Koja si ti sretnica mene je odmah odbio i to striktno ne prikucuj kuciZagorka wrote:što ne kažeš svijetu koliko je puta pozivnica uručena
TROSJED
Moderator: VIP
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Niko mi neće pokvariti ćejf
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5049 times
- Been thanked: 7003 times
Ostavila sam pamet na pragu al nisam sigurna da mi nece pokucati na vrata
Kafu nisam pila ima vise od tri godine! Moze li jedna s mlijekom za mene?
i malo kocke, da zasladim.
Kafu nisam pila ima vise od tri godine! Moze li jedna s mlijekom za mene?
i malo kocke, da zasladim.
Svijest ima sidrište.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Napravila sam sebi meze od bostna i dinje, pijuckam zeleni caj, noge sam digla na naslon radi bolje cirkulacije, i cik nek neko pozvoni 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Re: Igra zavođenja
Hm primjetio sam da su zgodne žene stvarno samouvjerene i ono kao ne skanjaju se nikome kada hodaju . Ponekad se volim nonšalatno postaviti ispred i iznaditi ih te ih onako otvoreno natjerati da se maknu ili pratiti reakcije kada baš zavru da prođu .
Obično se odmerimo sa pogledima i istovremeno izvinemo jedno drugome ali drugi put prilikom prolazaka ima manje te samouvjerenosti i njihovo ponašanje je ok .
Vjerovatno nisam korektan i kinjim iste .
Obično se odmerimo sa pogledima i istovremeno izvinemo jedno drugome ali drugi put prilikom prolazaka ima manje te samouvjerenosti i njihovo ponašanje je ok .
Vjerovatno nisam korektan i kinjim iste .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5049 times
- Been thanked: 7003 times
Ah mene! Tek sad skontah temu
Narednih 15 min niko mi nece pokvariti cejf.
Tisina i sok od kruske u polumraku najsvjezijeg kutka kuce.
Narednih 15 min niko mi nece pokvariti cejf.
Tisina i sok od kruske u polumraku najsvjezijeg kutka kuce.
Svijest ima sidrište.
- drugrankovic
- Inventar foruma

lupaš
to po onoj kao zgodnije su češće i same, jer muškarci kao lakse prilaze manje lepim, kao neki kopleks ili strah od neupsjeha...
pa takvo vidjenje, nikada ne podrzavam jer to znaci da muskarac onda ne odabere sto mu je cef po svemu, tj od prvog pogleda...
po meni cista glupost
od zena u vezi samo je jedna "krupnija" ili reci po shira ... malo u stomaku i to... no lice njeno i ono iznutra su odigrali mat u tri poteza...
ostale su sve savrseno zgodne bile
iskreno volim zgodne, lijepe, a mater mu ko kaze da ne voli laze... no igraju poslije tu i neki drugi kecevi iz rukava, jer svaka zena ima svoje nesto...
i manje lijepe umeju biti samouverene, a to sto ti radis , je testiranje samog sebe...
volim lijepe zene, zgodne zene i neka!
ali sta ce te povuc i pobrkat ti loncice nikad ne znas...
to po onoj kao zgodnije su češće i same, jer muškarci kao lakse prilaze manje lepim, kao neki kopleks ili strah od neupsjeha...
pa takvo vidjenje, nikada ne podrzavam jer to znaci da muskarac onda ne odabere sto mu je cef po svemu, tj od prvog pogleda...
po meni cista glupost
od zena u vezi samo je jedna "krupnija" ili reci po shira ... malo u stomaku i to... no lice njeno i ono iznutra su odigrali mat u tri poteza...
iskreno volim zgodne, lijepe, a mater mu ko kaze da ne voli laze... no igraju poslije tu i neki drugi kecevi iz rukava, jer svaka zena ima svoje nesto...
i manje lijepe umeju biti samouverene, a to sto ti radis , je testiranje samog sebe...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Ma znam ja da ima muškaraca koji će biti sa ženom samo zbog toga što je lijepa ali poslije kad isplivaju druge osobine...onda tek razmišlja hoće li i ostati s njom malo dulje. Meni osobno to kad je netko s nekim samo zbog izgleda je nešto sasvim površno ali ne čudim se...meni su takvi muškarci bedasti, najiskrenije...a i žene koje padaju na izgled, ili pare...drugrankovic wrote:lupaš
po meni cista glupost
Ima onakvih žena kako Terasa navodi - nisu one samouvjerene već bez karaktera...glupače ...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Sve sto sam primenjivao u mladosti, a tice se zavodjenja, ne primjenjujem sada, a tada nikakvu taktiku nisam imao osim spontanosti po principu nemam pojma sto me tako sa osmjehom gleda na casu, a niti nisam nista uradio, niti nemam majoneze na obrazu. 
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Vladimir RUS wrote:Sve sto sam primenjivao u mladosti, a tice se zavodjenja, ne primjenjujem sada, a tada nikakvu taktiku nisam imao osim spontanosti po principu nemam pojma sto me tako sa osmjehom gleda na casu, a niti nisam nista uradio, niti nemam majoneze na obrazu.
Netko me je prekinuo pa nisam završila odgovor na Terasin post. Ima žena koje misle ak su lijepe da im se svi moraju klanjati i uklanjati. Kak da ne. Poznavala sam žene lica ko izvajanog, ma ko porculanske figure a kad popričaš s njom - hladna i nikakva osobnost. Imam ja prve komšinice...baš tako hodaju a ni pozdraviti neće...ma prosjaci svi, da u pm idu...eno i jutros njihov otac došo posuditi sto kuna ...da poloče...ne dam više...moja kuhinja propala azbog njihovog bezobrazluka...šta su nam sve radili a ja im davala para...Neće više
Ljepota je uostalom u oku promatrača i relativna je...nekoga nešto zavede ali to je ipak manje bitno...ne znamo mi nitko zašto nekoga zavolimo...netko i kriminalca zavoli hbga al tako je...netko te il zevede ili ne...Koliko je mojih kolegica skakutalo i trkalo oko nekih učitelja-pa ništa...ama i jesu nam muški ko usrani kad moram tak biti prosta. Ma mislim na moje mlade kolegice. pametne, lijepe i zgodne - pa ništa od osvajačkih pohoda a neki akrap osvoji momka ko lutka i pametnog i čestitog...ne potoji formula koja garantira uspjeh.....nikad ne bih nikoga zavodila a vala i nisam...taman posla
- supersonic
- Poneki mu pročitamo

- drugrankovic
- Inventar foruma

Ne trucaj... tilicno laprdanje... niko ne kaze da sa svakom zgodnom a nasi narodi ih imaju na pretek ti poavetas... odigra ljepota ulogu a potom se po malo upozna i onog slifa ako ima pa ako se nadoveze ulazis u...Biba wrote:Ma znam ja da ima muškaraca koji će biti sa ženom samo zbog toga što je lijepa ali poslije kad isplivaju druge osobine...onda tek razmišlja hoće li i ostati s njom malo dulje. Meni osobno to kad je netko s nekim samo zbog izgleda je nešto sasvim površno ali ne čudim se...meni su takvi muškarci bedasti, najiskrenije...a i žene koje padaju na izgled, ili pare...drugrankovic wrote:lupaš
po meni cista glupost
Ima onakvih žena kako Terasa navodi - nisu one samouvjerene već bez karaktera...glupače ...
Haj molim te mani se onog izlizanog babskog trucanja kao lijepa a glupa... ne potcenjivati toliko lijepe zene... jer ako cemo tako ruznijoj i manke zgodnoj ostaje da privuce na pamet samo praveci se bizmark... osudjivati ljepotu je kompleks pa bas to je i dano covjeku njena ljepota... sad ces mi ti o tome sto covjeku se svidi zgodna zena pricat kako je on bedast... gluposti , za tvoju razliku ja ih po ljepoti ne djelim na pametne i glupe ili moralne i nemoralne...
Zenska ljubomora je cudo a na ljepotu posebno pa otud i to babsko " ljepotice gledaju a one glupe"... a ne vas cemo citav zivot gledat takve grdne i zlobne...
Ceraj to u pm...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

A drugo terasa je kurvar 
Matora svalercina...
Matora svalercina...
Rankoviću, pažljivije čitaj. Napisala sam za neke žene. Ja takve neke gledam kako mi ispred kuće prolaze a nisam ni ćorava ni glupava. Nikad se ne bih mijenjala čak ni za njihovu mladost a o seksipilu da i ne govorim. Bez lažne skromnosti - nemam ja nikome ni na čemu zavidjeti i nisam nikakava baba. Od mnogih puno mlađih sam puno zgodnija...ne trucaj više o mojoj ljubomori, ja nisam ni na koga ljubomorna jer to nema smisla. Nikad nisam tvrdila da je lijepa žena glupa. Znam ja IQ pojedinih lijepih glumica. davno sam ja to istražila. Zato, ne stavljaj mi riječi u usta koje nisam napisala.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Druže ma nisam ja takavdrugrankovic wrote:A drugo terasa je kurvar
Matora svalercina...
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
pa Terasa je mlađi od tebedrugrankovic wrote:A drugo terasa je kurvar
Matora svalercina...
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne vjerujem, ako je margiti nosio cvjece ... pa i da mu je 40 matora svalercina
zavodnik je to
zavodnik je to
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Malo me i podmladi drug . 
E kako je Magi jebozovno mješala
E kako je Magi jebozovno mješala
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Vidi Rankovica i avatara
aman zavodnika glumi...jel to Prle...a koja crna Magi..pa Terasa aman i jest zavodnik..Aaa...jah, zbog koga li sam ja bila banirana .. cccc... 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Bibo bio sam LOŠ . 
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).