Ne gadjaju oni kamenjem, to je za njih primitivno.Konsultant wrote:Jucer nijedna kamenica?
Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Bakir Izetbegović
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Što ne kažeš odmah da te je strah?drugrankovic wrote:i vučić je kao većina njih na scjeni danas u regionu...KOMESAR wrote:Bakir je dušman srpskog naroda? Ti si stvarno lud.Bakir je obična lopovčina.drugrankovic wrote:Bakir je dusman srpskog naroda. Daleko je taj od dobrog za resenje Bosne tj iskreni mir i prosperitet svih strana. Vucic je kurva takodje. Jednom rekao sto mrtvih za jednog srbina i to se promjenilo? Sazreo je? Mozes sazreti ubnekim stvarima ali ni kao mlad ne mozes izjaviti nesto sklono samo fasisti tj njemcu. Osim ako to ne mislis ili cinis sve u datom momentu da svoju guzicu podignes gore i pokupis poene sto je u ono vrjeme nancionalizma osvjeta kurca palca bilo in... Seseljov sistem cirkusa.
savjetnik alije ne mjenja cud
za njega su koljaci srpskog naroda i hrvtskog heroji
samo su usliani zrtve
oko sebe ima nasera i onakve poput merdica koji su u sprezi sa ljudima koji finnsiraju isil..p
pa olerantnost prea al kaidi kojia su domovi dati , insaliran siste vehabija kojima ni policija ne sme na prag jer su zaštićeni...
stoga nemoj se pravis glup
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma

pa bio je i 1992
od jama iz prethodnog rata i tad je strah ucinio da se vise lud ne bude...
potvrdilo se opet...
potvrdilo se opet...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25264 times
- Been thanked: 6631 times
- Status: Online
KOMESAR wrote:Je li ko gledao kad je Vučić pružo ruku Kakiru? Meni se čini da je srednji prst bio najviše ispružen.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Trabala bi tema o ovom Svučiću, svuđe ga ima, a oko Merkelke najviše.
Švapski igrač i možda se provede kao i izvjesni Milan obrenović.
Švapski igrač i možda se provede kao i izvjesni Milan obrenović.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Krokodil a ko je turski igrac?
Hoce mi komsija na more i antaliju... rekoh ponesi slanine ... cujem nestasica je...
Hoce mi komsija na more i antaliju... rekoh ponesi slanine ... cujem nestasica je...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 350 times
Sto jest , jest. Oko Gacka krs, jama kol'ko hoces.A o plovnosti Drine da se ni ne prica.drugrankovic wrote:pa bio je i 1992
potvrdilo se opet...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

drugrankovic wrote:Krokodil a ko je turski igrac?
Izvini, bez namjere da te barčem, katkad mi se stvarno činiš, kao da se ujutro na sabahu, najedeš bunjike, pa ni ne razmišljaš o tome šta pišeš.
Cijeli je region turski igrač, ako nisi primjetio. Mislio sam da smo to već apsolvirali, odnosno da je u Srbiji i u Hrvatskoj mnogo više turskih investicija nego u BiH, pa ne znam što me to pitaš bezveze.
takođe, apsolvirali smo i oko izvoza robe u Tursku, a unutar kojeg svi narodi imaju korist.
Najnovija vijest
Ne samo da je Srbija turski igrač, nego je i arapski, a pomoć oko toga traži upravo od Bakira, to jeste BiH.
Evo šta je bila glavna tema sastanka u BG:
Komentar Mladena Ivanića o namjenskoj industriji:
Čini mi se da od Bošnjaka muslimana ovdje svi imaju korist, osim nas samih.Gospodin Vučić je davno najavljivao kako će predložiti bosanskim vlastima, a mene zanima da li je to uradio u Beogradu, da zajednički izlazimo na međunarodne tendere?
- Bilo je i o tome riječi, posebno u nekim oblastima u kojima on smatra da možemo imati zajedničku korist, a jedna od tih je namjenska industrija. Vrlo jasno je rečeno: Bosna i Hercegovina ima neke prednosti, to je, recimo, dosta dobra pozicija posebno u zemljama koje su članice Organizacije islamske konferencije, a s druge strane, Srbija ima puno veće kapacitete i može da pruži široku paletu usluga u oblasti namjenske industrije. Tako da bi i jedni i drugi imali korist. Mislim da je to jako dobra stvar i dogovoreno je da poslije zajedničke sjednice Savjeta ministara i Vlade Srbije, koja će biti već u septembru, idemo dalje u konkretizaciju tih poslova.
Te gluposti što pišeš, to čak ni Šešelj ne bi izgovorio, pod uslovom da je na vlasti, jer pare su pare, a ne dade ih bome ni Rus ni Evropa, pa idemo sad u muslimanske zemlje.. kužiš?
Da Srbiji to nije potrebno, Vučić to sigurno ne bi ni pomenuo, a kamo tek insistirao na "bošnjačkoj vezi" u tim zemljama. Šta se kaže?
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne preteruj...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
...nema tu pretjeruj....drugrankovic wrote:ne preteruj...
...ako imadnu klikera...nastupe civilizovano...
...Tu The Krkan i rs...ispadaju iz auta.....
...ako vec i nisu.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne diraj Mickey- a 
dok se ne otaasis kakira
dok se ne otaasis kakira
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Koga će Izetbegović morati da hapsi do kraja mjeseca?
Ultimatum Sefera Halilovića: Rasvijetliti sva politička ubistva, raditi na poboljšanju zakona ali i dalje insistira i na vraćanju Republike Bosne i Hercegovine
Razlog: BPS čiji je predsjednik Sefer Halilović, koja ima četiri zastupnika u federalnom Parlamentu, čeka da šef SDA Bakir Izetbegović ispuni zahtjeve, a rok ističe zadnjeg dana ovog mjeseca.
Bakir Izetbegović prihvatio je zahtjeve BPS-a, a njihovo ispunjavanje znači da iza rešetaka moraju završiti svi koje je BPS osumnjičio da su 7. jula 1993. godine u Sarajevu ubili suprugu Sefera Halilovića i njenog brata. Halilović i njegov sin Semir, član Predsjedništva BPS-a i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, osumnjičili su Bakira Alispahića, Envera Mujezinovića i Fikreta Muslimovića.
Prošle sedmice Izetbegović se sastao sa Seferom i Semirom Halilovićem i usuglašen je i potpisan dokument pod nazivom “Deklaracija o rješavanju političkog ubistva nad porodicom Halilović”.
- Za koga se utvrdi da je stajao iza zlodjela prema porodici Halilović, morat će biti uklonjen i on će odgovarati. Imam povjerenje u institucije ove države – kazao je Izetbegović i dodao da je taj atentat opteretio i društvo “i nas osobno kao ljude i treba konačno riješiti je li to bilo planirano političko ubistvo”.
Kako je kazao, SDA i Bakir Alispahić, bivši federalni ministar unutarnjih poslova, politički su se još ranije razišli.
Međutim, Halilovići nisu baš sigurni da će Izetbegović i rukovodstvo SDA ispuniti obećanje. Po riječima Semira Halilovića Izetbegoviću je dan rok od 30 dana da ispuni obećanje – da ubice njegove majke i njenog brata strpa u zatvor. Kako je kazao, ako SDA i njen šef to ne urade “završili smo svaki razgovor za sva vremena”.
- Na sastanku, pred svima, Izetbegović se zakleo da s ubistvom dijela moje porodice nema ništa. Naravno da mu ne vjerujem jer djelima se potvrđuju riječi. Rekao je pred svima da će se povući sa svih funkcija, ako se utvrdi da je imao bilo kakve veze sa zločinom nad mojom porodicom. Sada čekamo. Dobar dio zastupnika SDA jamčio nam je da će preći u BPS, ako nas rukovodstvo SDA prevari – javno je prošle sedmice otkrio Semir Halilović.
Tvrde da neće u Vladu
Zanimljivo je da je jučer iz krugova bliskih vrhu BPS-a lansirana informacija da Bakir Alispahić osniva političku stranku. Prema toj informaciji, on namjerava okupiti oko sebe nezadovoljne članove SDA, navodno je već razgovarao sa Salkom Sokolovićem, Senadom Šepićem, Šemsudinom Mehmedovićem i nekim drugim poznatim članovima te stranke.
Nakon što su predsjednici SDA, BPS-a, Stranke za BiH i A-SDA prošle sedmice potpisali “Sporazum o političkoj suradnji, zajedničkom djelovanju i jedinstvenom nastupu u razdoblju 2015- 2018. godine”, Halilović je kazao da njegov BPS neće ulaziti u Vladu Federacije niti Vijeće ministara:
- Možemo predlagati eksperte, ali mi prvo tražimo da se usvoji set zakona kojima će se zaustaviti haos u ovoj zemlji.
BPS zahtijeva izmjene Izbornog zakona BiH, Zakona o državnim službenicima, Zakona o Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću, zatim donošenje Strategije o ukidanju crnog tržišta rada i roba, smanjenje nameta privatnim poduzećima, uhićenja svih odgovornih za sva politička ubistva…
- Da budem jasan, mi ćemo nastaviti raditi na ostvarenju našeg cilja – uspostavi Republike Bosne i Hercegovine – kazao je Halilović i dodao:
- Ako se naši zahtjevi ne ispune, sve se vraća na staro. Mi smo sada dali šansu da se država pokrene.
Halilović je najavio da će njegova stranka predložiti hitno usvajanje zakonskih propisa po kojima će “svaki Bošnjak u cijelom svijetu imati pravo na pasoš Bosne i Hercegovine”. Kako je rekao, to je Izetbegović odmah i u potpunosti prihvatio.
Inače, SDA u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije ima 29 zastupnika, HDZ 12, BPS četiri, Stranka za BiH tri, a A-SDA dva. To znači da zajedno mogu biti parlamentarna većina s ukupno 50 zastupnika i najavljuje se da će koalicija i službeno biti uspostavljena u ovom mjesecu.
Međutim, radi se o potpuno nestabilnoj većini – 50 zastupnika je dovoljno za donošenje odluka, ali ukoliko samo jedan promijeni mišljenje ili ne dođe na sjednicu i ne glasa, parlamentarna većina ne postoji.
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

Bakir Izetbegović prihvatio je zahtjeve BPS-a, a njihovo ispunjavanje znači da iza rešetaka moraju završiti svi koje je BPS osumnjičio da su 7. jula 1993. godine u Sarajevu ubili suprugu Sefera Halilovića i njenog brata. Halilović i njegov sin Semir, član Predsjedništva BPS-a i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, osumnjičili su Bakira Alispahića, Envera Mujezinovića i Fikreta Muslimovića.
Prošle sedmice Izetbegović se sastao sa Seferom i Semirom Halilovićem i usuglašen je i potpisan dokument pod nazivom “Deklaracija o rješavanju političkog ubistva nad porodicom Halilović”.
- Za koga se utvrdi da je stajao iza zlodjela prema porodici Halilović, morat će biti uklonjen i on će odgovarati. Imam povjerenje u institucije ove države – kazao je Izetbegović i dodao da je taj atentat opteretio i društvo “i nas osobno kao ljude i treba konačno riješiti je li to bilo planirano političko ubistvo”.
Kako je kazao, SDA i Bakir Alispahić, bivši federalni ministar unutarnjih poslova, politički su se još ranije razišli.
Međutim, Halilovići nisu baš sigurni da će Izetbegović i rukovodstvo SDA ispuniti obećanje. Po riječima Semira Halilovića Izetbegoviću je dan rok od 30 dana da ispuni obećanje – da ubice njegove majke i njenog brata strpa u zatvor. Kako je kazao, ako SDA i njen šef to ne urade “završili smo svaki razgovor za sva vremena”.
- Na sastanku, pred svima, Izetbegović se zakleo da s ubistvom dijela moje porodice nema ništa. Naravno da mu ne vjerujem jer djelima se potvrđuju riječi. Rekao je pred svima da će se povući sa svih funkcija, ako se utvrdi da je imao bilo kakve veze sa zločinom nad mojom porodicom. Sada čekamo. Dobar dio zastupnika SDA jamčio nam je da će preći u BPS, ako nas rukovodstvo SDA prevari – javno je prošle sedmice otkrio Semir Halilović.
Tvrde da neće u Vladu
Zanimljivo je da je jučer iz krugova bliskih vrhu BPS-a lansirana informacija da Bakir Alispahić osniva političku stranku. Prema toj informaciji, on namjerava okupiti oko sebe nezadovoljne članove SDA, navodno je već razgovarao sa Salkom Sokolovićem, Senadom Šepićem, Šemsudinom Mehmedovićem i nekim drugim poznatim članovima te stranke.
Nakon što su predsjednici SDA, BPS-a, Stranke za BiH i A-SDA prošle sedmice potpisali “Sporazum o političkoj suradnji, zajedničkom djelovanju i jedinstvenom nastupu u razdoblju 2015- 2018. godine”, Halilović je kazao da njegov BPS neće ulaziti u Vladu Federacije niti Vijeće ministara:
- Možemo predlagati eksperte, ali mi prvo tražimo da se usvoji set zakona kojima će se zaustaviti haos u ovoj zemlji.
BPS zahtijeva izmjene Izbornog zakona BiH, Zakona o državnim službenicima, Zakona o Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću, zatim donošenje Strategije o ukidanju crnog tržišta rada i roba, smanjenje nameta privatnim poduzećima, uhićenja svih odgovornih za sva politička ubistva…
- Da budem jasan, mi ćemo nastaviti raditi na ostvarenju našeg cilja – uspostavi Republike Bosne i Hercegovine – kazao je Halilović i dodao:
- Ako se naši zahtjevi ne ispune, sve se vraća na staro. Mi smo sada dali šansu da se država pokrene.
Halilović je najavio da će njegova stranka predložiti hitno usvajanje zakonskih propisa po kojima će “svaki Bošnjak u cijelom svijetu imati pravo na pasoš Bosne i Hercegovine”. Kako je rekao, to je Izetbegović odmah i u potpunosti prihvatio.
Inače, SDA u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije ima 29 zastupnika, HDZ 12, BPS četiri, Stranka za BiH tri, a A-SDA dva. To znači da zajedno mogu biti parlamentarna većina s ukupno 50 zastupnika i najavljuje se da će koalicija i službeno biti uspostavljena u ovom mjesecu.
Međutim, radi se o potpuno nestabilnoj većini – 50 zastupnika je dovoljno za donošenje odluka, ali ukoliko samo jedan promijeni mišljenje ili ne dođe na sjednicu i ne glasa, parlamentarna većina ne postoji.
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Re: Koga će Izetbegović morati da hapsi do kraja mjeseca?
Halilović je najavio da će njegova stranka predložiti hitno usvajanje zakonskih propisa po kojima će “svaki Bošnjak u cijelom svijetu imati pravo na pasoš Bosne i Hercegovine”.
Sta ba???
Sta ba???
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Nista cudno isto je i sa pasosem Srbije i HrvatskeJulia-Klara wrote:Halilović je najavio da će njegova stranka predložiti hitno usvajanje zakonskih propisa po kojima će “svaki Bošnjak u cijelom svijetu imati pravo na pasoš Bosne i Hercegovine”.
Sta ba???
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4450 times
- Been thanked: 3406 times
Mi ovdje u Svedskoj kad smo zatrazili svedsko drzavljanstvo BiH nam je automatski uzela domicilno drzavljanstvo i svi su morali ponovo da ga vade, I to u jeku rata, kad je onaj demagog Silajdzic "vladao scenom". A nakon toga je isti potpisao pc i dao im policiju. Gdje je on sada, u Turskoj?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ko je zrtveno jagnje izetbegovica? Trideset dana da ga nadje... I budali je jasno da je alija iza toga, a samim tim znao je i savjetnik njegov bakir.
Toboz drzavni udar sakriven starom dobrom parolom "cetnicka granata" ... likvidacija ugljana je govorila da vrh krece sa odstrelom svojih ubica i prljavih ruku iz rata... ko sto pobise i romea i juliju...
Jos se kune u djecu da nije on ?
Jes bakire... nijesi ti, pojela maca...
Kakvo sudstvo kakve price dok je alijin dzelat na vlasti...
Sefer je trebo bit eliminisan ko nepozeljan kadar...
Drzavni udar a? Pa pa paranojaaa pa pa paranojaaaa dovidjenja lepa moja .... pa pa paranoja...
I u bg i u zg.... slicne price... a ti se narode j......
On ti je ubio porodicu eto ti ga pred nosom...
Toboz drzavni udar sakriven starom dobrom parolom "cetnicka granata" ... likvidacija ugljana je govorila da vrh krece sa odstrelom svojih ubica i prljavih ruku iz rata... ko sto pobise i romea i juliju...
Jos se kune u djecu da nije on ?
Jes bakire... nijesi ti, pojela maca...
Kakvo sudstvo kakve price dok je alijin dzelat na vlasti...
Sefer je trebo bit eliminisan ko nepozeljan kadar...
Drzavni udar a? Pa pa paranojaaa pa pa paranojaaaa dovidjenja lepa moja .... pa pa paranoja...
I u bg i u zg.... slicne price... a ti se narode j......
On ti je ubio porodicu eto ti ga pred nosom...
Inače nijedna granata nije ispaljena na Sarajevo sa srpskih položaja 
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ne trolaj. Dosadan si.
Mnoge su bile namestene granate tj kotisteni su za optuzbu srbi kao i ovo ubistvo. Kao seve kao stosta...
Alija tudjman slobo, i uklanjanje pretecih elemenata onih ispravnih a potom uklanjanje svojih ubica ko ugljana...
Dok je njegova desna ruka tj sin na vlasti nema tu price... krvnik
Mnoge su bile namestene granate tj kotisteni su za optuzbu srbi kao i ovo ubistvo. Kao seve kao stosta...
Alija tudjman slobo, i uklanjanje pretecih elemenata onih ispravnih a potom uklanjanje svojih ubica ko ugljana...
Dok je njegova desna ruka tj sin na vlasti nema tu price... krvnik