Zagorka wrote:U zivotu nisam niti jedanput,niti s jednom prijateljicom vodila tu temu
Ne znam kod kojih je to zena vjecita tema.
Elem,udjoh da napisem,malac me nasmijao........jos se privikava na nove prostorije i namjestaj,i tako se par puta susreo s nekim dijelovima namjestaja koji su ga malko opomenuli da se odmakne.
Danas stao preko puta ćoska trpezarijskog stola i mrko ga osmatra,priblizi se maksimalno pa izmakne,hoda lijevo desno oko njega,osmatra ga,ko u ringu svega mi.......scena haos......
...ja miline posmatrat',jelda?! ...neka ti je zdrav,ziv,sretan i pametan!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Zagorka wrote:U zivotu nisam niti jedanput,niti s jednom prijateljicom vodila tu temu
Ne znam kod kojih je to zena vjecita tema.
Elem,udjoh da napisem,malac me nasmijao........jos se privikava na nove prostorije i namjestaj,i tako se par puta susreo s nekim dijelovima namjestaja koji su ga malko opomenuli da se odmakne.
Danas stao preko puta ćoska trpezarijskog stola i mrko ga osmatra,priblizi se maksimalno pa izmakne,hoda lijevo desno oko njega,osmatra ga,ko u ringu svega mi.......scena haos......
...ja miline posmatrat',jelda?! ...neka ti je zdrav,ziv,sretan i pametan!
Svaki dan se ismijem necem
Amin.I tvoji aBd.
Julka,nisam tuka ni za uspomenu sebi snimila
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Sjela sad vani kad čujem komšija zove ženu...Hajde bona vani da vidiš što je fino, kako neće biti vruće u dnevnom kad si upalila dvije sijalice.
To je najneobrazovaniji lik kojeg znam
Jesi li gledao utakmicu na petici? Pita kontajući da su na svakom TV-u programi poredani isto.
Bila baba gluva i kraj bunara prala lonac. Prolazio čovjek i pita
- Bako kako ste, kako djed Toma?
Baba - Evo, evo sinko perem lonac!KUVALA GRA!
Čovjek - SeRem ti se baba u lonac.
Baba - Meni i mom djedu dosta.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.