Lavlje_srce wrote: 20 Aug 2023, 20:22Posvadjala bi se ona s Crnogorcem, Fuddom i insomniom dok si rekla Podgorica.![]()
Nece jezik nego pravo kod nje.
Bolje ne.
...ne bi, bona, bas pase, i nas jezik (njihov) je prav
Moderator: VIP

Lavlje_srce wrote: 20 Aug 2023, 20:22Posvadjala bi se ona s Crnogorcem, Fuddom i insomniom dok si rekla Podgorica.![]()
Nece jezik nego pravo kod nje.
Bolje ne.

Bona ne bila ja nju volim, ne bih mogla trpiti da naskakuju na nju. Ja sam koliko-toliko navikla.

Sirmione je za mene naaajlepsi gradic na svetu

Nažalost, takvi dani postaju sve češći i češći, potpuno te razumijemVeca wrote: 27 Mar 2025, 17:44 ovih dana me mrzi pit kafu i sa samom sobom, a kamo li s nekim drugim...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ne smijemo dopustiti da nam drugi oduzimaju pozitivnu energiju, pogotovo one zalihe koje imamo. Nakon iscrpljujućih dana, teško se oporaviti, jel' da?

Danci wrote: 27 Mar 2025, 18:06Ne smijemo dopustiti da nam drugi oduzimaju pozitivnu energiju, pogotovo one zalihe koje imamo. Nakon iscrpljujućih dana, teško se oporaviti, jel' da?Veca wrote: 27 Mar 2025, 17:58
meni treba jako malo za srecu, a to malo mi uzese kone, da znam da cu u njihovim godinama biti k'o one, sad bih se objesila...zali boze vremena, koliko im je ostalo![]()
![]()

"kafu"