zahebanu ekipu za ulicu, tako da oprez manijaci, da se ne ponovi lech :ooo
U zelji se vec raspituju ko je sledeci protivnik.Poprilican optimizam uz dozu humora koji je nama bosancim znao na kraju ostati gorak
Nisu manijaci horde :ooo
Question everything.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Prcnuce njih ferencvaros a ako ne plsle treceg kola vrcu se pilanju drva... treba svlacionice na grbavici ugrejat u novembru...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ćiribu ćiribaaaaaa igra voša ko barsaaaa :valja

svaka čast laloši, odrali sampdoriu u najjacem sastavu
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

drugrankovic wrote:ćiribu ćiribaaaaaa igra voša ko barsaaaa :valja

svaka čast laloši, odrali sampdoriu u najjacem sastavu
Stručnjaci navodili kladioničare na pobjedu Vojvodine.Slušao i čitao kako Sampdorija nije odigrala ni jednu zvaničnu utakmicu,a lale već ušle u formu.Nažalost,nisam uspio odigrati tiket.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

islo ih je, vidjeh i golove, igrala se djeca, akcije neke ko iz snova i barsa da pozavidi... sto bi se reklo, sralo ih bas dobro, svaka sansa gol...

no mentalitet... laloski... posle ce usrat motku na nekom luzeru...
klinci nasi pocinju igrat oybiljnu rolu... evo vose, evo partizana...

obratite paznju na partizan... jak u pm... dobar! jos da paunovic dodje za trenera a hoce...
realno govorim, konacno ove godine partizan opasan! kao u stara vremena... abubakar, boyinov, yivkovic, saponjic, pa fabrisio ovaj sto dodje u odbrani odlican... janez balazic takodje pefektan, pa vulicevic, jevtovic,...
suska se da dzonatan iz intera koji je bez kluba trenutno i trenira s partizanom izjavio da mozda ostane u partizanu...
izvanredan stoper al realno nemamo para za to sad... mada ceka se sreda i steaua, ocito... ako prodjemo a ocemo, eto para...
imamo i klupu...

bez zezanja ispratite partizan u evropi sad...

parni valjak melje!
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

drugrankovic wrote:islo ih je, vidjeh i golove, igrala se djeca, akcije neke ko iz snova i barsa da pozavidi... sto bi se reklo, sralo ih bas dobro, svaka sansa gol...

no mentalitet... laloski... posle ce usrat motku na nekom luzeru...
klinci nasi pocinju igrat oybiljnu rolu... evo vose, evo partizana...

obratite paznju na partizan... jak u pm... dobar! jos da paunovic dodje za trenera a hoce...
realno govorim, konacno ove godine partizan opasan! kao u stara vremena... abubakar, boyinov, yivkovic, saponjic, pa fabrisio ovaj sto dodje u odbrani odlican... janez balazic takodje pefektan, pa vulicevic, jevtovic,...
suska se da dzonatan iz intera koji je bez kluba trenutno i trenira s partizanom izjavio da mozda ostane u partizanu...
izvanredan stoper al realno nemamo para za to sad... mada ceka se sreda i steaua, ocito... ako prodjemo a ocemo, eto para...
imamo i klupu...

bez zezanja ispratite partizan u evropi sad...

parni valjak melje!
Šta ono, u Novom Pazaru isad pjevaju:
-Mi smo Balije predsjednika Alije?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ne znam ali brane nam navijacima tamo... ne valja to... no ko ih jebe...

ta utakmica juce, ne uzimaj to za ozbiljno... drugi sastav partizana bez ijednog prvotimca...

u sredu odgledaj pa mi reci misljenje... i videces ide partizan u ligu sampiona!
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

drugrankovic wrote:ne znam ali brane nam navijacima tamo... ne valja to... no ko ih jebe...

ta utakmica juce, ne uzimaj to za ozbiljno... drugi sastav partizana bez ijednog prvotimca...

u sredu odgledaj pa mi reci misljenje... i videces ide partizan u ligu sampiona!
Gledao sam ih u onoj prvoj utakmici.Uz malu doradu ličiće to na nešto?
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

i te kako... još da je trener paunović...

tek je pocela sezona... igraci su dobri, jak partizan, jak!
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

puno srece zelji...

bice tesko...

igraju srcem, drzim i palceve...

nije ovo ferencvaros sugavi od kojeg ni f nije ostalo...

ako prodju - svaka cast mada sumnjam...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Standard ima gol prednosti iz prvog meča Plavi na ispitu zrelosti: Pada li Standard u grotlu Koševa?

