Pajdo propaganda radi sve u sesnest, vidi ovosehohari wrote: 22 Mar 2025, 23:48
Da mi ne trebamo da furamo nikakve veze sa "kozojebima" (taj termin se ne koristi, ali kada opisuju ljude u tom dijelu svijeta kao da ga i koriste) i njihovom (ne)kulturom, da nam je jedina veza sa njima od okupatora nametnuta religija i sl.
Tačno se vidi da neki ljudi u biti imaju gotovo iste mišljenje kao i velikosrpska (ili onda druga) propaganda, samo da ne vide odgovornost današnjih Bošnjaka u svemu tome.
Kada spomenu zločine, stari mi je iz neke hajmo reći porodice koja je bila dosta komunistički orijentisana. Bukvalno mu majka (pa i ja) mora objašnjavati dešavanja u drugom svjetskom sa 50 godina, u tim godinama se mora o historiji naroda informisati preko YouTube snimaka.
Ruska braca malo orgijala po beogradu, sta ima veze, pajel. Nisu puno silovali, samo par hiljada zenaНове југословенске комунистичке власти прикупиле су податке да су припадници Совјетске армије починили 1219 силовања, од чега 111 силовања са убиством и 1204 случаја пљачке с повредама. Шеф прве совјетске Војне мисије при Врховном штабу НОВ и ПОЈ генерал Николај Корњејев на то је реаговао изјавом „у име совјетске владе протествујем против таквих инсинуација на Црвену армију”.
Ali masinerija je na vrijeme to cenzurisala i obrisala iz podsvjesti ljudi da bi se nesto tako uopste moglo dogoditi, pogotovo srbima koji su braca sa rusima. Hajd hrvati, oni su mogli tako nesto uradit, to se uvrstilo u historijske knjige ali ovo sta su rusi radili nije.
Pajdo goleme su to stvari koje te naprave sljepim a znas da imas savrsen vid, gluhim a znas da imas savrsen sluh i njemim a znas govoriti jezik koji drugi razumiju. Odes na ispitivanja, sve vice zdrav ko drjen, i fizicki i sihicki