Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne volim pričati puno. Ponekad ne izgovorim ni 10 rečenica dnevno ali ako treba - mogu pričati do besvijesti. Ipak, ne mogu ni približno mljeti kao neke žene..pogotovo me živcira kad netko govori prebrzo - glava me pravoo zaboli. U srednjoj školi me jedan profesor vukao za uši da ustanem i nešto pričam...čak sam se i na fizičare upisal kao izborni predmet da dokažem razrednici da nisam lijena ali moju ruku dignutu nikad nisu vidjeli :perezube...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Julia-Klara wrote:kad sam imala 14-15 godina tata me je naucio veslati i upravljati camcem, prvo Brka pa onda Sava
kasnije je dosla penta, ali jos uvijek je ne znam upaliti
Joj sjetila sam se...mi smo kao učenici išli na njivu i utovarali kukuruze u prikolicu.Ja sam bacila jedan klip malo jace i preletio je preko prikolice i udario u glavu naseg razrednika..
Biba wrote:Joj sjetila sam se...mi smo kao učenici išli na njivu i utovarali kukuruze u prikolicu.Ja sam bacila jedan klip malo jace i preletio je preko prikolice i udario u glavu naseg razrednika..
Julia-Klara wrote:kad sam imala 14-15 godina tata me je naucio veslati i upravljati camcem, prvo Brka pa onda Sava
kasnije je dosla penta, ali jos uvijek je ne znam upaliti
samo nizvodno, bezbeli
ucis nizvodno, praksas uzvodno sad nema zime , sve znam
Biba wrote:Joj sjetila sam se...mi smo kao učenici išli na njivu i utovarali kukuruze u prikolicu.Ja sam bacila jedan klip malo jace i preletio je preko prikolice i udario u glavu naseg razrednika..
Namjerno si to uradila Priznaj
Ma ja sam bila jako mirna...to slucajno..bio mi je omiljeni nastavnik i sla sam na izbornu kod njega...BIOLOGIJA...