Masamune wrote: 09 Apr 2025, 14:47
Ironman se ne zeli odreci vindije i njihove sunke
Samo vi bojkotujte Violetu i slične naše firme. Možete samo napraviti još veću štetu.
Meni to liči kao kad oni neki balvani oko Viteza htjedoše jednom bojkotovati pokojnog Peru Gudelja i FIS jer, eto, nije Senad BiMgo i radi protiv Bošnjaka, a frajer nikad nije gledao nečiju nacionalnost kad je zapošljavao svijet u FIS-u. Još je i strogo zabranio bilo kakav oblik nacionalizma.
Al je Hrvat hrak pljuc idemo bojkot
Uh, uh, ma mojne mi reci.
Ja sam sve samo ne nacionalistkinja. Jednostavno to nemam ni u fenotipu ni u genotipu. Ne mogu manje mariti za naciju, k'o balkanska mafija sam. Pa neki dan (u sred Ramazana) mi se govorilo da sam 'na strani cetnika' i da sam 'o'sla u Beograd da podrzim Cacije', nista manje. Meni je i dan danas zao sto su neki forumasi koji nisu Bosanci zaradili ban.
Ali postoji granica. Kad u sred drzavnog udara u mojoj zemlji dodje predsjednik susjedne kao da mu je cacevina, plus podrzi ovoga koji je taj drzavni udar izazvao - to je hrak, pljuc, i puno gore od toga. I zamisli kako sam se samo usudila, ja Bosanka obiljezena svojom vjerom (u vasim ocima) biti tako drska i bojkotirati hrvatske proizvode.
Mi bi bili najbolji kad nas ne bi ni bilo, kako rece tvoj jedini PreCjednik i Vodja. Allahimanet. Nikad. Robom.