Desnica u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
Re: Rusija udarila na "fašističku" Hrvatsku
Znam da Putin nije blesav ali eto pravi se blesav i jako se brine za braću..pa neka im on bolje pomogne...ništa se nije promijenilo, svijet je i dalje nafilovan ....i poruke upućuje uglavnom na krivu adresu...cccc...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Re: Ruža Tomašić: Mnogi će Srbi morati u Srbiju
Ako su politicari sjebani zasto ih podrzavate i glasate za njih i njihovu ideologiju?vila wrote:@Druže
nije normalno,,.sigurno da nije
ovo samo pokazuje koliko su politicari sjebani u svojim izjavama
Ima nekih stvari oko kojih bi se dalo polemizirati
ali izjava joj je,,,niđe veze
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Status: Offline
Zasto ti glasas za svoje? Tvoja drzava nije sjebana?radeta62 wrote:Ako su politicari sjebani zasto ih podrzavate i glasate za njih i njihovu ideologiju?vila wrote:@Druže
Jok,nije ni malo
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Bice od njih dobri srbi kad sad znaju da cene svoje....storm wrote:Ima toga sigurno... I zbilja ne treba zatvarati oči!
Ali treba i reči, da se i svi hrvatski srbi ne ponašaju kao da im je Hrvatska domovina pa neke reakcije upravo sami izazovu... Srbovanje po mjestima gdje su većina, a sa druge strane ne fali sličnih idiota i eto idile...
Proslava maturskog u novoj gradisci... 2015
Eh ja bi tebi bolje preporučila da počneš pisati u stilu i na temu ko Suzi Mančić...a morebit da si čuo za Tarabiće braću...bome oni prorekli da će Rusi pobijediti u treći rat...a tu neko piše Ameri ovo..ono...Nemam pojma tko Tarabićima predstavlja Ruse...možda je to zagonetka...njeki kojih ima ko rusaradeta62 wrote:Bice od njih dobri srbi kad sad znaju da cene svoje....storm wrote:Ima toga sigurno... I zbilja ne treba zatvarati oči!
Ali treba i reči, da se i svi hrvatski srbi ne ponašaju kao da im je Hrvatska domovina pa neke reakcije upravo sami izazovu... Srbovanje po mjestima gdje su većina, a sa druge strane ne fali sličnih idiota i eto idile...
Proslava maturskog u novoj gradisci... 2015
Mogu ameri Putinu da lade jajca....Podrinjac wrote:hahaha Rusija udarila na fašističku Hrvatsku. A Rusi zatvaraju oči od srpskog neonacizma i od Dražine rehabilitacije.
De Putine začepi gubicu !! Ameri vas mogu raskomadati kad god hoće.
Moja drzava pocinje da lici na pravu drzavu za razliku od okruzenja koje se bavi samo srbima i prosloscu.Julia-Klara wrote:Zasto ti glasas za svoje? Tvoja drzava nije sjebana?radeta62 wrote:Ako su politicari sjebani zasto ih podrzavate i glasate za njih i njihovu ideologiju?vila wrote:@Druže
Jok,nije ni malo
- drugrankovic
- Inventar foruma

Re: Desnica u Hrvatskoj
tvoja drzhava a i moja jel... u buducnosti licice na bradomaniju... koja ce joj biti priznati folklor na priredbama...
ovo su koraci koji ce donjet da je dobro lose a lose dobro... izbacit cemo cestite borce iz NOP i privatit se idola u kalabama ...
odselice ranko, nije to moj svjet...
e moj marko, i mrtav se okreces znam...
ovo su koraci koji ce donjet da je dobro lose a lose dobro... izbacit cemo cestite borce iz NOP i privatit se idola u kalabama ...
odselice ranko, nije to moj svjet...
e moj marko, i mrtav se okreces znam...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
Peticija da se "Za dom spremni" uvede u vojsku RH

Organizatori peticije, koja je provedena putem interneta, tvrde da ju je potpisalo 3.200 osoba, a među potpisnicima se navode akademik Josip Pečarić, pomoćni biskup zagrebački Valentin Pozaić, sisački biskup Vlado Košić, nogometaš Josip Šimunić, akademik Stanko Popović, bivši ravnatelj Hrvatskog instituta za povijest Mirko Valentić, predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta Zvonimir Šeparović, odvjetnik Zvonimir Hodak, bivši politički emigrant Nikola Štedul, don Anđelko Kaćunko, franjevac Miljenko Stojić, novinar Velimir Bujanec i dr.
Potpisnici peticije tvrde da je pozdrav "Za dom spremni", koji je za vrijeme Drugog svjetskog rata bio službeni pozdrav ustaškog pokreta, zapravo starohrvatski pozdrav i podupiru incijativu koju je preko Facebooka pokrenuo posljednji zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković - Mladi Jastreb da se taj pozdrav uvede u službenu vojnu uporabu.
Uvođenjem takvog pozdrava u službenu uporabu njegovala bi se hrvatska kultura i tradicija, u protivnom protivnici ovog pozdrava mogli bi sutra doći na ideju da nam zabrane naš pleter, zagrebačku katedralu ili čak Sinjsku alku, kaže se u pismu predsjednici Republike i predsjedniku HDZ-a, od kojih se traži da predlože izmjene Zakona o hrvatskoj vojsci kako bi pozdrav "Za dom - spremni" ušao u službenu uporabu u Oružanim snagama RH.
(Vijesti.ba/Fena)
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Re: Peticija da se "Za dom spremni" uvede u vojsku RH
Hmda, a ja sam jos cuo da se fura i kampanja da se vrhovni general preimenuje u Alajčauš.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Nacionalisticki pozdravi ni sa potpisanom peticijom nece moci biti uvedene u pozdrav hrvatske vojske ako Hrvatska misli ostati clanica EU!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Ne vjerujem da ce od toga biti ista...ma znam da je taj poklič odavno prije ustasluka ali to je sasvim nebirno..Nije on nacionalisticki i tako je sud odlucio...dosta vise prica da je ustaski kad nije...daj boze da ne budu nikad vise morali za dom spremni biti..et..hebo fb peticije.. 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Pa ko joj je kriv, ona je sav taj nacionalizam ponovo i potegla. A taman se bili malo unormalili..lisko wrote:nije lako ni predsjednici ovoj s kojim je glupostima obasipaju boze mili ...
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Kakva predsjednicalisko wrote:nije lako ni predsjednici ovoj s kojim je glupostima obasipaju boze mili ...
- drugrankovic
- Inventar foruma

nije, i zato što nije šimunić je izbačen sa svjetskog prvjenstva...Biba wrote:Ne vjerujem da ce od toga biti ista...ma znam da je taj poklič odavno prije ustasluka ali to je sasvim nebirno..Nije on nacionalisticki i tako je sud odlucio...dosta vise prica da je ustaski kad nije...daj boze da ne budu nikad vise morali za dom spremni biti..et..hebo fb peticije..
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Biba vjerovatno misli na cinjenicu da je taj pozdrav poznat i prije ndhdrugrankovic wrote:nije, i zato što nije šimunić je izbačen sa svjetskog prvjenstva...Biba wrote:Ne vjerujem da ce od toga biti ista...ma znam da je taj poklič odavno prije ustasluka ali to je sasvim nebirno..Nije on nacionalisticki i tako je sud odlucio...dosta vise prica da je ustaski kad nije...daj boze da ne budu nikad vise morali za dom spremni biti..et..hebo fb peticije..
Na to ce ti se obicno pozvati desnica koja jos zivi u proslosti,,,
A zaboravljaju da to apsolutno nema nikakve veze jer je taj pozdrav obiljezen kao simbolika ndh i kao takav prestavlja zlocinacki rezim.tu nema nikakve price
Peticiju mogu predati za bilo sto ali ovo u hrvatskoj nikad nece proci
Preletih potpisnike,,,jedino cjenim hodaka a ostali,,,hm
Obicno prodavanje magle i stalno iste price
Da se razumjemo ni ljevica(ako uopce postoji u rh)nije puno bolje
I oni su zaglavili u ideologiji,,,debelo
Rezultat peticije odličan... Ako ima samo 3.200 debila u hrvatskoj to je podnošljivo, ne
Jao potpisnika
Hodak ima dobrih, elokventan, argumentiran... No zna i on zalutati iz gore priloženog...
Za dom spremni nije nastao poklič za vrijeme ndh, ali se tad iskompromitirao, ukaljao I pripada povijesti. Točka
Nema daljnje rasprave... Kokolinda to zna ali je pažljiva s biračima krhkog znanja
ipak su birači 
Jao potpisnika
Hodak ima dobrih, elokventan, argumentiran... No zna i on zalutati iz gore priloženog...
Za dom spremni nije nastao poklič za vrijeme ndh, ali se tad iskompromitirao, ukaljao I pripada povijesti. Točka
Nema daljnje rasprave... Kokolinda to zna ali je pažljiva s biračima krhkog znanja
Habibti, ya nour el - ain...