Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja ne znam sta ima u toj nasoj nesretnoj Bosni
Al nesta je pravo zajebano, dok oni to tako nedaju
Mozda su one piramide pune zlata?
Ima evropska avlija.
Ima i strah od ruskog uticaja. Mi tu nismo mnogo bitni.
Erdogan reko popričati s Trumpom o BiH, danas je to bilo, ali ne vele ništa o nama.
Vjerovatno nismo stigli na red, ili je Trump pitao "What is Bosnia, maybe you meant Boston or Bolivia
Zna za nas, vjerovao ili ne.
Iz nekog cudnog razloga nas gotivi.
Ko zna sta mu je Melanija nalagala.
Ima evropska avlija.
Ima i strah od ruskog uticaja. Mi tu nismo mnogo bitni.
Erdogan reko popričati s Trumpom o BiH, danas je to bilo, ali ne vele ništa o nama.
Vjerovatno nismo stigli na red, ili je Trump pitao "What is Bosnia, maybe you meant Boston or Bolivia
Zna za nas, vjerovao ili ne.
Iz nekog cudnog razloga nas gotivi.
Ko zna sta mu je Melanija nalagala.
Melanija je na ekskurziji bila u donjem vakufu.Bio jedan rasim…
I ova situacija kada su i Dodik i Vucic u govnima do vrata, nije i ne moze nikako biti slucajna.
Moze se slobodno reci da su oba politicki mrtvaci. Samo je ostala realizacija
Koteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Mar 2025, 14:07
Ne treba nikad zaboraviti da su ustase pocinile gore zlocine od cetnika
Nisu. Nekad davno sam nasla podatke UNHCR-a da su od svih zlocina u BiH 85% pocinili Srbi, 10% Hrvati, a 5% Bosanci. Kasnije tu stranicu nisam mogla naci, ali mi je ostala u pamcenju.
Sjecam se tih podataka samo sam mislio da je CIA bila u pitanju i da se 3% odnosilo na nas. Mislim da je i rahmetli Sidran govorio kako to treba stalno ponavljati.
Nisu. Nekad davno sam nasla podatke UNHCR-a da su od svih zlocina u BiH 85% pocinili Srbi, 10% Hrvati, a 5% Bosanci. Kasnije tu stranicu nisam mogla naci, ali mi je ostala u pamcenju.
Sjecam se tih podataka samo sam mislio da je CIA bila u pitanju i da se 3% odnosilo na nas. Mislim da je i rahmetli Sidran govorio kako to treba stalno ponavljati.
Koteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Mar 2025, 14:07
Ne treba nikad zaboraviti da su ustase pocinile gore zlocine od cetnika
Nora Ibsenova wrote: 22 Mar 2025, 23:27
Preporucujem svakom ko nije da pregleda ovaj dokumentarac
Ove stvari su opasne, ruse iluzije koje su nametnute. Toliko su opasne da su u jugoslaviji ljude slali na goli otok samo ako bi spomenuli te stvari.
Muslimanima na balkanu stoljecima komsije prodaju muda pod bubrege, vjesto oblikujuci buduce dogadjaje i mjenjajuci ili brisuci historiju
Da, i donekle su nam stvarno i isprali mozak. Ili makar neznatnom broju. Dovoljno je pročitati Klix forum (da, znam da to nisu mišljenja prosječnog čovjeka, ali mora se priznati da su itekako prisutna kod nekih Bošnjaka).
Da mi ne trebamo da furamo nikakve veze sa "kozojebima" (taj termin se ne koristi, ali kada opisuju ljude u tom dijelu svijeta kao da ga i koriste) i njihovom (ne)kulturom, da nam je jedina veza sa njima od okupatora nametnuta religija i sl.
Tačno se vidi da neki ljudi u biti imaju gotovo iste mišljenje kao i velikosrpska (ili onda druga) propaganda, samo da ne vide odgovornost današnjih Bošnjaka u svemu tome.
Kada spomenu zločine, stari mi je iz neke hajmo reći porodice koja je bila dosta komunistički orijentisana. Bukvalno mu majka (pa i ja) mora objašnjavati dešavanja u drugom svjetskom sa 50 godina, u tim godinama se mora o historiji naroda informisati preko YouTube snimaka.