storm wrote:Dodo the krkan je u panici kao i kolege mu iz Srbije.
Sve su češće najave revizije Daytona, u međunarodnoj zajednici provlači se kao uvjet integracije bih, federalizacija iste, a onda to znači da krkanov privatni vilajet odlazi u povijest...
Moglo bi se reći da su u panici
Laički... EU bi to ukinula ali nemaju muda bez usa to provesti...
Rusi će seruckati dva dana i to je to...
o čemu pričaš? najave da, laprdanja kao i oko rezolucija ,jer jei ovdje 20 godina pa po zapadnom stilu ajo slavit sad je red nesto vece...
sve to ok, no potpisnice dejtona su srbija i rusija, realno nikakve opasnosti nema imajuci u vidu i to. to zna svaki normalan covjek i politicar u svjetu. pritiscu srbiju, i pritiskace, ali tu nema govora.
dejton je vrlo jasan, pa i samom krmetu u b luci, da su potpisnice i rusija i srbija. rusenje dejtona bez i njihovog potpisa, niko nece preuzeti na sebe... da ovdje se ocekuju pritisci, i larmanje, (i rezolucija nije prosla jer je nerealna i jer je u bosni sunac ti samo srbin zlikovac, koji silovo cak i male muskarce

) ali narod i ovdje iu srpskoj nece uzvracati prepirkama, posto je to sad repriza igranke na 20 godina...
i ne treba, jer je dosta tenzija napravljeno... neka suprotna strana kevce, masturbira u zanosu, opushteno samo...
evo im shipak
srbija je potpisnik i garant tog dejtona, dakle ... nek pritiskaju vladu, nek jebu vucica u usta, ne bitno... narod svoje oko srpske zna
izdat je nece, a podrsku b luci ce dati to je bez pitanja...
ne vidim cega se to usro dodo? ja bi prije da se on svrgne i odgovara za lopovluk svom narodu, a ova pitanja, drugacije nece posmatrati ma koji srbin da dodje... jer bi ubrzo zavrsio karijeru politicku...
ako jednoga dana srbi odluce da nesto menjaju i pristanu na to, to je drugo... no realno to je daleko...
sada je srpski entitet kao i do sad dio bosne i nema tu price...
a sto se najav tice, znamo i da ce u hrvatskoj uskoro nastavit se haranga anti srpstva, koja je od rata do sad na najvecem nivou (pred izbore predsjednika je pocela) pa ce biti i na jesen na izborima, jer kao i za dolazak kolinde na vlast ista je retorika HDZ- sranja na nacional šovinističkom naboju - dooljblju, jer drugo ti pajvani ne znaju... to i lopovluk, dakle sve je očekivano, samo što će od srba uslediti "opušteno" rodjače samo nek kevcu... evo im kita
j... ga tako je

videces i sam poslije... nema dodo tu brige, briga je njemu drugo, da narod konacno ne progleda i sjebe ga s vlasti... a ovo lajanje protiv srpske samo jaca srpsku i na zalost njegovu poziciju...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”