Ovako mi izgledasDuminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:09Hoce Lavlje da je izvedem na iftar tj da je bolje upoznam.Nora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 22:07
Potvrdjujem. I to s obje linije.
Od dvije zene i od dva cojka djeca.![]()
Tvoj komentar?

Moderator: Krokodil Behko
Ovako mi izgledasDuminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:09Hoce Lavlje da je izvedem na iftar tj da je bolje upoznam.Nora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 22:07
Potvrdjujem. I to s obje linije.
Od dvije zene i od dva cojka djeca.![]()
Tvoj komentar?
Boris se za Noru preko moje grbace. Hajde, halal ti bilo, svakako ne znas sta radis. Valjda izadje s tobom.
Eeeee da ona mene zna kolko ne zna.Nora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 22:19Ovako mi izgledasDuminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:09
Hoce Lavlje da je izvedem na iftar tj da je bolje upoznam.
Tvoj komentar?![]()
Ko sto se silne druge jagme
A Ma nije Tako.Lavlje_srce wrote: 22 Mar 2025, 22:21Boris se za Noru preko moje grbace. Hajde, halal ti bilo, svakako ne znas sta radis. Valjda izadje s tobom.
Ništa, nemoj..HAVANA wrote: 22 Mar 2025, 22:22 Jedino i cuku da povedem ,ostavili me samog s njim.A maltezer.Mislice da smo gay.
Jagme bogami. Dvije tetke navalile da me smandjaju sa nekim komsinicama.
Nije nekom nego nekim? Imas divne tetke.Duminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:25Jagme bogami. Dvije tetke navalile da me smandjaju sa nekim komsinicama.
Ne smiješ više rodbinu obic
Oj vidle i tetke da moraju posredovatDuminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:25Jagme bogami. Dvije tetke navalile da me smandjaju sa nekim komsinicama.
Ne smiješ više rodbinu obic
DzabaNora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 22:27Oj vidle i tetke da moraju posredovatDuminjo wrote: 22 Mar 2025, 22:25
Jagme bogami. Dvije tetke navalile da me smandjaju sa nekim komsinicama.
Ne smiješ više rodbinu obic![]()
Vidi se da povremeno obilazis forum pa ne kontas nasu dinamiku.Lavlje_srce wrote: 22 Mar 2025, 22:21Boris se za Noru preko moje grbace. Hajde, halal ti bilo, svakako ne znas sta radis. Valjda izadje s tobom.
Konačno, glas razuma.Nora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 22:33Vidi se da povremeno obilazis forum pa ne kontas nasu dinamiku.Lavlje_srce wrote: 22 Mar 2025, 22:21
Boris se za Noru preko moje grbace. Hajde, halal ti bilo, svakako ne znas sta radis. Valjda izadje s tobom.
Naplaco se dumke Norinih visnjevaca za zivota, bilo bi fino da na halali nacin potrosi pare, recimo na iftar.
Da se razumijemo, meni je jedan forumski decko dostaa dumke je samo jedan galantan i fin momak koji tako tretira sve zene u svom drustvu. Barem ono sto sam ja imala priliku vidjet na nasim izlascima i forumskim druzenjima.
Boga mi vam Fudo kao mudar covjek sve fino govori.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests