PALESTINA - Od rijeke do mora
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2517 times
- Been thanked: 4358 times
- Status: Offline
Re: PALESTINA - Od rijeke do mora
Al nek si ti pametniji od medjunarodnih sudova, konvencija, intelektualne misli, uzivo dokumentovanog genocida i zdrave razumi
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 210 times
- Been thanked: 144 times
Bosna poslala 21 kamion pomociironman wrote: 06 Feb 2025, 17:59Ma i nisam uopce uzimao u obzir trampove glupe planove.Nora Ibsenova wrote: 06 Feb 2025, 16:45
Zasto? Pa jednostavno, zato sto nisu oni rusili.
Hajd ameri, ali sto ti padas na ove digresije I gaslighting.
Nego jutros gledam kolone kamiona sa rizom i brasnom kako ulaze u Gazu.
Prenos me uze na nas i one konvoje ybn.
Zato kazem ..kako mogu ne reagovat a tako su blizu...naravno da sam svjestan da nekad zvucim djetinjasto..
A opet,najjednostavnija rjesenja znaju bit najbolja.
Ali razdor je prevelik,znam.
Pomozi.ba
- rocko
- Inventar foruma
Jel te zigne u prisma kad vidis Hamas u punom sastavu?General War wrote: 06 Feb 2025, 20:18Nije mi.bitan lajk nionakoNora Ibsenova wrote: 06 Feb 2025, 17:58
Slucajno lajkah.
Nije terorizam, vec cin otpora, zovimo stvari pravim imenom.
...ok, onda ne treba se zaliti ni na izaelski otpor kao uzrok na palestinski otpor
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3179 times
A kakva ti je to logika u tebe, djenka?General War wrote: 06 Feb 2025, 20:18 Nije mi.bitan lajk nionako
...ok, onda ne treba se zaliti ni na izaelski otpor kao uzrok na palestinski otpor
Recimo npr švaba nagrne na sovjete iz čista mira i hoće sve da im otme. Ovi sovjeti onda pruže otpor i onda se treba žaliti na to?

Ti si baška forumski šupak u usporedbi

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21307 times
- Been thanked: 19270 times
- Status: Online
Nece. Mislim da bi svi trebali shvatiti da od ummeta vise nema nista i to od dana kad su pali zadnji kalifati i kad su pocele nastajati prve nacionalne drzave na bliskom istoku. Svaka od tih drzava ima svoje interese koje stavljaju na prvo mjesto, a tek deklarativno osudjuju ovo sto se desava Palestincima. Pogotovo oni kod kojih radi petrodolar.ironman wrote: 06 Feb 2025, 18:57 Ma kakva uvreda..
Nego eto..skoro 80 godina patnje ..
Sve kontam to ce ujedinit ili aktivirat razum kod arapa..
Uzalud.
Ocito da su nasli razloge kojima opravdavaju nedjelovanje ..
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 585 times
- Been thanked: 877 times
Ako bi neko htio da braca pomognu Palestini ne bi to bile donacije za obnovu, to bi bio rat, koji bi danas i skalirao i vjerovatno posvadjao NATO s obzirom da su NATO clanice podjeljenih stavova oko Palestine
Ne kazu ljudi dzaba pazi sta zelis
Ne kazu ljudi dzaba pazi sta zelis
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24197 times
- Been thanked: 24669 times
Znam..i svaka pomoc je uvjetovana necim..na zalost.Masamune wrote: 07 Feb 2025, 07:10Nece. Mislim da bi svi trebali shvatiti da od ummeta vise nema nista i to od dana kad su pali zadnji kalifati i kad su pocele nastajati prve nacionalne drzave na bliskom istoku. Svaka od tih drzava ima svoje interese koje stavljaju na prvo mjesto, a tek deklarativno osudjuju ovo sto se desava Palestincima. Pogotovo oni kod kojih radi petrodolar.ironman wrote: 06 Feb 2025, 18:57 Ma kakva uvreda..
Nego eto..skoro 80 godina patnje ..
Sve kontam to ce ujedinit ili aktivirat razum kod arapa..
Uzalud.
Ocito da su nasli razloge kojima opravdavaju nedjelovanje ..
A onda se meni predbacuje kad kazem da nam je jedini istinski i jos uvijek bezuvjetni prijatelj SAD.
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21307 times
- Been thanked: 19270 times
Ja ne, jer isto smatram da nam je Amerika najveći prijatelj, ali da trebamo biti mudri.ironman wrote: 07 Feb 2025, 07:19Znam..i svaka pomoc je uvjetovana necim..na zalost.Masamune wrote: 07 Feb 2025, 07:10
Nece. Mislim da bi svi trebali shvatiti da od ummeta vise nema nista i to od dana kad su pali zadnji kalifati i kad su pocele nastajati prve nacionalne drzave na bliskom istoku. Svaka od tih drzava ima svoje interese koje stavljaju na prvo mjesto, a tek deklarativno osudjuju ovo sto se desava Palestincima. Pogotovo oni kod kojih radi petrodolar.
A onda se meni predbacuje kad kazem da nam je jedini istinski i jos uvijek bezuvjetni prijatelj SAD.
Doduše sad sa Trumpom bi se to moglo dosta promijeniti... vidjećemo šta planira sa Balkanom.
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Da, ako svaba hoce da otme sovjetima Rursku oblastMelek wrote: 07 Feb 2025, 06:23A kakva ti je to logika u tebe, djenka?General War wrote: 06 Feb 2025, 20:18 Nije mi.bitan lajk nionako
Recimo npr švaba nagrne na sovjete iz čista mira i hoće sve da im otme. Ovi sovjeti onda pruže otpor i onda se treba žaliti na to?
Ti si baška forumski šupak u usporedbi![]()

I ti si vala baska prosjecni duplostandardni supak, jednima ovako drugima onako

“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- General War
- Aktivni forumaš
Pfff, ko krtice na livadi u doba sisanja trave, ima ih pa ih nema, pa opet izroverocko wrote: 07 Feb 2025, 03:37Jel te zigne u prisma kad vidis Hamas u punom sastavu?General War wrote: 06 Feb 2025, 20:18
Nije mi.bitan lajk nionako

- rocko
- Inventar foruma
NeunistiviGeneral War wrote: 07 Feb 2025, 22:21Pfff, ko krtice na livadi u doba sisanja trave, ima ih pa ih nema, pa opet izrove![]()
- General War
- Aktivni forumaš
...prije beskorisni provokatori, al eto...rocko wrote: 08 Feb 2025, 20:56NeunistiviGeneral War wrote: 07 Feb 2025, 22:21
Pfff, ko krtice na livadi u doba sisanja trave, ima ih pa ih nema, pa opet izrove![]()
- rocko
- Inventar foruma
Ma samo nisu na njih Atomsku bacili I oni opet vlast I u punom sastavu.
- General War
- Aktivni forumaš
...odlicno, sad fino lopatu u ruke pa neka naprave palestincima zgrade i kuce, neka vidi izrael i amerika koliko su sposobnirocko wrote: 09 Feb 2025, 02:39Ma samo nisu na njih Atomsku bacili I oni opet vlast I u punom sastavu.

- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22914 times
- Been thanked: 9844 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40208 times
- Been thanked: 26277 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9613 times
- Been thanked: 16127 times
Niko vise nista
365 poginulih sinoc.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12475 times
- Been thanked: 13248 times
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9276 times
- Been thanked: 11033 times
Suma sumarum, otkako je Trump preuzeo vlast, Palestinci samo mogu izabrati ili da se sele u Somalilend ili da budu ubijeni.
Mjesecima prije tih izbora, tvrdio sam da će biti nešto ovako, al su me neki optuživali da ne empatišem dovoljno, jer nema razlike. Kao što se vidi iz priloženog - razlike ima, ma kako to apsurdno zvučalo.
Uvijek morate imati u vidu da smo obična buranija i ako želimo provaliti stvar, moramo se potruditi i napregnuti vijuge. Takođe sam govorio, Izrael nikada nije uveo nikakve sankcije Rusiji i tvrdio sam da su saveznici. Naravno da jesu, jer su fašisti i jedni i drugi. E pa eto, sad imate ruskog špijuna u ovalnom uredu i nakon Palestinaca prešlo se i na tamanjenje Ukrajinaca i kako sada stvari stoje, tu se neće zaustaviti.
Mjesecima prije tih izbora, tvrdio sam da će biti nešto ovako, al su me neki optuživali da ne empatišem dovoljno, jer nema razlike. Kao što se vidi iz priloženog - razlike ima, ma kako to apsurdno zvučalo.
Uvijek morate imati u vidu da smo obična buranija i ako želimo provaliti stvar, moramo se potruditi i napregnuti vijuge. Takođe sam govorio, Izrael nikada nije uveo nikakve sankcije Rusiji i tvrdio sam da su saveznici. Naravno da jesu, jer su fašisti i jedni i drugi. E pa eto, sad imate ruskog špijuna u ovalnom uredu i nakon Palestinaca prešlo se i na tamanjenje Ukrajinaca i kako sada stvari stoje, tu se neće zaustaviti.