Selam alejk

Moderator: Krokodil Behko
Alejkumu selam. Sta ima?
Evo cekam utakmicu neku i razmisljam sta cu obuci za Bajram. Jesu li mi cipele izašle iz mode i hocu Li kosulju ili majicu.
Kosulju.Duminjo wrote: 26 Mar 2025, 20:49Evo cekam utakmicu neku i razmisljam sta cu obuci za Bajram. Jesu li mi cipele izašle iz mode i hocu Li kosulju ili majicu.
Gdje ces ti za Bajram?![]()
Hocemol' kod Dzenite?
Zelenu ili plavu?Lavlje_srce wrote: 26 Mar 2025, 20:58Kosulju.Duminjo wrote: 26 Mar 2025, 20:49
Evo cekam utakmicu neku i razmisljam sta cu obuci za Bajram. Jesu li mi cipele izašle iz mode i hocu Li kosulju ili majicu.
Gdje ces ti za Bajram?![]()
Hocemol' kod Dzenite?
Ne znam jos. Necemo.
Plavu. Ti bas ne znas stati. Ti i ja cemo se na Bajram vidjeti na forumu, pa kad prodje Bajram mozes mi opet reci da ti se zeludac okrece od mojih postova.
Da si ti neka bezveze, ja bih staoLavlje_srce wrote: 26 Mar 2025, 21:11Plavu. Ti bas ne znas stati. Ti i ja cemo se na Bajram vidjeti na forumu, pa kad prodje Bajram mozes mi opet reci da ti se zeludac okrece od mojih postova.
Selam ti.
Jos malo pa cu ucestvovati
Sjoooo al će bit svadbi ... kad ćemo noge pod hastal ....Shadow wrote: 27 Mar 2025, 12:02 Nice + Korak (ona nece a ni on nece, dok skontaju da hoce)
Morgen + Havana ( voli ga zenska nema dalje)
Julia + Čuval ( cuval bi te cuvo)
Maja + Art (ona jos ne zna da hoce, on zna sta hoce)
Ledena + Quds ( ovdje sam se razmisljala. On je tip odi mi dodji mi. Pa kad dodje dje je ledena. Jah. Al zao mi, imali su potencijala pa...)
Spejs + Masa ( sta znam generacija. Nju osim s njim mogu jos sa odbeglim taretom da zamislim)
ina + sioux (ina fali i meni)
Duminjo i veze nemam ko (ko god bio pored on ce zahebat i nikad se nece smirit)
Shadow + bez
Ima vas jos. Nek nastavi neko. Dosta
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests