pa ni mi ne jedemo sataras s kajmakom

Jos da malo ljutneMaja wrote:Naravno. Ja ne volim kiselo pa pavlaka ublazi kiselost.
Inace sataras pravim samo od luka, paprika i oguljenih kavada.
Trun vegete, so i biber. I jedna kasika biljnog masla (ne znam zasto na tanjiru
uvijek djeluje premasno kad nije).
Moja mama ubaci jos patlidzan,ali ja vise volim tikvicuMaja wrote:Naravno. Ja ne volim kiselo pa pavlaka ublazi kiselost.
Maja wrote:Naravno. Ja ne volim kiselo pa pavlaka ublazi kiselost.
nesmije ona guzove nabacilaKrokodil Behko wrote:Šta je ovo Jonase i šta je .. ček da vidim kako reče ...amarantha
Mislim da si ušio kontru i sad će ona iskati recept.
Recept je iz knjige "vegan for fit", a zove se Amaranth-Riegel. Na nasem "rigel od amaranta", mislim. Neki sastojci kao Bio-kakao, amaranta, mandeln, sirup agave... nazalost nisu jeftini. Ovaj rigel spada pod zdravu hranu, npr. smanjuje visok nivo holesterola.Krokodil Behko wrote:Šta je ovo Jonase i šta je .. ček da vidim kako reče ...amarantha
Taman odlucila da si mi simpatija kad ono veganJonas wrote:Recept je iz knjige "vegan for fit", a zove se Amaranth-Riegel. Na nasem "rigel od amaranta", mislim. Neki sastojci kao Bio-kakao, amaranta, mandeln, sirup agave... nazalost nisu jeftini. Ovaj rigel spada pod zdravu hranu, npr. smanjuje visok nivo holesterola.Krokodil Behko wrote:Šta je ovo Jonase i šta je .. ček da vidim kako reče ...amarantha
Meni su super ukusni, a svaki dan uzmem po jedan rigel iz frizidera.
Tek sam poceo otkrivati taj svijet.vila wrote:Taman odlucila da si mi simpatija kad ono veganJonas wrote:Recept je iz knjige "vegan for fit", a zove se Amaranth-Riegel. Na nasem "rigel od amaranta", mislim. Neki sastojci kao Bio-kakao, amaranta, mandeln, sirup agave... nazalost nisu jeftini. Ovaj rigel spada pod zdravu hranu, npr. smanjuje visok nivo holesterola.Krokodil Behko wrote:Šta je ovo Jonase i šta je .. ček da vidim kako reče ...amarantha
Meni su super ukusni, a svaki dan uzmem po jedan rigel iz frizidera.
abosanac?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests