Čim kaže "DA" automatski dobije 90 kg :)
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9944 times
- Status: Offline
Re: Čim kaže "DA" automatski dobije 90 kg :)
aha! Bacam se na posao 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- mentalist
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
ajde dok nađeš evo jedan trenutačan 
što se tiče ove teme,
evo radim na smanjenju kilaže
ali to je najteže, treba stil života promjenit, a za to trebaju i godine truda
a vrijeme i današnji način života nam ne idu na ruku

što se tiče ove teme,
evo radim na smanjenju kilaže
ali to je najteže, treba stil života promjenit, a za to trebaju i godine truda
a vrijeme i današnji način života nam ne idu na ruku
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
...uvalio/la se, rahat jupi je zapustimo se...gram, koji kilogram nabaci...salo nek se preljeva...morževi u paru...
... joj jesi vidio onu tuđu utegnutu garu....ova moja se sjebala u braku, pa se onda vadi na porod ...čaša vode ju sada goji, a znala se utegnuti dok me mamila, sad me u crno zavila, ali eto šta ću sad, šutim i trpim te kile i one idu u paketu...škiljiću ja, pak pariti oči na onu malu napucanu dok sam u kačketu...

... joj jesi vidio onu tuđu utegnutu garu....ova moja se sjebala u braku, pa se onda vadi na porod ...čaša vode ju sada goji, a znala se utegnuti dok me mamila, sad me u crno zavila, ali eto šta ću sad, šutim i trpim te kile i one idu u paketu...škiljiću ja, pak pariti oči na onu malu napucanu dok sam u kačketu...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4030 times
- Been thanked: 4090 times
Ovo je posebno karakteristično za neke žene u Makedoniji koje žive u selu, makar ovaj kraj koji ja posećujem, ne znam zbog čega, da li se opuste ili goje na nervnoj bazi 

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
i ovdje na stupu jedna konobarica
drug ide kod nje na kafu svaki dan, zaljubio se brat u trudnu zenu 
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9547 times
- Been thanked: 11285 times
Naučno dokazano: Brak izaziva prekomjernu gojaznost koja je štetna za zdravlje

Novo istraživanje pokazuje neobičnu vezu između braka i tjelesne težine.
Tim sa Nacionalnog instituta za kardiologiju u Varšavi, u Poljskoj, otkrio je da brak zapravo može dovesti do prekomjerne težine ili gojaznosti – ali to nije isto za muškarce i žene.
Za muškarce, brak utrostručuje rizik od gojaznosti i povećava rizik od prekomjerne težine za 62 odsto.
S druge strane, bračni status nije uticao na rizik od gojaznosti kod žena, ali je povećao rizik od prekomjerne težine za 39 odsto.
Gojaznost povećava rizik od dijabetesa tipa 2, visokog krvnog pritiska, kardiovaskularnih bolesti i nekoliko vrsta karcinoma.
U najnovijem istraživanju, autori studije analizirali su podatke od 2.405 ljudi (pola žena, pola muškaraca), prosječne starosti od 50 godina. Od ove populacije, 35,3 odsto je bilo normalne težine, 38,3 odsto je bilo gojazno, a 26,4 odsto gojazno.
Iako je brak povezan sa povećanjem tjelesne težine kod oba pola, pronađena je značajnija veza između braka i gojaznosti kod muškaraca, pri čemu je vjerovatnoća da će oženjeni muškarci razviti gojaznost 3,2 puta veća nego samci.
Autori studije nisu pronašli značajnu razliku u gojaznosti između udatih i neudatih žena, a ovu razliku pripisuju rodnim stavovima prema gojaznosti kod muškaraca u odnosu na žene.
Ove informacije se zasnivaju na prethodnim studijama koje su otkrile da je veća vjerovatnoća da će muškarci dobiti na težini nakon braka nego žene.
Ranija studija, objavljena u časopisu „Economics & Human Biology“ posebno je pokazala da brak ima značajan uticaj na indeks telesne mase (BMI) među muškarcima u prvih pet godina braka.
Stručnjaci su primijetili da je do ovog skoka BMI došlo zato što su muškarci imali tendenciju da jedu više i manje vježbaju kako je njihov brak napredovao.
Prethodno istraživanje je pokazalo da ljudi u braku imaju tendenciju da imaju znatno veći BMI od samaca, otkrivši da što je neko zadovoljniji u intimnoj vezi, veća je vjerovatnoća da će postati gojazan.
Što se tiče starosti kao nezavisnog faktora rizika, najnovija studija je pokazala da svaka godina života povećava rizik od prekomjerne težine i gojaznosti kod oba pola.
Istraživanje od 8.000 ljudi pokazalo je da žene koje žive u zajednicama imaju 46 odsto veću vjerovatnoću da žive sa gojaznošću i 42 odsto veću vjerovatnoću da će imati prekomjernu težinu. S druge strane, kod muškaraca ova životna situacija nije povećala rizik za bilo koje od ovih stanja.
Istraživački tim želi da istraži društvene, psihološke i faktore životne sredine koji utiču na povećanje telesne težine kod žena u poređenju sa muškarcima.
„Starost i bračni status imaju neosporan uticaj na život sa prekomernom težinom ili gojaznošću u odrasloj dobi, bez obzira na pol“, rekli su autori studije, prenosi Net.hr.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Gledaj omladinaca, sve se zene debljaju, a oni cim se ozene bojlere otrombolje.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21814 times
- Been thanked: 19861 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
ma vidi, meni je svejedno, ja sam skavako debela, ali upirati prstom u zene, a vi umislili da ste bogom dani, najljepsi, najpametniji, najzgodniji, ne ide 

- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9194 times
Julia-Klara wrote: 09 Apr 2025, 11:13 ma vidi, meni je svejedno, ja sam skavako debela, ali upirati prstom u zene, a vi umislili da ste bogom dani, najljepsi, najpametniji, najzgodniji, ne ide![]()
Behko baš navalio da dobije po nosu, svaka mu je za batina danas

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9547 times
- Been thanked: 11285 times
Julia-Klara wrote: 09 Apr 2025, 11:13 ma vidi, meni je svejedno, ja sam skavako debela, ali upirati prstom u zene, a vi umislili da ste bogom dani, najljepsi, najpametniji, najzgodniji, ne ide![]()
Trola te Masni Mune
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2766 times
- Been thanked: 22866 times
Ja sam fakat dobio 13 od kad sam se ozenio.A sad sam smrso 9 al se nisam razveo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21814 times
- Been thanked: 19861 times
Samo smo mi lavovi takvi. Ostali puste bojlereJulia-Klara wrote: 09 Apr 2025, 11:13 ma vidi, meni je svejedno, ja sam skavako debela, ali upirati prstom u zene, a vi umislili da ste bogom dani, najljepsi, najpametniji, najzgodniji, ne ide![]()
- HAVANA
- Forumaš godine
Aaa stare teme ,mene odvelo na prvi post.Elem sve ste u pravu.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1211 times
- Been thanked: 3832 times
Ko je u pravu?
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- HAVANA
- Forumaš godine
Svi za sve.Na politici,seksu,kuhanju…Sunce je.

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49595 times
- Been thanked: 8813 times
Ja bih volio da mi cura/zena bude pametnija da mogu mozak u ler ubacit, da sam rahat van posla ocamJulia-Klara wrote: 09 Apr 2025, 11:13 ma vidi, meni je svejedno, ja sam skavako debela, ali upirati prstom u zene, a vi umislili da ste bogom dani, najljepsi, najpametniji, najzgodniji, ne ide![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29912 times
- Been thanked: 27647 times
- Status: Online
Smrso si jer si se zaljubioHAVANA wrote: 09 Apr 2025, 11:19 Ja sam fakat dobio 13 od kad sam se ozenio.A sad sam smrso 9 al se nisam razveo.