Vidim ja da ti meni ne das doci u svoje krajeve Dobro Dobro necu ako ne zelis na cekajj a Gdje su one Silne cevabdzinice oko piramida??Krokodil Behko wrote:Kod mene nema ništa blizu. Ovdje smo samo mi Egipćani i naše piramide

Moderator: Krokodil Behko

Vidim ja da ti meni ne das doci u svoje krajeve Dobro Dobro necu ako ne zelis na cekajj a Gdje su one Silne cevabdzinice oko piramida??Krokodil Behko wrote:Kod mene nema ništa blizu. Ovdje smo samo mi Egipćani i naše piramide

Calla wrote:Vidim ja da ti meni ne das doci u svoje krajeve Dobro Dobro necu ako ne zelis na cekajj a Gdje su one Silne cevabdzinice oko piramida??Krokodil Behko wrote:Kod mene nema ništa blizu. Ovdje smo samo mi Egipćani i naše piramide

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
možeš naravnoCalla wrote:Auto Cu od renta car pozajmiti onda mogu je l dacarobnjak Nurudin wrote:ne bih ja baš skakao sa slapova i po Uni ako nemaš iskustva u tomeCalla wrote:Bravo Carobnjak,,,
Mirelam jesu li ti raftinzi pod nadgledom nekog ucitelja nesto kao organizovana akcija od turisticke kuce ?
I bez toga lijepo je otići na Štrbački Buk ali to je jedno popodne za obići, plus što ne preporučujem da se ide svojim autom
(naročito ako je novije) jer je put makadamski , izrupan i i ima jedan sat vožnje od magistrale takoMozes li naljepiti i put od Tuzle Do strbackog buka Par slikica i moram li hranu nositi Sa sobom??

nece "šarka" vec u kamenMaja wrote:
Vrpolje Ljubomir