B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, Andora
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 11864 times
- Status: Offline
Re: B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, An
Da,da.. Ja se tako silno nadam, da će i kod nas, na terenu nekad biti kukasti križ, ili bar zastava ISIL-a 
Krokodil Behko wrote:Da,da.. Ja se tako silno nadam, da će i kod nas, na terenu nekad biti kukasti križ, ili bar zastava ISIL-a
Habibti, ya nour el - ain... 
..i za to triba pametiKrokodil Behko wrote:Da,da.. Ja se tako silno nadam, da će i kod nas, na terenu nekad biti kukasti križ, ili bar zastava ISIL-a
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
b@jric
- Sitna buranija

⚜ ⚜ Ne prihvatam himnu i zastavu koje mi je dejton dao, jer dejton mi je uzeo srce a dao zamišljene granice!!
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
Hoću ljiljane zlatne i zemlju tisućljetnu i hoću balkan na kojem heroji nisu ratni zločinci!! ⚜ ⚜
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

I već je Wales dogurao do prvog šešira u izvlačenju grupa za SP.
Pa na osnovu čega u pm?
Pa na osnovu čega u pm?
- drugrankovic
- Inventar foruma

pa mozda sto nem vise rangiranja na osnovu stare slave...
mada je to pretjerano
mada je to pretjerano
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Vala ovi nemaju ni stare, a bome ni nove slave. Smiješno brate mili. 
Samo sabura
Komplet FIFA je smijesna
Question everything.
- drugrankovic
- Inventar foruma

bolje to no njemacka francuska engleska... nek je vise ovakvijeh pa i nasi slijepci mozda nesto usicare...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nadam se da je ovo samo sanak pusti francuzima.... čak i ako ne ode na EP, Meša treba ostati, nije njegova krivica da je s minusom krenuo...

Francuski velikan zainteresovan za Baždarevića
Baždarević jedan od kandidata za preuzimanje Marseillea Piše: M. Šljivak
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, jedan je od kandidata za preuzimanje francuskog velikana Marseillea.
Tim s Velodromea je nedavno otpustio argentinskog trenera Marcela Bielsu, a sada se traži njegov nasljednik na klupi slavnog francuskog tima. Na listi želja rukovodstva ovog kluba nalazi se nekoliko vrhunskih trenerskih imena, među kojima je i ime selektora bh. reprezentacije Mehmeda Baždarevića. Francuski mediji tvrde kako je bh. selektor jedan od kandidata za klupu ovog tima, a pored njega spominju se Belgijanac Eric Gerets, zatim Jurgen Klopp, Carlo Ancelotti i Walter Mazzarri. Ipak, teško je vjerovati da bi Baždarević prihvatio ponudu Marseillea.
On je potpuno posvećen radu s reprezentacijom BiH, koju želi odvesti na Evropsko prvenstvo naredne godine. Baždarević je u trenerskoj karijeri vodio nekoliko ekipa. Počeo je kao pomoćnik u Sochauxu, gdje je kasnije radio i kao prvi trener, a vodio je još Istres, Etoile, Grenoble i u dva navrata Al-Wakrah.

Francuski velikan zainteresovan za Baždarevića
Baždarević jedan od kandidata za preuzimanje Marseillea Piše: M. Šljivak
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, jedan je od kandidata za preuzimanje francuskog velikana Marseillea.
Tim s Velodromea je nedavno otpustio argentinskog trenera Marcela Bielsu, a sada se traži njegov nasljednik na klupi slavnog francuskog tima. Na listi želja rukovodstva ovog kluba nalazi se nekoliko vrhunskih trenerskih imena, među kojima je i ime selektora bh. reprezentacije Mehmeda Baždarevića. Francuski mediji tvrde kako je bh. selektor jedan od kandidata za klupu ovog tima, a pored njega spominju se Belgijanac Eric Gerets, zatim Jurgen Klopp, Carlo Ancelotti i Walter Mazzarri. Ipak, teško je vjerovati da bi Baždarević prihvatio ponudu Marseillea.
On je potpuno posvećen radu s reprezentacijom BiH, koju želi odvesti na Evropsko prvenstvo naredne godine. Baždarević je u trenerskoj karijeri vodio nekoliko ekipa. Počeo je kao pomoćnik u Sochauxu, gdje je kasnije radio i kao prvi trener, a vodio je još Istres, Etoile, Grenoble i u dva navrata Al-Wakrah.
- drugrankovic
- Inventar foruma

a ovdje mediji objavljuju druge kandidate od bazdarevica ni naznake, a svaki je ipak iskusniji od njega...
Kako navode francuski mediji problem može da predstavlja to što je Stojković manje iskusan od njegovih konkurenata u preuzimanju trenerskog posla – Lućana Spaletija, Valetera Macarija i Horhea Sampaolija.
piksija kazu merkaju... a plus je bio i njihov dobar igrach...
Kako navode francuski mediji problem može da predstavlja to što je Stojković manje iskusan od njegovih konkurenata u preuzimanju trenerskog posla – Lućana Spaletija, Valetera Macarija i Horhea Sampaolija.
piksija kazu merkaju... a plus je bio i njihov dobar igrach...
- drugrankovic
- Inventar foruma

znao sam ja da ovaj blic laprda...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Marsej je sitan za Ancelottija.
Ni ja ne vjerujem da će Bažda prihvatiti, čak i ako ga ponude.
Stojković super igrač, ali ga kao trenera nisam upratio. Znam da je radio u Japanu.
Treba njemu jedan evropski angažman, pa da ga primjete.
Ni ja ne vjerujem da će Bažda prihvatiti, čak i ako ga ponude.
Stojković super igrač, ali ga kao trenera nisam upratio. Znam da je radio u Japanu.
Treba njemu jedan evropski angažman, pa da ga primjete.

Nogometni savez BiH ulaže u Bilino polje
Do utakmice s Andorom novi semafor na Bilinom polju
Piše: D. Kurbegović
Stadion Bilino polje u Zenici jedino je nogometno zdanje u našoj zemlji, koji ispunjava stroge kriterije za odigravanje međunarodnih utakmica. Godinama se ulaže u infrastrukturu kada je u pitanju stadion, na kojem svoje utakmice igra nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine. Nakon dugo godina, prema zahtjevima UEFA-e ruši se postojeći semafor na Bilinom polju, te se gradi novi savremeni po najvišim standardima.
Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i čovjek zadužen za nadzor svih radova Mustafa Tarabar. "Istina je prema zahtjevima UEFA-e, ruši se stari semafor koji je smješten na sjevernoj strani stadiona, a gradi se novi, koji će biti na južnoj tribini i to više prema istoČnoj strani stadiona. Riječ je o dimenzijama 11 X 6.6, koji će zauzimati otprilike 74 kvadratnih metara.
To je riječ o najnovijoj LED tehnici, odnosno displeju visoke rezolucije. Jedini finansijer novog semafora je Nogometni savez Bosne i Hercegovine, a izvođači radova su sarajevska firma "Dvokut" i "Komgrad" iz Zenice. Novi semafor prema planu bi trebao biti gotov do utakmice nogometne reprezentacije BiH na Bilinom polju protiv selekcije Andore", kazao je za naš portal Tarabar.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19365 times
Baždarević objavio spisak reprezentativaca za utakmice protiv Belgije i Andore
Selektor nogometne A reprezentacije BiH Mehmed Baždarević objavio je spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj protiv Belgije i Andore.
Na Baždarevićevom spisku se nalaze Begović, Šehić, Burić, Spahić, Šunjić, Bičakčić, Lulić, Mujdža, Kvesić, Aničić, Bešić, Kolašinac, Pjanić, Medunjanjin, Višća, Džeko, Ibišević, Đurić, Zec, Hajrović, Hadžić, Sušić, Vranješ i Vrančić.
Zmajevi se 3. septembra sastaju s Belgijom u Briselu, a 6. septembra će ugostiti Andoru na stadionu Bilino Polje u Zenici.
Selektor nogometne A reprezentacije BiH Mehmed Baždarević objavio je spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj protiv Belgije i Andore.
Na Baždarevićevom spisku se nalaze Begović, Šehić, Burić, Spahić, Šunjić, Bičakčić, Lulić, Mujdža, Kvesić, Aničić, Bešić, Kolašinac, Pjanić, Medunjanjin, Višća, Džeko, Ibišević, Đurić, Zec, Hajrović, Hadžić, Sušić, Vranješ i Vrančić.
Zmajevi se 3. septembra sastaju s Belgijom u Briselu, a 6. septembra će ugostiti Andoru na stadionu Bilino Polje u Zenici.
Nema "vatre s boka " vršajevića
Laganini će imati zamjerke... Ili sad možda ne više jer je transferiran u tursku
Laganini će imati zamjerke... Ili sad možda ne više jer je transferiran u tursku
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tu je Višća, umjesto Vršajevića- Mogao bi on desno na bok.
Ne znam zašto zove Ibiševića kad on samo sjedi na klupi u Stutgartu. Ok minuli rad ali to je bilo cijele prošle sezone, mislim na šljepanje u repki. De nek pruže priliku ovom Đuriću i na kojoj je poziciji Vrančić? Jel i on napadač?
Ne znam zašto zove Ibiševića kad on samo sjedi na klupi u Stutgartu. Ok minuli rad ali to je bilo cijele prošle sezone, mislim na šljepanje u repki. De nek pruže priliku ovom Đuriću i na kojoj je poziciji Vrančić? Jel i on napadač?
Stara bolest, balkan unitedaKrokodil Behko wrote:Tu je Višća, umjesto Vršajevića- Mogao bi on desno na bok.
i u hr se Olića zvalo na stari kredit...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

storm wrote:Stara bolest, balkan unitedaKrokodil Behko wrote:Tu je Višća, umjesto Vršajevića- Mogao bi on desno na bok.
i u hr se Olića zvalo na stari kredit...
U međuvremenu doznajem da je Vrančić onaj iz Slavonskog Broda, a čini mi se da smo pominjali taj neobični slučaj Hrvata iz HR koji nastupa za BiH. Srednji vezni u Darmstadtu
http://www.transfermarkt.de/mario-vranc ... eler/39372
Novitet je kako vidim i Aničić. Valjda igra u Kazakstanu, a iz Zrinjskog je.
Štoper-zadnji vezni-lijevi bok.
Kod nas je Pjanić srednji vezni i ne znam kako bi se Vrančić tu probio, osim ako Baždarević ne bude hazardirao protiv Belgije, pa ubaci Pjanića na polu-špic, jer ja ne bih istrčao tamo sa dva klasična napadača, pošto ćemo u odbrani imati pune ruke posla. Čak i tu postoje razne kombinacije. Npr da Višća bude istureniji krilni, a da Pjanić ostane u sredini.
Aničić je sad peti konkurent za štopersku poziciju, poslije Spahića, Vranješa, Šunjića i Bičakćića, a lijevo na boku je Schalkeov Kolašinac, zadnji vezni je Bešić i mislim da bar na toj poziciji, Aničić neće zaigrati.
A svi ti pobrojani štoperi su sporonje
Sporost je još jedna karakteristika...
Ne zna ova škola proizvesti modernog brzog igrača... Ako več je brz, onda je skromne tehnike i opet nije nigdje prispio
Evo jedan mandzukić još u životu nikog nije pretrčao
Ali je pozicijski Killer
Ne zna ova škola proizvesti modernog brzog igrača... Ako več je brz, onda je skromne tehnike i opet nije nigdje prispio
Evo jedan mandzukić još u životu nikog nije pretrčao
Ali je pozicijski Killer