Image
Piše: A. Beganović

Danas su na rasporedu revanš susreti 3. pretkola Evropa lige, a višestruki prvak naše zemlje Željezničar na Koševu će odmjeriti snage sa slavnim belgijskim Standardom.
U prvom susretu odigranom prije sedam dana u Liježu Standard je slavio rezultatom 2:1, no Plavi su, pogotovo u drugom dijelu, pokazali da se ravnopravno mogu nositi sa favoriziranom belgijskom ekipom. Prednost Standarda nije nedostižna, ali izabranici Milomira Odovića ukoliko žele do play-offa Evropa lige, večeras će morati nadmašiti svoje mogućnosti. "Razumijem da je interesovanje medija veliko iako bih ja volio da su igrači u nekoj mirnijoj atmosferi, ali šta je tu je, razumijem to. Manje ili više sve je poznato, vidjeli smo protivnika, radi se o zaista kvalitetnoj ekipi sa dobrim pojedincima. Biće to veliki izazov za našu mladu ekipu. Nadam se da ćemo u svim linija dobro odgovoriti Standardu i da ćemo imati svoje šanse", između ostalog je uoči večerašnjeg susreta istakao šef stručnog štaba Željezničara, Milomir Odović. Trener Standarda, srbijanski stručnjak, Slavoljub Muslin, s mnogo optimizma gleda na večerašnji okršaj i najavljuje igru na pobjedu. "Ne razmišljamo o ispadanju. U fudbalu je sve moguće, ali ne želimo da razmišljamo na taj način. Željo će sigurno biti dobar protivnik. U prvom meču mi smo igrali dobro u prvom dijelu, u drugom smo bili loši. Ovaj put nećemo igrati na nulu, želimo pobjedu", istakao je Muslin.

Pored duela na Koševu večeras će širom Evrope biti odigrano još 28 susreta, a nama najzanimljiviji biće oni u kojima nastupaju bosanskohercegovački fudbaleri.
Azerbejdžanska Gabala, čije boje odnedavno brani i bh. reprezentativac Ermin Zec, na domaćem terenu će odmjeriti snage sa kiparskim Apollonom. Prvi susret ove dvije ekipe okončan je bez pobjednika (1:1), tako da ekipa naeg reprezentativca u večerašnji duel ulazi kao favorit. Sturm, našeg Anela Hadžića, u Rusiji će u duelu sa Kazanjom pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta (3:2), a trener austrijske ekipe neće moći računati na usluge bh. reprezentativca koji je zbog bolesti ostao u Austriji. Edin Višća i njegov Basaksehir će u Istanbulu odmjeriti snage sa Alkmaarom, koji ima dva gola prednosti iz prvog meča, dok će se Sampdorija našeg Ervina Zukanovića u Novom Sadu pokušati iskupiti za sraman poraz od Vojvodine u prvom susretu (4:0).
Hajduk, našeg Tina Svena Sušića će u Norveškoj snage odmjeriti sa Stromsgodsetom i pokušat će odbraniti prednost od dva gola (2:0), dok će Trnava naših Adisa Harbe i Emira Halilovića pred domaćim navijačima pokušati nadoknaditi minimalnu prednost PAOK-a iz prvog susreta (1:0).

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/plavi-n ... eva/168639
Habibti, ya nour el - ain... :srce
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

navijao sam za zeljezncar protiv muslina :D

ali, realnost je realnost... standard je ipak prevelik zalogaj... jedan gol i rutina...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Danas prva gore u 19.00h

Image

Poljud rasprodan za Liberec tjedan dana prije uzvrata
Rasprodane ulaznice za Hajduk - Liberec
Uzvrat se igra 27. kolovoza

Piše: G.I.

IAKO će prvu utakmicu doigravanja za Europa ligu odigrati tek večeras (19h) u Češkoj, Hajduk je već rasprodao sve ulaznice za uzvrat na Poljudu tjedan dana kasnije.

Jutros je splitski klub i službeno potvrdio sjajnu vijest, ulaznica za Slovan više nema u slobodnoj prodaji.

U slučaju da ostane dio ulaznica koje su rezervirane za pretplatnike, Hajduk će naknadno obavijestiti o prodaji istih, stoji u priopćenju.

Nakon što ih je ždrijeb pomazio, hajdukovci se nadaju pozitivnom rezultatu na večerašnjem gostovanju, kako bi pred punim tribinama u Splitu lakše ulovili europsku jesen koja osim UEFA-inih milijuna nosi i još barem tri domaće utakmice na kojima Hajduk može popuniti blagajnu.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

liberec ima moju podrsku

hajduk je dobio najslabijeg protivnika, ali je slabiji i od njega realno...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

.,tri razkike na poljudu časna rič :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

nema teorije... liberec ide dalje...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

drugrankovic wrote:nema teorije... liberec ide dalje...
oke ne volim ih ni ja :oo

ali bijeli ovo gaze na poljudu :zubi
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1472 times
Been thanked: 1387 times

Post by Tokmak »

igrao sam večeras na prolaz Ajduka....