Apsolutno. Amerika je ponajviše ideja, jedna lijepa ideja. I sve dok je izgledalo da će bijela većina vladati "do Sudnjeg dana", bilo im je ono "na ponos", što imaju ustav na koji se svako može ponositi. Međutim, danas tu ideju koja se zove Amerika, mnogo više cijene imigranti i njihovi potomci, negoli trailer trash populacija Amerike. Uviđaju da se slika Amerike nepovratno promijenila, i više im nimalo nije simpatičan sistem jednakosti i pravde, jer, više nije samo na papiru za mahanje pred ostatkom svijeta.Krokodil Behko wrote: 19 Mar 2025, 09:03Quds wrote: 19 Mar 2025, 08:59
Kako volim kada se sudija ovako preziva, svaki put kada su predsjednik Musk I Narandza u pitanju.
Mogu ti reći, u prošlosti sam se pitao i pribojavao za sudbinu Amerike, jer sam mislio kad "obojeni" postanu većina sve će razjebati i uništiti ekonomiju. Izgleda da sam se grdno prevario, white trash je tu bez premca.
Ipak, barem su još uvijek najčešće učtivi, pa sve "nebijele" Amerikance zovu "ekstremnim liberalima", "ljubiteljima komunizma" i sličnim političkim kategorizacijama. A, ustvari, samo su obični rasisti i ništa više od toga.
Još malo...