Pasaga wrote:...bom..jesam.....Jaca wrote:jes to ti meni zavidanPasaga wrote:Jaca wrote:Odmor se priblizio kraju ...valja u nove radne pobjede.
..ima poso...
ima platu....
...jos i odmor......
.
Moderator: VIP

Pasaga wrote:...bom..jesam.....Jaca wrote:jes to ti meni zavidanPasaga wrote:Jaca wrote:Odmor se priblizio kraju ...valja u nove radne pobjede.
..ima poso...
ima platu....
...jos i odmor......

Biba wrote:...ma ne mogu naći temu Priče iz moje mahale...pa et da kažem...
Krenuo naš diler terencem i gle čuda, pukne mu guma baš ispred vragbabine kuće. Vragbabin unuk je mehaničar pa su gledali terenca...eno terenac još stoji tamo parkiran pred vragbabinom kućom........a moja mama priiča - Vid kakve su mu noge, grbave ko u matere, i sestra mu ima grbave...bla bla...Ja ju drmam i kažem - Šuuuti, šuuuti!!! .....joj ne znam jel ono Meša reko da djeca i stari ljudi ne mogu šutjeti

Veca wrote:Zagorka wrote:šve totovoVeca wrote:Zagorka wrote:It's done. I'm thrilled.
A vi kako 'te?
....prevedi,der mi! ...mani zaebancije! :ljuja odusevljena
(sad ce pitat sta to i cime jer nije pratila na casu)
...u pravu si,pa i nisam...ali nacula sam malkice...nek' je sa srecom i hairli!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

hvala juliskaJulia-Klara wrote:Cekamo slike Zagi
i da ti vazda bude lijepo

haha....taman da mi ode u prodavnicuJonas wrote:Sad ce ti Rum pokucat na vrata.SaraSara wrote:Danas cijeli dan samo u kuci.....ljepota

Divlja_u_srcu wrote:jučer i danas mi gori lijevo uho
Veca wrote:Divlja_u_srcu wrote:jučer i danas mi gori lijevo uho
...netko te traca!

SaraSara wrote:haha....taman da mi ode u prodavnicuJonas wrote:Sad ce ti Rum pokucat na vrata.SaraSara wrote:Danas cijeli dan samo u kuci.....ljepota