ma deMasamune wrote: 15 Apr 2025, 12:29 Ma jok. Nigdje nisam napisao da je Jordan nešto sve sam uradio.
Ali Jordanov mamba mentalitet je bio iznad LeBronovog i obično je on bio taj koji je nosio ostale iako jeste tačno da bi bez Pippena i Rodmana sigurno bio bez 3-4 prstena. Pogotovo zadnje 2 godine protiv Jazza sa Maloneom i Stocktonom.
Kyrie je u određenim tekmama playoffa nosio Cavse kad je James flopao. Kod Jordana toga nije bilo i to je ono u čemu je Jordan bolji.

hajmo vidjet Chicago Bulls igrace 1998

Najbolji: scorer Jordan, Skakac: Rodman, Asistant Pippen
Drugi najbolji skakac Pippen, drugi najbolji asistant Harper
Treci najbolji skakac Longley, treci najbolji asistent Kukoc
Znaci Jordan nije top 3 ni u cemu osim kosevima, cak je sesti najbolji skakac i peti najbolji asistent
plus Jordan je najbolji scorer al procenat suta 42%, za trice 30%, znaci jeo je loptu, da ga zamjenis sa Lebronom ovo bi bilo 4-0 za Chicago i svaka 40+ razlike
Hajmo vidjet Cleveland 2016 statistiku

najbolji scorer Lebron
najbolji skakac Lebron
najbolji asistant Lebron
najvise blokada Lebron
najvise ukradenih Lebron
najbolji procenat suta Lebron 49.4% (Bolji procenat od Jordana), najbolji procenat suta za 3 poena Kyrie Irving a drugi najbolji Lebron sa 37%, znaci oba suterska parametra ujedno bolji od Jordanovih
U svim vitalnim statistikama Lebron je prvi, i to ne samo prvi, nego u asistencijama preko duplo ima vise od drugog s asistencijama (62, 27)
Mislim kontam ja tebe, Jordan ubica hu ha, al nije on nosio ekipu, ekipa je bila kompletna sa glavom, repom, klupom, trenerom
Ako uopste u modernom NBA (pod moderno mislim od dolaska linije za 3 poena) postoji pojam "nosio ekipu" to je Lebron 2016