ujesto da spavam s tobom ja kod kuma na fotelji

poslacu ti sms kad ti prodje pms
nazvacu te ovih dana
kad ne budes nadrndanaaaa
Moderator: Krokodil Behko
Katja wrote:Isto je tako mogao stajati naslov Muškarci sa ljubičastom košuljom mogu biti oslobođeni krivične odgovornosti...![]()
Zakon ima propise o neuračunjivosti a neuračunjivost se mora dokazati bilo pms-a ili ne bilo. Bilo ljubičaste košulje ili ne.
Naravno da se to utvrđuje i vještači. Cijela nauka je iza toga, tako da jedan pms teško može nekome biti alibiBiba wrote:I mene je ovo malo iznenadilo..ali koliko ja znama na suđđenjima se ipak utvrđuje i sipituje je li žena nešto učinila u duševnom rastrojstvu ili ne...Bilo je slučajeva bolesnika s teškom depresijom ali bogme sud je odlučio i vještačenje da je žena bila svjesna, prisebn i planirala zločin...a odavala je sliku teške klinički i dugotrajnije depresije...nije joj pomoglo..pa zašto bi onda PMS...ispita se to...uostalom ako neka ima takve baš simptome pa onda ona i sam shvati da joj je potrebno liječenje...Bio je u mom susjedstvu slučaj posporođajne depresije kad je majka htjela ubiti dijete...spasili su ga i ona se poslije najnormalnije ponašala a to joj je bilo i jedino dijete - kći
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest