Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
PRED NJIM JE VELIKA KARIJERA: Bh. dragulj briljira u mlađim kategorijama Barcelone (VIDEO)
Defanzivac Barcelone, bh. porijekla, Eman Košpo, nastavio je briljirati u omladinskim kategorijama ovog tima.
Došao je Košpo sa Barcom do juniorske titule prvaka u konkurenciji do 19 godine.
Slavio je njegov tim sa 3:0 protiv Espanyola, a Košpo je standardno odigrao svih 90 minuta za ekipu koju sa klupe predvodi čuveni Juliano Belletti.
Osvojili su nešto ranije i Kup kralja, a sada će pokušati osvojiti i tripletu eventualnim podizanjem trofeja omladinske Lige prvaka.
Košpo je sjajnim nastupima skrenuo pažnju brojnih kluboa, Basel je već nudio mladom defanzivcu mjesto u početnoj postavi, ali ga Hansi Flick u narednoj sezoni vidi među igračima u seniorskom timu.
Sigurno je da i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine treba reagovati na vrijeme jer Košpo ima i švicarsko državljanstvo, a čelnici tamošnjeg Saveza već rade na njegovom dovođenju.
Ima li to dite ikakve nase papire?
Zovite mu cacu, vodite ga u Jablanicu, nakog mu sevdaha navijte
Valjda nije mrtvopord i mozda voli popit, nek to potpise.
PRED NJIM JE VELIKA KARIJERA: Bh. dragulj briljira u mlađim kategorijama Barcelone (VIDEO)
Defanzivac Barcelone, bh. porijekla, Eman Košpo, nastavio je briljirati u omladinskim kategorijama ovog tima.
Došao je Košpo sa Barcom do juniorske titule prvaka u konkurenciji do 19 godine.
Slavio je njegov tim sa 3:0 protiv Espanyola, a Košpo je standardno odigrao svih 90 minuta za ekipu koju sa klupe predvodi čuveni Juliano Belletti.
Osvojili su nešto ranije i Kup kralja, a sada će pokušati osvojiti i tripletu eventualnim podizanjem trofeja omladinske Lige prvaka.
Košpo je sjajnim nastupima skrenuo pažnju brojnih kluboa, Basel je već nudio mladom defanzivcu mjesto u početnoj postavi, ali ga Hansi Flick u narednoj sezoni vidi među igračima u seniorskom timu.
Sigurno je da i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine treba reagovati na vrijeme jer Košpo ima i švicarsko državljanstvo, a čelnici tamošnjeg Saveza već rade na njegovom dovođenju.
Bome nema.
Na transfermarktu piše, da ima smao švajcarske papire.
Vjerovatno voli milku i jede sir ko džeri
Bome nema.
Na transfermarktu piše, da ima smao švajcarske papire.
Vjerovatno voli milku i jede sir ko džeri
Duminjo wrote: 15 Apr 2025, 10:27
Na instagramu mu sve komentari "ljubi ga tetka"
Rodjo, trazi mu tetku
Ti si do sad rastavio pola njemacke, sta fali i nekoj Ismeti iz Hotonja da otvoris oci.
Budi patriota
Ja da budem patriota a vi naše hanume dajete Tegetlijama..
Ovo bih ja zabranio svima da igraju za BiH koji nisu U njoj rodjeni.
Neka igraju za Zanzibar
Rodjo, trazi mu tetku
Ti si do sad rastavio pola njemacke, sta fali i nekoj Ismeti iz Hotonja da otvoris oci.
Budi patriota
Neka igraju za Zanzibar
Neka igraju za Zanzibar
Sram te bilo.
Nek je. Ti bi mojom cunom mjerio patriotizam.
Mjeri svojom. Hoš tetkin Profil na instagramu?