Ja vjerujem da HAVANU kafana smiruje i da mu je to ad.
Dobro, sad je malo u godinama pa ga teretana vise smiruje.

Moderator: Krokodil Behko
NE valaj ni to , odmah pita jel piješ alkohol jel se drogiraš.amidza idriz wrote: 31 Mar 2025, 14:02 Pa posto te smiruje, nadjes svoj mir.![]()
Dobro, sad je malo u godinama pa ga teretana vise smiruje.![]()
Ne znam , pitaj nju.
Mutevelija wrote: 31 Mar 2025, 14:28NE valaj ni to , odmah pita jel piješ alkohol jel se drogiraš.amidza idriz wrote: 31 Mar 2025, 14:02 Pa posto te smiruje, nadjes svoj mir.![]()
Dobro, sad je malo u godinama pa ga teretana vise smiruje.![]()
Rekoh ne pijem , ne drogiram se.j Kud ona ima hidzab pa mi neugodno i pričati otvoriit se sa njom.
Ali napredovala je sad je magistar psihologije , prije kad sam bio nije bila magistar, sad sam joj dao veci izazov.
Ne živim ja po moru šta drugi misle nego šta tamo piše govorim.Veca wrote: 31 Mar 2025, 14:43Mutevelija wrote: 31 Mar 2025, 14:28
NE valaj ni to , odmah pita jel piješ alkohol jel se drogiraš.
Rekoh ne pijem , ne drogiram se.j Kud ona ima hidzab pa mi neugodno i pričati otvoriit se sa njom.
Ali napredovala je sad je magistar psihologije , prije kad sam bio nije bila magistar, sad sam joj dao veci izazov.
sve dok budes zivio po tom motu-sta drugi misle, nikad svoj mir neces naci.
Veca wrote: 31 Mar 2025, 15:01 ako sam vec kod psihologa ili psihijatra, sta mi ima bit krivo zbog bilo kojeg pitanja, to im je posao, ja takvih problema neam ni skim, a kamo li s njimati si taj kojemu ta pitanja smetaju.
Zana wrote: 31 Mar 2025, 15:05Veca wrote: 31 Mar 2025, 15:01 ako sam vec kod psihologa ili psihijatra, sta mi ima bit krivo zbog bilo kojeg pitanja, to im je posao, ja takvih problema neam ni skim, a kamo li s njimati si taj kojemu ta pitanja smetaju.
Ma Mutetu je životna misija zakomplikovati sve
Mislio sam da ti je krivo ako bi ti rekla nemoj piti alkohol.Veca wrote: 31 Mar 2025, 15:01 ako sam vec kod psihologa ili psihijatra, sta mi ima bit krivo zbog bilo kojeg pitanja, to im je posao, ja takvih problema neam ni skim, a kamo li s njimati si taj kojemu ta pitanja smetaju.
Treba samo ići preko reda i izvinjavat se.Zana wrote: 31 Mar 2025, 15:05Veca wrote: 31 Mar 2025, 15:01 ako sam vec kod psihologa ili psihijatra, sta mi ima bit krivo zbog bilo kojeg pitanja, to im je posao, ja takvih problema neam ni skim, a kamo li s njimati si taj kojemu ta pitanja smetaju.
Ma Mutetu je životna misija zakomplikovati sve
Mutevelija wrote: 31 Mar 2025, 15:20Mislio sam da ti je krivo ako bi ti rekla nemoj piti alkohol.Veca wrote: 31 Mar 2025, 15:01 ako sam vec kod psihologa ili psihijatra, sta mi ima bit krivo zbog bilo kojeg pitanja, to im je posao, ja takvih problema neam ni skim, a kamo li s njimati si taj kojemu ta pitanja smetaju.
To![]()
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests