storm wrote:Koji je tvoj problem?!Mala_Mu wrote:Posjetio je odma temu Barcelone ,zato upitah.
aj ozbiljno ne obracaj paznju na mene ,a ne provocirati ovako ,svasta
ma nema veze ,uzivaj,urednik si , tebi su takve stvari dozvoljene
Moderator: Krokodil Behko

storm wrote:Koji je tvoj problem?!Mala_Mu wrote:Posjetio je odma temu Barcelone ,zato upitah.
Fino te pitam, koji je tvoj problem...tko spominje status ( osim tebe naravno) .... možeš na greena skakti, na mene ne možeš....ok?Mala_Mu wrote:storm wrote:Koji je tvoj problem?!Mala_Mu wrote:Posjetio je odma temu Barcelone ,zato upitah.
ma nema veze ,uzivaj,urednik si , tebi su takve stvari dozvoljene![]()

Ajde ne trolaj mi tu i izvlači se, nisam ovo nisam ono.... ipak mi nisi toliko zanimljiva, da se bavim tobom tu...Mala_Mu wrote:Prvi si skocioiz nekog drugog razloga dignes nos, i onda provociras.. bas je to zezancija , nisam toliko mala da povjerujem
Nisam znala da se ne smije vise ni pitanje postaviti novom clanu.

Onda je sveČarobni wrote:Ma znamo se mi i svađat, ne brini.

DeR ti nama raspakuj svoje poklone, a kasnije će tebe domaćini dočekati kako je red i običaj.Mohr wrote:Pon'o sam ja svašta, no šta li su domaćini spremili gostu...
Sad je neki obicaj dosao, odmah se pred gostom otvaraju pokloni, pa ako je donio malo nek se stidigreeneyes wrote:DeR ti nama raspakuj svoje poklone, a kasnije će tebe domaćini dočekati kako je red i običaj.Mohr wrote:Pon'o sam ja svašta, no šta li su domaćini spremili gostu...![]()
Šalu na stranu, dobro nam došao druže.