Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14495 times
Been thanked: 24519 times
Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by Fuddo » 10 Mar 2025, 19:56

Stajeovo sestru on svoju jebo?

Jel ovo on otiso nesta pregovarat?
Dozvolite da se obratimo

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1310 times
Been thanked: 4215 times

Post by Laser » 10 Mar 2025, 20:15

Fuddo wrote: 10 Mar 2025, 19:56 Stajeovo sestru on svoju jebo?

To je pitanje svih pitanja.

Svi znamo da je neradnik, pijanica i neznalica. Mrsko je njemu rješavati ovu situaciju, on bi bio sretan kad bi se sve moglo vratit na staro, da se ništa nije dogodilo. Ali dogodilo se nešto preko čega se ne može preći, želili mi to ili ne.

Čoviću bi naročito bilo drago da se stvari nekako izglade po principu, "mir, mir, niko nije kriv", hajmo sve zaboravit i bavit se eurointegracijama. :D.

Ali, neće da mogne tako.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2694 times
Been thanked: 1272 times

Post by amidza idriz » 10 Mar 2025, 20:17

ironman wrote: 10 Mar 2025, 18:11 Sve do sad je islo kako treba.
Ovo sto ovaj bazdulj uradi nije mi se dopalo..jer tacno ko sto kazes ko da je iso da razvodni..po zadatku.
Mozda ga poslo posilni mu drug iz Mostara. Ne znam..
Dubine izdaje su za normalna insana nepojmljive.
Umjesto da mu kifla reko stani medjede kud ces sad i zasto...al ybg.
Sva Trojka na zadatku da amortizuje udar na Dodika i svitu.

Ovo je bez sumnje ideja Vojinova jer je on dodikov Trojanski konj. Vec juce su poceli da ublazavaju pokusaj drzavnog udara kako Campara tako i nas celavi babo sa sinovima.

Jadni mi. Kada imamo sansu da se rijesimo zla koje nas je snaslo prije 20 god. i svaki dan nam krv na slamcicu pije mi imamo izdajnike koji bi ga spasavali.

...i onda imaju obraza pricati kako je onomad Bakir spasio Dodika od bankrota a oni to rade vec dvije godine dajuci mu pare koje im ne pripadaju.

Mi ako hocemo naprijed mi se moramo naseg zla rijesiti.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 10 Mar 2025, 20:20

Laser wrote: 10 Mar 2025, 18:41
ironman wrote: 10 Mar 2025, 15:58 Ne znam kako gledati posjetu ovog pijano podbuhlog sdpovca BL.
I kome zapravo ta posjeta donosi poene.
Pogotovu kad se procita dodikov komentar na nju.
Vrlo glup potez, naročito u ovom trenutku.

Svako pametan ima pravo sumnjati u razloge njegove posjete.
Odgovor je VOJIN.
Njega treba sa noge na nogu iz SDPa.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1382 times

Post by tuzlak1212 » 10 Mar 2025, 20:22

jos uvijek nema nacina da se ovo rijesi bez rizika sukoba, treba ovo pustit da ga RS istisne ko sto isiskuju Vucica

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 10 Mar 2025, 20:28

Nora Ibsenova wrote: 10 Mar 2025, 19:09
HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 19:01

Trenutno nemamo nikakve koristi od toga da se smijem dini,bakiru,sebiji itd mada su mi svi smijesni.Ima precih stvari.Dvije strane.Ko i u ratu.Bolio me qrac na zuci jel sa mnom u rovu neko ko se drogira,slusa cecu,pank il nervoznog postara,jel vehabija il ateista,voli li velike il male sise,jel iz hosa il mehmed s coline kape,slavisa u tenku il rasim…Samo nek puca na onog sto me napada i nek je protiv njega,zlatan je.Razlike i raslojavanja su dosla poslije.
Kontam ja tebe sve.
Samo sto Dino nije u rovu s tobom, ni figurativno, a ni bukvalno nece bit da dodje do toga.

A oni sto su bili, i sto bi bili, slazem se, tacno su nebitni njihovi drugi afiniteti.
Ne samo Dino nego i kompletan SDP, i babo sa sinovima...svi su oni danas malo skriveno mmalo otvoreno na strani ovih sto rade drzavni udar.
Ja to drugacije ne vidim cim mozete Culuma stititi i amortizovati njegove poteze, odlaziti u B.Luku i kao sa Mirsadom sastanciti(glava na panj da su imali direktan kontakt sa Dodikom), Helez nas pravi budalama da su uposlenici otisli na iftar umjesto da stvari nazove pravim imenom po svaku cijenu.

Umjesto da dzukelu iz Bakinaca svi nabiju nogom oni se poturaju da ne idu svi udarci na njega. Sramota.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10129 times
Been thanked: 17185 times

Post by spacebound » 10 Mar 2025, 20:28

Ima svi da se izvinimo Rocku i da ponudimo Dodiku postenu cijenu za one kackete :oo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2944 times
Been thanked: 24354 times

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 20:29

Zasto se sad bas ovo desilo a ne prije? Mislite da ovo sve skupa nije sve orkestrirano,sve sto se desilo…? Od politike do svega? Ja ne znam ali kako bas sad,sto nije prije? Godinama saradjuju svi,koaliraju,reze a iza vrata se smjeskaju i pijuckaju i jedu,da se ne lazemo.Al nebitno,neka se desilo.A na sta ce izaci vidicemo.Njemu nazad nema.Ko ga pusti na staro dabogda pogino.Al mislim da nece,neko njemu svira kraj…Nemam pojma.Ja i politika se u putu nismo sreli.Ne gumo ja ovih,ne gumo nikoga al kad mi se prica protiv ovih svede na satro dobre stare,povraca mi se.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 20:31

Nama izgleda mora zapucat da zbijemo redove.Ovo je suludo u ovakvoj situaciji izmedju sebe se glodjat.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 20:32

Sad mi je cak i zahiragic mio.

Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 971 times
Been thanked: 6945 times

Post by Arthur Dent » 10 Mar 2025, 20:39

Fuddo wrote: 10 Mar 2025, 19:56 Stajeovo sestru on svoju jebo?

slabo i skroz rijetko se oglasavam na politikama ovdje. al nikada nisam propustio da kazem da je ovaj sto ga pominjes djubre. djubre nikako vece ne moze biti... jedan od malo ljudi kojeg iskonski mrzim, ono svakom porom ga mrzim..

nikad mi nece biti jasno kako ovakav izdajnik moze biti tako dugo na tako visokim pozicijama... odmah mi muka, odmah...

Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Arthur Dent » 10 Mar 2025, 20:41

HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 20:31 Nama izgleda mora zapucat da zbijemo redove.Ovo je suludo u ovakvoj situaciji izmedju sebe se glodjat.
ma ne mora pucat, al ovo mora bosna i hercegovina rijesiti. nema vise cekanja da to neki stranci opet zavrsavaju. citav svijet nam govori, de ljudi, sredite to, pohapsi, donesi odluku... al jok.. samo nesta cekamo, prenemazemo se, izjavljujemo..

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 20:51

Arthur Dent wrote: 10 Mar 2025, 20:41
HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 20:31 Nama izgleda mora zapucat da zbijemo redove.Ovo je suludo u ovakvoj situaciji izmedju sebe se glodjat.
ma ne mora pucat, al ovo mora bosna i hercegovina rijesiti. nema vise cekanja da to neki stranci opet zavrsavaju. citav svijet nam govori, de ljudi, sredite to, pohapsi, donesi odluku... al jok.. samo nesta cekamo, prenemazemo se, izjavljujemo..
Lako je to reci.Kako? Da odu u banjaluku i uhapse ga? Osjetljivo je to,sekunda da zapuca a onda ce bit joj kuku…Suluda je zemlja i uredjenje da bi to bas tako moglo na prvu.Nek se krcka,polako…I nazalost bez stranaca ovde nista i ne moze.Osim klanja.Ne znam,nisam pametan.Nekad se iznerviram kontam nek se sutra zapuca jebite vise mater.Pa se ugrizem za jezik.Opet cu ostat i opet ga popusit.Haj sto cu ja,jebo mene al grehota ove djece.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2856 times
Been thanked: 5079 times

Post by Nora Ibsenova » 10 Mar 2025, 20:52

amidza idriz wrote: 10 Mar 2025, 20:28
Nora Ibsenova wrote: 10 Mar 2025, 19:09

Kontam ja tebe sve.
Samo sto Dino nije u rovu s tobom, ni figurativno, a ni bukvalno nece bit da dodje do toga.

A oni sto su bili, i sto bi bili, slazem se, tacno su nebitni njihovi drugi afiniteti.
Ne samo Dino nego i kompletan SDP, i babo sa sinovima...svi su oni danas malo skriveno mmalo otvoreno na strani ovih sto rade drzavni udar.
Ja to drugacije ne vidim cim mozete Culuma stititi i amortizovati njegove poteze, odlaziti u B.Luku i kao sa Mirsadom sastanciti(glava na panj da su imali direktan kontakt sa Dodikom), Helez nas pravi budalama da su uposlenici otisli na iftar umjesto da stvari nazove pravim imenom po svaku cijenu.

Umjesto da dzukelu iz Bakinaca svi nabiju nogom oni se poturaju da ne idu svi udarci na njega. Sramota.
Mozda ne zele izazvat sukob i paniku medju stanovistom i tamo i vamo, i mozda igraju igru prividnog popustanja da ovaj fkt ne bi zdipio odmah.

Dodik sad ima posla sa institucijama drzave, ne sa njenom politickom postavkom, sasvim je nebitno jesu li izasli na iftar, ili su se prepali ljudi budale i otisli, bitno da do trzavica nije doslo, a Dodiku to nimalo nece pomoci na sudu. Ja se slazem, da se trebaju i oni koji su icim ucestvovali u citavoj ovoj Dodikovoj farsi pojavit pred tim sudom, ali kad bi ih sad sviju krenuli redom pozivati i otvarat slucajeve to bi izazvalo medju Srbima vise panike, otpora i izgledalo bi kao obracunavanje sa Srbima. Tako da sa njima treba kao sa nasima, sacekat da ovo prodje, da padne trio fabtastico, pa krenut dalje prvo sa detaljnim istrazivanjem porijekla imovine, pare vazda pokazu gdje smrdi.

Barem se ja trudim nadat da ce makar ovo iznjet kako treba, i dat im benefit of the doubt. Najbolji su bili dok su sutjeli i cekali na oglasi Amer.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Arthur Dent » 10 Mar 2025, 20:58

HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 20:51

Lako je to reci.Kako? Da odu u banjaluku i uhapse ga? Osjetljivo je to,sekunda da zapuca a onda ce bit joj kuku…Suluda je zemlja i uredjenje da bi to bas tako moglo na prvu.Nek se krcka,polako…I nazalost bez stranaca ovde nista i ne moze.Osim klanja.Ne znam,nisam pametan.Nekad se iznerviram kontam nek se sutra zapuca jebite vise mater.Pa se ugrizem za jezik.Opet cu ostat i opet ga popusit.Haj sto cu ja,jebo mene al grehota ove djece.
pa i banja luka je bosna i hercegovina. njih drito poslati da ga hapse. jednom za svagda i njemu i ostalim delegatima demonstrirati snagu drzave. zivim za taj momenat brate, vjeruj mi. sve im bahato...

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 21:09

Haj ko ce otici to i uraditi ,i kako? A da ne zapuca.A ako zapuca ode sve u pm.Preklace kake nane po selima.Ovde ce masakr bit po lukavici,prehodat ih mozemo…Ide dalje jad,krv i pokolj…Sta se rijesilo,nista.Pola ce zdusit,pola ce ostat da ga pusi i da im klicu i tapsu ih po ledjima a na radiu svira ne daj se bosno znam rane te bole…

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 21:12

Realno bolje vako.Krckaj ga,sve njih,prati tragove novca sto rece nora,to je njih svakako najvise i zanimalo.Kake vjere,nacije i pm

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 10 Mar 2025, 21:17

HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 20:51

Cime ce ba zapucati. Rucno naoruzanje u policije. SIPA da hoce moze sve a oni neka stanu ispred Dodika cime bi prekrsili dosta zakona i za sta bi svaki policajac robijao.
Najveci je problem sto je Dodik postavio svoje ljude na dosta kljucnih pozicija(sto mu je Trojka dozvolila) i preko tih svojih ljudi kontrolise procese.

Nisi u pravu, stranci su nasa proslost i sada su posmatraci. Domace institucije trebaju jednom za svagda da nauce da rade svoj posao. Tuzilastvo mora biti azurno kao sto je za sjecu sume, sudovi moraju da rade svoj posao(kao Sena), ostale agencije trebaju svoj posao(privodjenje, potjernice) i ZATO se MZ sada ne mijesa mnogo jer zele da domace sluzbe odrade svoj dio posla.
Oni ce u buducnosti biti tu vise kao posmatraci i korektori a sve trebaju domace strukture da obave dok se ne ispuni 5+2 uslova.

Onakvi kao Campara su izdajnici jer su tolerisali Culumu onakav postupak sa SIPOM gdje je poslusao ''shefa''.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 10 Mar 2025, 21:20

Upitaj prvo bosnjacko selo i kucu u rs-u cime ce.Tri automata silu zla naprave a ne sta drugo.Lako je nama pricati,valja to sprovesti bez sukoba i mrtvih.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz » 10 Mar 2025, 21:24

Nora Ibsenova wrote: 10 Mar 2025, 20:52
amidza idriz wrote: 10 Mar 2025, 20:28

Mozda ne zele izazvat sukob i paniku medju stanovistom i tamo i vamo, i mozda igraju igru prividnog popustanja da ovaj fkt ne bi zdipio odmah.

Dodik sad ima posla sa institucijama drzave, ne sa njenom politickom postavkom, sasvim je nebitno jesu li izasli na iftar, ili su se prepali ljudi budale i otisli, bitno da do trzavica nije doslo, a Dodiku to nimalo nece pomoci na sudu. Ja se slazem, da se trebaju i oni koji su icim ucestvovali u citavoj ovoj Dodikovoj farsi pojavit pred tim sudom, ali kad bi ih sad sviju krenuli redom pozivati i otvarat slucajeve to bi izazvalo medju Srbima vise panike, otpora i izgledalo bi kao obracunavanje sa Srbima. Tako da sa njima treba kao sa nasima, sacekat da ovo prodje, da padne trio fabtastico, pa krenut dalje prvo sa detaljnim istrazivanjem porijekla imovine, pare vazda pokazu gdje smrdi.

Barem se ja trudim nadat da ce makar ovo iznjet kako treba, i dat im benefit of the doubt. Najbolji su bili dok su sutjeli i cekali na oglasi Amer.
U ovom slucaju Culum je ponizio drzavnu agenciju.
SIPA objekti imaju obezbjedjenje. Niko nije ni dosao da ih ugrozi a oni su iselili drzavni objekat.
Trebali su sacekati da dodju sa policijom SAJ i Despoti. Ok, ne treba ratovati, napustiti objekat da ne dodje do zrtava ALI napustiti objekat samo zato sto je ''shef'' naredio je ravno ostavci ili smjeni Culuma.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”