Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1708 times
- Status: Offline
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2800 times
- Been thanked: 5033 times
Re: Srbija
Ne moze ba sa ovom budalom.amidza idriz wrote: 15 Mar 2025, 21:16Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 20:19
Pa imaju ljudi zahtjeve jednostavne, to sto AV spinuje na sve moguce nacine da to izbjegne je drugo.
1. Objava SVE dokumentacije vezane za rekonstrukciju nadstresnice
2. Procesuiranje odgovornih nakon pregleda te dokumentacije
Jednostavno, i da su cisti, objavili bi je u cjelini i zdravo. Ali kako objavit kradju drzave, 50 miliona vise potrosenih nego sto je predvidjeno, na rekonstrukciju stranice ciju bi nadstresnicu SVAKI, ovo odgovorno tvrdim SVAKI student koji je polozio statiku koja je u prvom semestru prve godine masinstva odradio kako treba. Nesto slicno mi je bio jedan od zadataka na parcijali.
E sad, da, usput se pridruzio i kunto i panto, ali inicijalna ideja je sasvim na mjestu i da Cmar nije insistirao da su to neke obojene revolucije, rusenje vlade, da nisu sa govornica najstrasnije vrijedjali novinare, da nije ismijao i posramio invalida kojem je dao 300 jebenih dinara, ja ne znam jel to i deset maraka, kao sram te bilo nije ti dosta, protesti bi zamrli da je imao PR kakav treba.
Mogao se ogradit, reci da su studenti upravu, povaljat kog svog debila kojeg svakako drzi u saci, utisat sve ali njegova megalomanija nema razuma, nema granica. On izmislja clanove ustava na televiziji, gdje ima kompletan monopol nad tim ko se pojavljuje.
Sam je usadio tu ideju rusenja vlade, njega, revolucije i zakotrljo.
Nora, uozbilji se.
Ova dva zahtjeva mogu se u jednom mjestu za tri dana isposlovati a ovi prepjesacili cijelu Srbiju od grada do grada i danas 200k osoba izaslo na ulicu da bi rekli, trebaju nam ispuniti ta dva zahtjeva.
Danima nema nastave na fakultetima, hoda se od grada do grada da bi se danas popio caj na finom vremenu u centru Beograda.
Protesti su nista ama bas nista. Toliko energije potroseno ni zasta.
U ponedeljak radni dan a sutra da pociste ulice i okupaju se.
Kazem ti, da ih je odmah ispunio ne bi se desilo vise manje nista, mogo je zavrsit, on je sam njima ubacio tu ideju o revoluciji, zato se i jest narod zaholcao a niko nema smislen plan.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ma kontam.ironman wrote: 15 Mar 2025, 21:19Pakistan je bio primjer.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:15
Ko bi dozvolio muslimanima usred EU koji su svakako mali i neslozni da se naoruzavaju?
Mi smo mogli interno, preventivno neke stvari uradit, da ojacamo makar dovoljno da se neko zapita prije izazivanja sranja.
Meni je npr van pameti da je jedna odrasla osoba koja je nominalno normalna, nema kod doktora papir da joj fale klikeri u glavi, nesposobna koristit oruzje, isto ko sto mi je nenormalno da odrasla osoba ne zna pruzit prvu pomoc.
Na smjeru odbrambene tehnologije na masinstvu bude 4-5 studenata godisnje, zato sto nasa industrija ne podrzava priliv novih kapaciteta, a o nekoj profesionalnoj operativnoj obucenosti da ne govorim.
Nisam ni mislio da pokrenemo atomski programI sad sam unistio sam sebi post jer sam zamislio nadrealiste u Krskom kad cijepaju atome.
Ali poenta je u spremnosti.
I saznanju. Da moras uvijek bit spreman.
Ako to nismo naucili do sad.
Onda zaista i nismo za opstanka .
Bitnije je za sad kako ce bit kod nas, ovo sto se oni tamo medjusobno glodju je i dobro.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Tako je. Nisi paranoicna, nego realna. Zato smo se mi trebali fokusirati na sebe i graditi odbranu (po sistemu Svicarske, u kojoj su svi radno sposobni ljudi dio teritorijalne odbrane npr.) i svaki pfening ulagati u istu. Ali to se nije radilo. Da oni ne misle da cemo opet stati na branik zemlje na isti nacin kao '92, ovog trenutka bi se pucalo po Sarajevu, Tuzli i Cazinu. Jer velikosrpski 'eroji nemaju nista protiv ubijanja (ukljucujuci djecu), kao sto nam je poznato ali ne vole ginuti. Samo to drzi krhki mir na koncu u Bosni.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:02Oni su jaki samo kad su u vecini ili kad znaju da imaju zaledje. AV je govornik samo kad mu je nasuprot Jovana Jeremic ili Jelena Karleusa.ironman wrote: 15 Mar 2025, 20:53 A sve imaju.
I industriju i poljoprivredu ..sve da zive,rade i uzivaju.
Imaju i sigurnost..nikoga zivog ne zanima srbija ili neki rat sa njom.
Nikog od ovih na koje oni reze..
Jer uz svu tu naopakost oni nisu glupi...jer na jaceg nikad udarili nisu.
Nije se desila nikad katarza, i nece se desit mescini nikad. Posljednja 3 stoljeca na prostorima BiH, Sandzaka, Srbije vrsen je genocid nad bosnjacima, muslimanima. Gorski vjenac da je napisan u Njemackoj, i da se u njemu govori o Jevrejima, kao sto se govori o Poturicama, bio bi tretiran najmanju ruku kao da ga je Hitler napisao, a on je ustvari uveliko djelo Srpske knjizevne historije koje se izucava i u nasim skolama, barem jest prije 10 godina.
Zato, nek me neko nazove paranoicnom, uvijek treba bit spreman da ce te npoznato
Nasi problemi su u nama, samo ni to se ne smije reci cak ni na forumu, odmah budes izlozena najstrasnijem proganjanju. To bi ti isto nesto trebalo reci. O nama.
Last edited by Lavlje_srce on 15 Mar 2025, 21:32, edited 2 times in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2560 times
- Been thanked: 1199 times
Eto je to.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:20
Ne moze ba sa ovom budalom.
Kazem ti, da ih je odmah ispunio ne bi se desilo vise manje nista, mogo je zavrsit, on je sam njima ubacio tu ideju o revoluciji, zato se i jest narod zaholcao a niko nema smislen plan.
Traziti smjenu ministra, vlade, predsjenika...a od toga nema nista. Cak ce se i Vucevic vratiti.
A sada hajmo dekani na odgovornost.
Sada ce zvaljavi da se izivljava nad njima.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa to sam i napisala.amidza idriz wrote: 15 Mar 2025, 21:26Eto je to.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:20
Ne moze ba sa ovom budalom.
Traziti smjenu ministra, vlade, predsjenika...a od toga nema nista. Cak ce se i Vucevic vratiti.
A sada hajmo dekani na odgovornost.
Sada ce zvaljavi da se izivljava nad njima.
Uvest ce jacu cenzuru, privodjenje, preslusavanje i zastrasivanje svojih neistomisljenika je vec poceo da radi, dok na nacionalnoj televiziji koja je u potpunosti u njegovoj kontroli brani ljude koji gaze protestante (I zbog toga ljudi izlaze na ulice, prikljucuju se masi ali nema kriticnog jezgra sa planom, a i da ga ima on bi najstrasnijom retorikom napao na njih, mozda zato i jesu ovamo decentralizovani), otkriva identitete studenata pa ih izlaze sikaniranju, krsi zakone vozajuci traktore dok za to iskoristava neoznacena vozila grada Beograda, ne skida se sa televizije, protivinike napada licno, pa cak i kad su oni penzioneri.
Ovaj covjek je lud, L U D. Molim te pregledaj video.
-
Tratinčica
- Sitna buranija

- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 16 times
Prema preliminarnim podacima CSS-a, primjera radi, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) nedostaje 140 policijskih službenika, Federalnoj upravi policije skoro 250, dok MUP-u Tuzlanskog kantona, koji brine o sigurnosti građana u najmnogoljudnijem kantonu, nedostaje gotovo 440 policijskih službenika. Posebno alarmantno je i u Graničnoj policiji BiH kojoj trenutno nedostaje skoro 600 pripadnika, a u narednom periodu taj broj bi se mogao povećati na 900..Lavlje_srce wrote: 15 Mar 2025, 21:25Tako je. Nisi paranoicna, nego realna. Zato smo se mi trebali fokusirati na sebe i graditi odbranu (po sistemu Svicarske, u kojoj su svi radno sposobni ljudi dio teritorijalne odbrane npr.) i svaki pfening ulagati u istu. Ali to se nije radilo. Da oni ne misle da cemo opet stati na branik zemlje na isti nacin kao '92, ovog trenutka bi se pucalo po Sarajevu, Tuzli i Cazinu. Jer velikosrpski 'eroji nemaju nista protiv ubijanja (ukljucujuci djecu), kao sto nam je poznato ali ne vole ginuti. Samo to drzi krhki mir na koncu u Bosni.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:02
Oni su jaki samo kad su u vecini ili kad znaju da imaju zaledje. AV je govornik samo kad mu je nasuprot Jovana Jeremic ili Jelena Karleusa.
Nije se desila nikad katarza, i nece se desit mescini nikad. Posljednja 3 stoljeca na prostorima BiH, Sandzaka, Srbije vrsen je genocid nad bosnjacima, muslimanima. Gorski vjenac da je napisan u Njemackoj, i da se u njemu govori o Jevrejima, kao sto se govori o Poturicama, bio bi tretiran najmanju ruku kao da ga je Hitler napisao, a on je ustvari uveliko djelo Srpske knjizevne historije koje se izucava i u nasim skolama, barem jest prije 10 godina.
Zato, nek me neko nazove paranoicnom, uvijek treba bit spreman da ce te npoznato
Nasi problemi su u nama, samo ni to se ne smije reci cak ni na forumu, odmah budes izlozena najstrasnijem proganjanju. To bi ti isto nesto trebalo reci. O nama.
Aćimović: „Ovo vrijeme više nije za politikantstvo! Nemamo vremena da pokazujemo da nešto funkcioniše kad ne funkcioniše!:
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4067 times
Ima jedna zayebana vrsta vodenog pauka, koji nije sposoban ronit iako živi na vodi.Nora Ibsenova wrote: 15 Mar 2025, 21:15Ko bi dozvolio muslimanima usred EU koji su svakako mali i neslozni da se naoruzavaju?ironman wrote: 15 Mar 2025, 21:08
To nije paranoja.
To je logicno razmisljanje.
Zasto je Pakistan dusu dao da nabavi nuklearni program?
Jer je jedino to bio osigurac od konstantnih agresija Indije.
I uspjelo je.
Nema tu paranoje .
Taj pauk duboko udahne i zaroni, zatim napuše zrašni balon oko sebe. Ali, balon mora biti savršeno odmjeren, ne smije biti suviše mali jer će brzo padati prema dnu, ali ni preveliki jer uopće neće padati dole.
Dok balon pada prema dole idealnom brzinom, pauk razgleda okolo tražeći insekte kojima se hrani. Brzo izleti napolje iz balona i zgrabi tu neku sićušnu životinjicu i trk nazad u balon jer ne zna ronit, ali vrlo brzo jer će mu inače balon pobjeći prema gore zato što je prazan.
Kad uđe u balon sa plijenom, dodatno ga napuše da bi što prije izašao na površinu. Tu pohapa plijen i opet puše balon.
Nikad rahatluka, osim na kratko.
Eh, to smo ti, otprilike, mi.
Klanjam džematile po parkovima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 21:37Prema preliminarnim podacima CSS-a, primjera radi, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) nedostaje 140 policijskih službenika, Federalnoj upravi policije skoro 250, dok MUP-u Tuzlanskog kantona, koji brine o sigurnosti građana u najmnogoljudnijem kantonu, nedostaje gotovo 440 policijskih službenika. Posebno alarmantno je i u Graničnoj policiji BiH kojoj trenutno nedostaje skoro 600 pripadnika, a u narednom periodu taj broj bi se mogao povećati na 900..Lavlje_srce wrote: 15 Mar 2025, 21:25
Tako je. Nisi paranoicna, nego realna. Zato smo se mi trebali fokusirati na sebe i graditi odbranu (po sistemu Svicarske, u kojoj su svi radno sposobni ljudi dio teritorijalne odbrane npr.) i svaki pfening ulagati u istu. Ali to se nije radilo. Da oni ne misle da cemo opet stati na branik zemlje na isti nacin kao '92, ovog trenutka bi se pucalo po Sarajevu, Tuzli i Cazinu. Jer velikosrpski 'eroji nemaju nista protiv ubijanja (ukljucujuci djecu), kao sto nam je poznato ali ne vole ginuti. Samo to drzi krhki mir na koncu u Bosni.
Odlično stojimo 92. nismo imali ni toliko, a Srbi su imali sto puta više nego sad
Super stvar, riješiti se podstanara i jednih i drugih i boli nas q za Evropu. Nama je i Evropa i dženet u Bih, kad njih nema
-
Tratinčica
- Sitna buranija

Eto, tako ste trenutno spremniKrokodil Behko wrote: 15 Mar 2025, 21:40Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 21:37
Prema preliminarnim podacima CSS-a, primjera radi, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) nedostaje 140 policijskih službenika, Federalnoj upravi policije skoro 250, dok MUP-u Tuzlanskog kantona, koji brine o sigurnosti građana u najmnogoljudnijem kantonu, nedostaje gotovo 440 policijskih službenika. Posebno alarmantno je i u Graničnoj policiji BiH kojoj trenutno nedostaje skoro 600 pripadnika, a u narednom periodu taj broj bi se mogao povećati na 900..
Odlično stojimo 92. nismo imali ni toliko, a Srbi su imali sto puta više nego sad
Super stvar, riješiti se podstanara i jednih i drugih i boli nas q za Evropu. Nama je i Evropa i dženet u Bih, kad njih nema
Helezu su se prošle godine smijali Bošnjaci političari jer je čovjek tražio viši procenat ulaganja u vojsku.
Aćimović: „Ovo vrijeme više nije za politikantstvo! Nemamo vremena da pokazujemo da nešto funkcioniše kad ne funkcioniše!:
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26120 times
- Been thanked: 26754 times
- Status: Online
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4125 times
- Been thanked: 3097 times
Znam, govorio je Miletic o tome, uz sve ostale istine koje je iznio. Ali sve ce to rijesiti maneken i bivsi kosarkas Konakovic, Niksic i "ne znam jesam li posao ili dosao" Forto. Ili onaj Kojovic koji se sad "brine" je li legitimno skracivati casove tokom Ramazana. Ka-ta-stro-fa.Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 21:37Prema preliminarnim podacima CSS-a, primjera radi, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) nedostaje 140 policijskih službenika, Federalnoj upravi policije skoro 250, dok MUP-u Tuzlanskog kantona, koji brine o sigurnosti građana u najmnogoljudnijem kantonu, nedostaje gotovo 440 policijskih službenika. Posebno alarmantno je i u Graničnoj policiji BiH kojoj trenutno nedostaje skoro 600 pripadnika, a u narednom periodu taj broj bi se mogao povećati na 900..Lavlje_srce wrote: 15 Mar 2025, 21:25
Tako je. Nisi paranoicna, nego realna. Zato smo se mi trebali fokusirati na sebe i graditi odbranu (po sistemu Svicarske, u kojoj su svi radno sposobni ljudi dio teritorijalne odbrane npr.) i svaki pfening ulagati u istu. Ali to se nije radilo. Da oni ne misle da cemo opet stati na branik zemlje na isti nacin kao '92, ovog trenutka bi se pucalo po Sarajevu, Tuzli i Cazinu. Jer velikosrpski 'eroji nemaju nista protiv ubijanja (ukljucujuci djecu), kao sto nam je poznato ali ne vole ginuti. Samo to drzi krhki mir na koncu u Bosni.
Memento Mori
-
Tratinčica
- Sitna buranija

To će sve riješiti forumaš Krokodil.Lavlje_srce wrote: 15 Mar 2025, 21:50Znam, govorio je Miletic o tome, uz sve ostale istine koje je iznio. Ali sve ce to rijesiti maneken i bivsi kosarkas Konakovic, Niksic i "ne znam jesam li posao ili dosao" Forto. Ili onaj Kojovic koji se sad "brine" je li legitimno skracivati casove tokom Ramazana. Ka-ta-stro-fa.Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 21:37
Prema preliminarnim podacima CSS-a, primjera radi, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) nedostaje 140 policijskih službenika, Federalnoj upravi policije skoro 250, dok MUP-u Tuzlanskog kantona, koji brine o sigurnosti građana u najmnogoljudnijem kantonu, nedostaje gotovo 440 policijskih službenika. Posebno alarmantno je i u Graničnoj policiji BiH kojoj trenutno nedostaje skoro 600 pripadnika, a u narednom periodu taj broj bi se mogao povećati na 900..
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Odmah ga prijaviti američkim konzervativcima.Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 21:52To će sve riješiti forumaš Krokodil.Lavlje_srce wrote: 15 Mar 2025, 21:50
Znam, govorio je Miletic o tome, uz sve ostale istine koje je iznio. Ali sve ce to rijesiti maneken i bivsi kosarkas Konakovic, Niksic i "ne znam jesam li posao ili dosao" Forto. Ili onaj Kojovic koji se sad "brine" je li legitimno skracivati casove tokom Ramazana. Ka-ta-stro-fa.![]()
Neka ga opletu u svom moćnom magazinu za odabrane.
-
Tratinčica
- Sitna buranija

Ti se prvo izvini Lavlje Srce, ženu si prozvao četnikušom.Laser wrote: 15 Mar 2025, 22:02Odmah ga prijaviti američkim konzervativcima.
Neka ga opletu u svom moćnom magazinu za odabrane.![]()
A Krokodil ne treba nikoga.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Dobro.Tratinčica wrote: 15 Mar 2025, 22:06Ti se prvo izvini Lavlje Srce, ženu si prozvao četnikušom.Laser wrote: 15 Mar 2025, 22:02
Odmah ga prijaviti američkim konzervativcima.
Neka ga opletu u svom moćnom magazinu za odabrane.![]()
![]()
A Krokodil ne treba nikoga.![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41497 times
- Been thanked: 28289 times
Dakle, nakon Vucicevog pada Srbija postaje kraljevina
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 1235 times
- Status: Online
treba nekog poslat da erdoanu poljubi guzu da nam brkica dadne na snizenju i ispod stola bajraktare
-
Tratinčica
- Sitna buranija

Pokret Obnove Kraljevine Srbije
Proguglaj ih