Imam ja na LN jednog kralja, prenosim post

Danas vam donosim najnovije rezultate nakon 24. noći Ramazana
Ova objava će biti još interesantnija i danas ću vam navesti još jednu metodu za noć Kadra, nešto je posebno vrlo impresivno...

Prvo, gledajući analizirajući više fotografija, jasno je i vidljivo da su današnji izlasci Sunca većinski bili sa izraženim Sunčevim snopom, svjetlinom tj. sa pojavom Sunčevih zraka.
To možemo vidjeti i na slikama ispod iz više zemalja.
Postavio sam i sliku iz Australije koju sam sinoć još snimio, dok je kod nas noć bila u zamahu

Sinoćnja 24. noć je svakako bila parna, al vrlo je izgledno da i po izlascima Sunca sinoć nije bila noć Kadr, a dragi Allah najbolje zna.
Osjećam i vjerujem da nam slijedi kulminacija u narednim noćima, počev od večeras – 25.noći
Pratit ću večeras i izlazak Sunca u Australiji pa bi vam mogao i tu informaciju i sliku u komentaru naknadno postaviti nekad iza 21h.
Vjerujem da ćemo ako Bog da svjedočiti znacima u jednom od narednih dana, zato još veći podstrek na ibadete dragom Bogu u narednim noćima.

Eh sada, želim istaći nešto što je pored izlaska Sunca jako vrijedna metoda.
I ta metoda je spomenuta u hadisu Božjeg Poslanika alejhi selam gdje se kaže: „U njoj ( misli se na noć Kadr ) nije dozvoljeno gađanje zvijezdama (padanje zvijezda) sve do svanuća“
Nauka je danas hvala Bogu uznapredovala, islamski svijet može izuzetno da postigne i sazna samo ukoliko se posveti istraživanju.

Shodno navedenom, prema observacijama svemirske agencije koju sam našao i za 21. i za 22. i za 23. zabilježeno je padanje zvijezda u atmosferi, dakle situacije kao meteori
Prema informacijama, čak 12 slučajeva padova je zabilježeno tokom 21. noći, 10 tokom 22., 16 slučajeva tokom 23. noći

Ovo nam dodatno govori i potvrđuje da noć Kadr vrlo vrlo izgledno nije još bila i da slijedi kulminacija
Kao dokaz u komentaru ispod vam prilažem i isječak snimke, konkretno evo za 23.noć sa označenim dijelom zvijezde padalice

Ovo je još jedna važna metoda koja nam puno otkriva i daje nam rezultate i znakove u traganju za noći Kadr.

Ono što sam primjetio, posmatranje zvijezda u noći Kadr je nešto što se veoma rijetko istražuje, tj. tek pojedini o tome izvještavaju i objave snimke atmosfere jer ipak zahtjeva specijalne kamere ili dokaze iz svemirskih agencija.
Do ovih informacija sam hvala Bogu evo uspio doći i vama to naravno prenosim kako bi vidjeli i ovu još tajanstveniju stranu istraživanja noći Kadra.
Vjerujem da ovo još više može pobuditi interesovanje a i svijest da dragi Bog upravlja svime i šta se sve zapravo krije iza noći Kadr a što još ne znamo…
Sve u svemu, sigurno će biti veoma zanimljivo u narednim noćima.
Smatram da ako sve ozbiljno, studiozno izanaliziramo, uzmemo u obzir uslove atmosfere mora se doći do zaključka da je jedna od noći najbliža noći Kadr. To nam slijedi ako Bog da.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.