Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7417 times
Been thanked: 17242 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Maja » 04 Jun 2011, 02:06

nas petero smo se trudili i trudili kopirajući mailove, te šaljući pozivnice na njih. zar stvarno ima smisla da nas sad kritikujete zbog jedne rečenice?

ja imam razlog zašto sam to pisala

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time

Post by paparaci » 04 Jun 2011, 02:40

niko ne osporava i ne omalovazava vas trud - bar ne ja. tvoje dobro pravo da pises sta hoces. ja sam samo "iznenadjen". nista vise.
akcija se ocito isplatila i za pohvalu je svakako. nije na odmet osluhnuti na reakcije onih koji su tim putem dosli do nas.
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9138 times
Been thanked: 10852 times

Post by Krokodil Behko » 21 Jun 2011, 21:07

Evo ovako,da vam ko covjek kazem neke stvari..a vi kako hocete..
Necu odgovarati na glupe i vadionicarske replike..

Vidim da danas cijelo popodne i cijelo vece,svi u sprdnji,sumnjice temu "ratne price" zbog ovog nestanka postova,tema i clanova... Pa da pojasnim..
Republikanac je otvorio temu i ona je zvrljila prazna,punih 24 sata.. Nisam ni mislio pisati nista na toj temi,sve dok se nije desilo ono sto se desilo.. Sto se mene tice,mogli smo i bez te teme.. Ali kad je vec neko postavio,nikako nije moglo proci da rijec jednog provokatora bude zadnja... Ipak je to moja Armija! ko nema predstavu o tome,kako to izgleda,nek skokne do teme o koridama pa nek vidi koji je post ostao zadnji i nek posteno kaze,da li se slaze sa takvim pristupom i na sta bi licilo kad bi uvijek zabili glavu u pijesak..

Paparaci je vec dva-tri puta,rekao nesto,ali ocito niko ne vidi..
Pa da ponovim "kome se neka tema ne svidja,nek ne cita i ne pise i gotovo"

Ni meni se stosta ne dopada,pa pisem na svim ama bas svim temama..
Evo i ja da vam ponovim,nesto sto sam na ovoj temi,poodavno napisao..
Svaki je forumas u poziciji da kroz pisanje postova i otvaranje novih tema,ucini ovaj
forum,najpodesnijim za sebe.. Vidjece se rezultati svacijeg truda..
Dakle,zamolio bih za malo vise objektivnosti..a malo manje glupih pokusaja komendijanja na temama koje se ne dopadnu nekome,cisto iz kaprica..

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant » 26 Jul 2011, 07:34

jel ko sta radio na forumu sinoc?
jutros mi hrpa tema oznacenih "neprocitane", cak i one koje sam zadnji komentarisao.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 26 Jul 2011, 10:17

Novi postovi (40)
(60)

i kod mene je tako i nemam pojma zašto. sinoć kad sam se odjavila sve je bilo normalno

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 26 Jul 2011, 12:37

Ma moze i na portalu da se vide novi postovi..
Prevrnete pocetne stranice i upratite sve sto
se zbivalo u vasem odsustvu...

harrys
Na probnom
Na probnom

Post by harrys » 27 Jul 2011, 18:18

.
Last edited by harrys on 26 Sep 2011, 12:40, edited 1 time in total.
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 27 Jul 2011, 18:22

danas ništa. juče je iz meni nepoznatog razloga pisalo da ima više nepročitanih postova nego što jeste, ali ne fali nijedan post

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 27 Jul 2011, 18:33

kako mogu da ne postoje, pa da se opet vrate. ja sam isto bila do kasno online i nije ništa obrisano koliko vidim.

koji tačno postovi ti fale, na kojim temama i o čemu si pisao. znam da si sinoć prevalio 50 postova pa sam ti odobrila da vidiš zastićeni dio foruma gdje su slike forumaša. klikni na svoj profila pa na svoje poruke pa vidi jesu li tu.

treba uraditi update foruma ovih dana (pa da usput obavijestim da forum neće raditi par sati samo ne znam tačno kad). kad se to odradi možda ne bude više tih problema.

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant » 27 Jul 2011, 19:20

to se i meni desavalo isto. vidim sve, nakon nekog vremena ne vidim, brisi kesh, cookie, mjenjaj browsere, ne pomaze onda se opet vrati i hrpa tema bude ne procitana.

nadam se da ce upgrade ovo rijesiti.

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8570 times
Been thanked: 5304 times

Post by Mister No » 27 Jul 2011, 20:03

Imal kakav upgrade da riješi zapinjanje na kreditnoj kartici?

Hvala! :)
The Dark Side Of The Forum...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 27 Jul 2011, 20:04

Nema sanse,da je bilo ko mogao biti sam na forumu izmedju 21 i 23h sinoc...posto sam i ja bio a od 22 do 23 bilo je minimum 12 registriranih forumasa.. Pa valjda mi svi znamo,da smo bili u tom periodu.. Uostalom,napisah u navedenom periodu,7 postova koji nisu nestajali :cudi

vučica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by vučica » 27 Jul 2011, 22:45

zagor wrote:Imal kakav upgrade da riješi zapinjanje na kreditnoj kartici?

Hvala! :)
:haha ima.... nemoj da ju peglaš... :haha
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

Image

Dr Silent Hill
Na probnom
Na probnom

Post by Dr Silent Hill » 15 Aug 2011, 11:24

jel ima ovde razmjena bannera???
Preporučujem da admin skine temu banovani članovi jer je bezveze barem meni uopšte me ne interesuje ko je banovan i zbog čega.Banovi su zastarili to uskoro više niko neće koristiti jer postoje opcije da zabraniš pisanje postova,stalno dnevno mjesečno,pa opcija špijuniranja korisnika gdje vidiš ako ode na reg stranu i prijavi se s drugim emailom i nikom,banovi služe samo za spamere.
Dolazim do groba
Stojim iznad krsta
Sveću ti palim
Grob ću da ti razvalim

Sablasna je noć
Satanska je moč
Uzima ti telo
S Lešom kao delo
SMRT

Dr Silent Hill
Na probnom
Na probnom

Post by Dr Silent Hill » 15 Aug 2011, 12:39

Molim Administratora već kad me je pozvao na ovaj forum da uputi svoj staff ili moderatore šta je to reklamiranje kad već dijelite savjete evo vam ih nekoliko. Kad postavim post s bilo kojeg foruma na dnu posta ide link automatski postavljen kao npr ovaj

Code: Select all

Read more: http://dugokonaciste.com/showthread.php?tid=1226#ixzz1V5kKwZkQ
to nije reklama već najpametnija ideja kad kopiraš nešto s drugog sajta bez dozvole admina ubačen je link koji ti govori odakle je post kopiran dakle nije reklama već zaštita foruma od krađe postova itd itd ..

Druga stvar izgleda barem mislim tako da ovo nije najnovija verzija skripte phpbb jer vidim imate stringove kao što je { SEARCH_UNREAD } rješenje ćete naći na zvaničnoj strani phpbb.

Treće forum vam nije updejtovan za operu i google chrome ima problem s gif slikama i to možete popravit i naći na zvaničnom sajtu phpbb

Četvrto ima dosta modova koje možete instalirati putem automoda i popraviti izgled foruma i olakšati neke stvari sebi i članovima,lično nikome ne preporučujem da koristi phpbb kao forum skriptu upravo zbog težine instalacije modova i nekih drugih stvari,preporučujem Mybb jednostavan i lak.

Peto preporučujem razmjenu bannera i linkova s ostalim Vlasnicima Foruma,Posebno preporučujem vlasniku sajta da se malo druži s ostalim adminima može naučit jako mnogo stvari,takođe preporučujem Mostarca s Dugokonaciste foruma lik je doktor za forume.

Takođe želim sreću u budućem radu Foruma
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dolazim do groba
Stojim iznad krsta
Sveću ti palim
Grob ću da ti razvalim

Sablasna je noć
Satanska je moč
Uzima ti telo
S Lešom kao delo
SMRT

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 15 Aug 2011, 16:43

banere ne razmjenjujemo. razmijenila bih ih samo ako bi neko od stalnih članova imao svoj forum, ali specijalizovan za jedno područje kako ne bi bili konkurenti jedni drugima.

tema banovani članovi ostaje jer za razliku od tebe kao novog forumaša redovne forumaše zanima ko je, kad, do kad i ZAŠTO banovan.
ti se nisi mogao registrovati jer je Oksan banovan, a nešto sumnjam da si ti on...znaš onaj sajt planet... bla bla.. i on je na x-netu kao ti, a ja sam na mreži :zubi

taj mostarac kojeg nam preporučuješ si očito ti jer ti je i ip mostarski ili te on plaća da reklamišeš njegov sajt.
hvala na savjetima, možda neke i uvažimo, ali u svakom sučaju ja se još uvijek učim jer nisam znala apsolutno ništa kad sam pokrenula forum, ali dosta toga sam sama naučila... jaaaako puno, plus što mi se par dobronamjernih ljudi obratilo na pp i ponudilo svoju pomoć. znači nisu odmah po dolasku na forum potrčali da javno kritikuju.

istina je da poslije, recimo članka sa avaza, treba staviti link i slično
ali postavljanje uvijek jednog te istog linka u SVAKOM postu je providno, jel tako?
evo da stavljaš link u svakom npr desetom postu i da učestvuješ normalno i u ostalim temama, možda bih ti i povjerovala, ali ovo tvoje bi i budala skontala.

pozdrav sugrađaninu i hvala na lijepim željama :)

Dr Silent Hill
Na probnom
Na probnom

Post by Dr Silent Hill » 15 Aug 2011, 16:55

ja mislim da vi ne razumijete uopšte o čemu sam pisao
Linkove ne postavljam ja već se oni automatski postave kad kopiraš nešto sa sajta probajte pa se uvjerite
ovo nije kritika već nešto o čemu morate da razmislite ako već vodite forum
mislim da je neumjesno (Paranoično) me optuživat za bilo šta i pri tome mi još nadivat razna imena
meni je potpuno svejedno vaš forum pa ga vodite kako želite ali upoznajte sebe i svoj staff o novim stvarima i kako one funkcionišu i po tome se vodite.
kao što rekoh prije puno sreće u daljnem radu
Dolazim do groba
Stojim iznad krsta
Sveću ti palim
Grob ću da ti razvalim

Sablasna je noć
Satanska je moč
Uzima ti telo
S Lešom kao delo
SMRT

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 15 Aug 2011, 17:01

Izvini dr.Silent Hill ali stvarno mislim,da nisi u pravu.. Mi nikakve postove i ne krademo :cudi
Ako mislis na razne vijesti,onda sam ti duzan reci,da ja kao urednik vijesti,objavljujem te informacije,i do 24 sata prije Avaza ili Sa-x.. pa prema tome ...
Jedini koje treba pomenuti u tom smislu,jesu novinske agencije koje to uglavnom i doznaju.. Ovo ostalo,sve sami luzeri i sve sto zele sa tim svojim linkićima,jeste da im se reklamiraju njihovi portalcici.. Nevezano da li je rijec o novinskim ili forumskim portalima.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 15 Aug 2011, 17:06

ima stranica gdje se kad kopiraš nešto na dnu pojavi link
ali ti taj link možeš i obrisati prije nego što ga postaš

kažeš da je to dobro da ne bi došlo do zloupotrebe ali od tvojih 9 postova čini mi se da je na svakom bio link foruma, pa ispade da ne znaš normalno odgovoriti na neku temu, nego samo kopiraš sa (vjerovatno svog) foruma

nemoj molim te...nisam ja vesla sisala

ti si dobrodošao na forum, svakako, ali ne volim kad me neko pokušava praviti budalom

Dr Silent Hill
Na probnom
Na probnom

Post by Dr Silent Hill » 15 Aug 2011, 18:19

Moj forum nije niti ga imam nego su teme tamo duboke i obrađene sa smislom i dokumentovane kako video prilozima tako i slikama i raznim dokumentima
takođe puno je najnovijih filmova serija i muzike tako da svoje slobodno vrijeme provodim tu skinem poneki sadržaj i tako te stvari i da sve teme kopiram s tog foruma radi objašnjenja gore.Kad budem odavde nešto kopirao bilo bi ljepo da se naglasi odakle jekopiran sadržaj a s obzirom ako niste čuli svi forumi sad idu pod DMCA Platiš 10 dolara Mjesečno i kad ti neko kopira stvar bez dozvole prijaviš a oni te zatvore tako da većina foruma sad koristi taj link na dnu posta.Više o DMCA Možeš naći Ovde http://www.dmca.com/
Ne Želim više raspravu na ovu temu malo mi je paranoičan vaš nastup takođe dao sam i iscrpna jasna objašnjenja,valjda je to sve zbog toga što niste informisani ali opet vaša stvar.Prijatno!!
Dolazim do groba
Stojim iznad krsta
Sveću ti palim
Grob ću da ti razvalim

Sablasna je noć
Satanska je moč
Uzima ti telo
S Lešom kao delo
SMRT

Locked

Return to “Obavjestenja”