Shadow wrote: 04 Mar 2025, 13:28 Joj Veco svi ti hvale rucni rad. Mogul se progurat?
Ma salim se necu. Bas su ti bezveze
![]()
mozes

Maja wrote: 04 Mar 2025, 19:56 Kako tako brzo pletes. U pravu su oni, trebala bi prodavati na internetu
Nora Ibsenova wrote: 04 Mar 2025, 20:11 Veco, ako ti treba pomoc oko tih aplikacija i tehnologije da krenes u prodaju samo se javi.
To bi se cak i u Sarajevu prodavalo ko ludo. Dobra IG stranica, dobre fotke i par placenih reklama (pocnes sa $5) i pametan SEO i bombona, ima da leti.
Koliko te kosta materijal, koliko ti vremena u prosjeku treba za jednu? + 20-25% za pocetnu, kasnije odaberes par najuspjesnijih modela, napravis pattern i brze pletes, a vise naplacujes.
Ma mores i svabicama to prodavat, treba istrazit tamo trziste, sta najcesce koriste kad sopinguju, kod nas su zene navucene kad im izleti nesto na fb i ig, mozda oni tamo vise vole tik tok shopVeca wrote: 04 Mar 2025, 21:02Nora Ibsenova wrote: 04 Mar 2025, 20:11 Veco, ako ti treba pomoc oko tih aplikacija i tehnologije da krenes u prodaju samo se javi.
To bi se cak i u Sarajevu prodavalo ko ludo. Dobra IG stranica, dobre fotke i par placenih reklama (pocnes sa $5) i pametan SEO i bombona, ima da leti.
Koliko te kosta materijal, koliko ti vremena u prosjeku treba za jednu? + 20-25% za pocetnu, kasnije odaberes par najuspjesnijih modela, napravis pattern i brze pletes, a vise naplacujes.
evo, ja vec vidim te peperutke
kad se vratim u Bosnu, eto me u Sarajevo, ti ces mi biti Geschäftsführerin
![]()
![]()
Nora Ibsenova wrote: 04 Mar 2025, 21:05Ma mores i svabicama to prodavat, treba istrazit tamo trziste, sta najcesce koriste kad sopinguju, kod nas su zene navucene kad im izleti nesto na fb i ig, mozda oni tamo vise vole tik tok shopVeca wrote: 04 Mar 2025, 21:02
evo, ja vec vidim te peperutke
kad se vratim u Bosnu, eto me u Sarajevo, ti ces mi biti Geschäftsführerin
![]()
![]()
Hajmooo
Bome da, uz pravi marketing Vecine torbice bi postale pravi hit. Pogotovo ako bi ih promovirala neka influencerica sa mnogo pratitelja.Nora Ibsenova wrote: 04 Mar 2025, 20:11 Veco, ako ti treba pomoc oko tih aplikacija i tehnologije da krenes u prodaju samo se javi.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests