Usisivači
Moderator: spacebound
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
- Status: Offline
Re: Usisivači
Philips ,Samsung,Lg..u nekom normalnom cjenovnom rangu..do nekih 250KM..
A gledao sam raja kupuju one stapne po 1000KM..da dodje sobarica s njim pa u redu..
A gledao sam raja kupuju one stapne po 1000KM..da dodje sobarica s njim pa u redu..
dream of spring...
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Mozda je kod vas jeftiniji
Ovaj je jos medu povoljnijima, ima ih dosta skupljih...jaca usisna snaga, baterija, naprednije mapiranje, bolja aplikacija. Ovaj je sasvim dosta za stan prosjecne velicine.
somehow I manage
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Ma nije, bona, zezam te samo.gospođa Brams wrote: 27 Sep 2021, 11:48Mozda je kod vas jeftiniji![]()
Ovaj je jos medu povoljnijima, ima ih dosta skupljih...jaca usisna snaga, baterija, naprednije mapiranje, bolja aplikacija. Ovaj je sasvim dosta za stan prosjecne velicine.
Da se u dobru služiš!
Ne mereeee 

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ja kad sam zivjela u kuci usisavala bih jednom tjedno i nisam uopce razmisljala o usisavacu ni o prasini.Julia-Klara wrote: 27 Sep 2021, 11:40 Staromodna sam ja za ovo. Imam u stanu i masinu za sudje, ni jednom je nisam upalila.
Kad nesto upotrijebim odmah i operem![]()
Isto bi mi bilo sa ovim usisivacem, ne vidim potrebu.
Prijateljica ima, ali ima i malu djecu, i kaze da uopste nije zadovoljna, detaljno ne moze ocistiti. Mozda pripremiti za "pravo"usisavanje jer joj zuji po cijeli dan, ali i sama kaze da "nije to to".
Al ovdje u stanu imamo nesnosne kolicine prasine, nemam pojma otkuda jer je stan renoviran...al to je neizdrzivo i morala bih svaki dan usisavati i cistiti slape ako zelim da mi je stan cist, sto mi je apsolutno neprihvatljivo jer imam pametnijeg posla.
Zato me ovo cudo spasilo, sve usisa i oriba, ne ostaje nista za njim. Ne znam kakav ima tvoja prijateljica, ima ih boljih i losijih, moj odlicno odradi posao.
somehow I manage
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Ne vjerujem da ima los, ali isto tako vjerujem da su razlog djeca, ne mozes ti nacistiti za njima.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Cudno mi je da je tako, ovaj moj ne pokupi jedino nesto sto se bas zalijepilo za pod, doduse, nisam ga jos nikad upalila na najjacu brzinu, mozda i moze.
Stvarno sve skuplja. Uopce nemam potrebe paliti klasicni usisivac. Mozda ipak jest do djece
Stvarno sve skuplja. Uopce nemam potrebe paliti klasicni usisivac. Mozda ipak jest do djece
somehow I manage
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5555 times
- Been thanked: 5111 times
Imam crveni Bosch, pet pro, usisava odlicno, iako ga vise koristim kao vodni usisivac, majka za dubinski ocistit sta god. Za usisavat mi je onako, dosta tezak za micat.
Philips otisao u vjecna lovista pa sam danas narucila Ultenic U11 Pro, cordless, 56% snizen.
Jedva cekam da stigne.
Philips otisao u vjecna lovista pa sam danas narucila Ultenic U11 Pro, cordless, 56% snizen.
Jedva cekam da stigne.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
-
Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 272 times
- Been thanked: 480 times
Sad kako sam ga kupio zavolila me zena jos vise.
Nikad u zivotu nisam ikakvu jednu zenu video koja uziva u usisavanju stana.
Nisam ni do sad isto znao da u jednom usisivacu postoji jedna nepoznata magija.!
Nikad u zivotu nisam ikakvu jednu zenu video koja uziva u usisavanju stana.
Nisam ni do sad isto znao da u jednom usisivacu postoji jedna nepoznata magija.!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8063 times
- Been thanked: 19072 times
- Status: Online
Usisivac mi duze vrijeme nista ne vuce a crijevo je cisto pa bih trebala kupiti novi jer ovom i ima bar 10 godina. Jeste li imali priliku koristiti usisivace s platnenom vrecom, papirnom i posudom. Sta je po vama najbolje i najlakse. Kontam da kupim s posudom jer mi je grozno istresati vrecu a za papirne se moze desiti da ih ne mogu naci i sl.
Ovi na vodu ne dolaze u obzir
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
Pokusaj promjenit filter ili vrecicu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija

Sabah curo 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8063 times
- Been thanked: 19072 times
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13314 times
- Been thanked: 14511 times
Ovaj gore remzin je extra , licno ga nemam al djeca imaju ...jest skup al isplati seMaja wrote: 28 Mar 2025, 04:31 Usisivac mi duze vrijeme nista ne vuce a crijevo je cisto pa bih trebala kupiti novi jer ovom i ima bar 10 godina. Jeste li imali priliku koristiti usisivace s platnenom vrecom, papirnom i posudom. Sta je po vama najbolje i najlakse. Kontam da kupim s posudom jer mi je grozno istresati vrecu a za papirne se moze desiti da ih ne mogu naci i sl.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9866 times
- Been thanked: 11663 times
Maja wrote: 28 Mar 2025, 04:31 Usisivac mi duze vrijeme nista ne vuce a crijevo je cisto pa bih trebala kupiti novi jer ovom i ima bar 10 godina. Jeste li imali priliku koristiti usisivace s platnenom vrecom, papirnom i posudom. Sta je po vama najbolje i najlakse. Kontam da kupim s posudom jer mi je grozno istresati vrecu a za papirne se moze desiti da ih ne mogu naci i sl.
Imam s platnenom. Daevo. U funkciji je nekih 7-8 god.
Jedina loša stvar, valja isprazniti vreću, kad se napuni. Bude to prašina na kvadrat.
Jedini kvar, puklo mu crijevo, valjda kako sam ga povačio za sobom dok usisavam.
Zalijepio selotejpom, ali ne drži.
E onda sam se dosjetio, kupio dihtung s kojim se spaja plastična cijev na WC školjku, onaj harmonikasti, navukao ga na crijevo i "podmazao" snažnim ljepilom. Drži odlično već godinu dana.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ne bih vise vrecicu, najbolji je s posudom. Lijepo je ispraznis u smece i mozes je i oprati. Jednom godisnje promijenis filter, makar moze i rjede.
Ja imam ovaj i zadovoljna sam
https://www.bigbang.hr/mali-kucanski-ap ... 34-09.html
Ja imam ovaj i zadovoljna sam
https://www.bigbang.hr/mali-kucanski-ap ... 34-09.html
somehow I manage
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
Moja mama u usisivače sa papirnom vrećicom hladno sašije svoju platnenu.Maja wrote: 28 Mar 2025, 04:31 Usisivac mi duze vrijeme nista ne vuce a crijevo je cisto pa bih trebala kupiti novi jer ovom i ima bar 10 godina. Jeste li imali priliku koristiti usisivace s platnenom vrecom, papirnom i posudom. Sta je po vama najbolje i najlakse. Kontam da kupim s posudom jer mi je grozno istresati vrecu a za papirne se moze desiti da ih ne mogu naci i sl.
Neš ti dodatnog troška na potrošni materijal. Za vodu sa posudom nema šanse.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53204 times
- Been thanked: 9448 times
Onaj sa vodom je tegoba ocistit a ako ne ocistis odmah uscuje se 
Dje nece kad mores klupko sastavit kolko dlaka usisa tobejarabi
Dje nece kad mores klupko sastavit kolko dlaka usisa tobejarabi
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24152 times
- Been thanked: 10438 times
Sa vodom su mi bljakić, sa posudom OK, ali problem može praviti filter koji mora biti čist ako hoćeš puni kapacitet usisa, sa papirnom vrećom i dalje su mi najdraži, nekako najmanje ima posla oko održavanja usisivača