Od DD pa nadalje nije preporučljivo

Moderators: spacebound, Duminjo
I kod nasspacebound wrote: 15 Apr 2025, 08:51To se kod nas kaze padobranNora Ibsenova wrote: 14 Apr 2025, 16:42 Kaze mi drugarica da se mogu s grudnjakom spustit sa Zuca na Alipasino ocas posla![]()
Kod mene doslo do EPa jedva nadjem, nije cudo sto ti ne nosis
![]()
Maja wrote: 15 Apr 2025, 22:07 Sad sam poslala prijedlog almi ras da izbace seriju grudnjaka za igranje kola
Pa mora ga probati, da vidi je li je puno pritisnuo.Remzudin wrote: 15 Apr 2025, 08:47Nismo mi u Engleskoj.Zizi wrote: 14 Apr 2025, 23:22
Ovi imaju kvalitetne i odličan izbor za svaku priliku. A prodaju se i kod vas.
https://uk.triumph.com/bras
Znam ja isto za te modele,ali ja hocu da znam imali neke koje su elasticni ali stabilni kao matazeri za auto.
A i nesme stisanti da moze disati a ne da se ugusi.
Još im se prijavi da im budeš model za taj grudnjakMaja wrote: 15 Apr 2025, 22:07 Sad sam poslala prijedlog almi ras da izbace seriju grudnjaka za igranje kola
Kako iritantan model …Nora Ibsenova wrote: 15 Apr 2025, 09:47 Stvarno se kod nas u Sarajevu ne mogu naći kvalitetni grudnjaci iznad C korpice po nekim razumnim cijenama. Čak i Lisca većinu svojih grudnjaka pravi do F korpi, a oni što su iznad F su ono BABSKI do bola.
Ja imam dosta ovih ribbed kompletića iz Defacta i to nosim umjesto grudnjaka, šorc super dođe za ispod haljina i suknji jer mi se butine iziritiraju trljanjem jedna o drugu ako nema ništa.
![]()
A nije, materijal su uboli tako da je nekako ko jaca potkosulja, nit je premalo da nema nikakvog pritiska, nit je previse da slijepi.Morgen wrote: 16 Apr 2025, 00:14Kako iritantan model …Nora Ibsenova wrote: 15 Apr 2025, 09:47 Stvarno se kod nas u Sarajevu ne mogu naći kvalitetni grudnjaci iznad C korpice po nekim razumnim cijenama. Čak i Lisca većinu svojih grudnjaka pravi do F korpi, a oni što su iznad F su ono BABSKI do bola.
Ja imam dosta ovih ribbed kompletića iz Defacta i to nosim umjesto grudnjaka, šorc super dođe za ispod haljina i suknji jer mi se butine iziritiraju trljanjem jedna o drugu ako nema ništa.
![]()
Naime, takvi kompletici su ok za osobe do C
Ali sve iznad… uff… cini mi se da si dva broja „jača“ i uopste ne mogu da zamislim na sebi, jedino kuci to nosim.
Ali onda uopste nemaju lepu formu, vise ko stisnute sarme, nemam ni adevatan naziv.
Zao mi je da u SA nema dobrih prodavnica veša.
Nista, sledece putovanje iskoristi za kupovinu grudnjaka.
Samo moj savet, ti kako hoces
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests