A jesam li imala u planu?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Još uvijek ne znamo ko će biti ispred Laburista, Fikret nema prepreke, mada se špekulira da bi Dunja ili Ljilja mogle biti.desni wrote: 16 Jun 2024, 03:28 Koji su vam kandidati, oj Bože. Je li vam taj Fikret vitalan da se kandiduje?
Ako se kandiduje i pobjediće ko da gledam.
Iskreno, žao mi vas, i stvarno baš vas najmanje razumijemChloe wrote: 21 Jun 2024, 20:55Još uvijek ne znamo ko će biti ispred Laburista, Fikret nema prepreke, mada se špekulira da bi Dunja ili Ljilja mogle biti.desni wrote: 16 Jun 2024, 03:28 Koji su vam kandidati, oj Bože. Je li vam taj Fikret vitalan da se kandiduje?
Ako se kandiduje i pobjediće ko da gledam.
Delila i Hušidić, nose njihove glasove
NES, čuva Cazin preko naših leđa, dva su kandidata u Cazinu, Huremagić i Ogrešević. Pećigrad, Šturlić, Liskovac i još puno mjesta su glasači Laburista koji će podržati Ogreševeića,
A Džanić će u Kladuši uzimati naše glasove, u korist Laburista.
Nije Boro neko rješenje, lijevom rukom ću držati desnu da stavim x ispred njegovog imena, iako sam svjesna da niko ne može u istu ravan sa Fikretom i njegovom djecom.
Teško je razumjeti našu situaciju. A petlja se ko stigne, i preko naših leđa uzimaju političke poene.![]()
Ko si sad ti bogati?desni wrote: 23 Jun 2024, 02:22Iskreno, žao mi vas, i stvarno baš vas najmanje razumijemChloe wrote: 21 Jun 2024, 20:55
Još uvijek ne znamo ko će biti ispred Laburista, Fikret nema prepreke, mada se špekulira da bi Dunja ili Ljilja mogle biti.
Delila i Hušidić, nose njihove glasove
NES, čuva Cazin preko naših leđa, dva su kandidata u Cazinu, Huremagić i Ogrešević. Pećigrad, Šturlić, Liskovac i još puno mjesta su glasači Laburista koji će podržati Ogreševeića,
A Džanić će u Kladuši uzimati naše glasove, u korist Laburista.
Nije Boro neko rješenje, lijevom rukom ću držati desnu da stavim x ispred njegovog imena, iako sam svjesna da niko ne može u istu ravan sa Fikretom i njegovom djecom.
Teško je razumjeti našu situaciju. A petlja se ko stigne, i preko naših leđa uzimaju političke poene.![]()
![]()
Možda što sam skroz istočno od vas![]()
Znači ovaj iz Cazina kupi glasove autonomaša na račun rasipanja glasova kontra autonomaša u Kladuši![]()
Pajdo mogli smo rahat pod srpskom zastavom orgijat po zagrebuMelek wrote: 16 Apr 2025, 20:17 Pa jest. Imali bi sao krajinu do ogulinviroviticekarlobaga, odgovorno tvrdim..
Znaci, blage veze ti nemas o tim desavanjima.Tokmak wrote: 16 Apr 2025, 20:08 Opet ponavljam: da ga Izetbegovići nisu "natjerali" da odstupi sa mjesta člana Predsjedništva nakon prvih višestranačkih izbora u BiH, ne bi bilo ratnih sukoba.
Barem ne u opsegu i žestini koji su bili.
Tokmak wrote: 16 Apr 2025, 20:08 Opet ponavljam: da ga Izetbegovići nisu "natjerali" da odstupi sa mjesta člana Predsjedništva nakon prvih višestranačkih izbora u BiH, ne bi bilo ratnih sukoba.
Barem ne u opsegu i žestini koji su bili.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest