Kiselo zemljiste? Kakvo je to, da prostis? posto je?
@Bijeli badem
hvala puno!
Moderator: spacebound

Velis, tolika kriza s vodomKrokodil Behko wrote:Ili još bolje, posadi čempres. Ja svoj zalivam isključivo deterdžentima, a raste ko iz vode.
Bijeli badem wrote:A za ovu podivljalu...izreži je što više kad na njoj ne bude vegetacije...negdje pred zimu

Bijeli badem wrote:otkini jedno da drugo može rasti kako trebaKrokodil Behko wrote:Kako misliš? Jel zbog štete na kući ili žal za drvećem?
De vidi na trećoj slici, ima jedna mala jabučica i nije mogla rasti jer joj je ta velika trešnja zaklanjala sunce, a raste mi dvostruko, ako pažljivo pogledaš ima dva mala stabla. Jel treba otkinuti jedno ili šta?

...nije receno da nece trebat..Krokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:otkini jedno da drugo može rasti kako trebaKrokodil Behko wrote:Kako misliš? Jel zbog štete na kući ili žal za drvećem?
De vidi na trećoj slici, ima jedna mala jabučica i nije mogla rasti jer joj je ta velika trešnja zaklanjala sunce, a raste mi dvostruko, ako pažljivo pogledaš ima dva mala stabla. Jel treba otkinuti jedno ili šta?
Aha, dobro, fala
E još ovo oko kajsije, jel treba neko kalemljenje i sl? Mislim ona raste na mjestu gdje je bila neka stara sorta kajsije, pa nekako mi logično da nema potrebe za kalemljenjem?