Zaklali ste neku djevojku ili ste kokos nazvali Stefani?uvijek_kontra wrote:Stefani, krompir, zelena i paradajz salata.
ot:ja neku laganu corbicu pravila,premda ima maslenice i hladnog mesa u frizideru........cesce,a po malo jedem......

Zaklali ste neku djevojku ili ste kokos nazvali Stefani?uvijek_kontra wrote:Stefani, krompir, zelena i paradajz salata.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zagorka wrote:Zaklali ste neku djevojku ili ste kokos nazvali Stefani?uvijek_kontra wrote:Stefani, krompir, zelena i paradajz salata.
ot:ja neku laganu corbicu pravila,premda ima maslenice i hladnog mesa u frizideru........cesce,a po malo jedem......

Johny wrote:pileca jetrica sa pavlakom i bijelim lukom...paradajz sa lukom..posoljen i odstojao 5 min
ima pametnijih stvari za taj jezik...recimo sladoled u kornetunavika wrote:Johny wrote:pileca jetrica sa pavlakom i bijelim lukom...paradajz sa lukom..posoljen i odstojao 5 min![]()
![]()
Danas sam te htjela ignorisat al me vuces za jezik

Kontrasice mogu li ja tebe kako nagovoriti da Mi kuhas jednu sedmicu privatno kod kuceuvijek_kontra wrote:Cevapi i francuska salata.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests