Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zana wrote: 16 Apr 2025, 14:20
U principu brige me za koga se udala i ona i bilo ko drugi. Ali ovaj lik je četalj. Očekivati podršku javnosti, kao što ona očekuje je neumjesno i bezobrazno.
Najbolje kad podjes citat na kixu komentare, kako smo mi fuj i sto glumimo multi kulti kad nam smeta Milan
Mene bude strah otic u vitez tam hrvatima dat pare a odem svaki mjesec minimalno jednom
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Melek wrote: 16 Apr 2025, 19:50
A hoćel se vratiti pradedovoj sad?
Hoće, biće Turčin.
Ali stvarno kao da ste 15 godina. Samo oni komentarisu tako. Gde god sam bila po forumima, svugde isto…vi ste potuuuticeee, vi ste tuuurciii
Kako ljudima to ne dosadi?
A dobro, lako je meni biti ovakva kakva jesam kad ne živim dole
Ali stvarno kao da ste 15 godina. Samo oni komentarisu tako. Gde god sam bila po forumima, svugde isto…vi ste potuuuticeee, vi ste tuuurciii
tuzlak1212 wrote: 16 Apr 2025, 21:49
Jeste vi smijesni, sto nju treba da boli briga sto on ne priznaje genocid
Nek se ljudi vole, sto
pa ja, druze genocid presudjen, neki i dalje od svake suse prave tezinu kao da je bitno sta on misli
nek misli sta hoce, sta nju boli briga, ima ko brine o tome ako bude stani pani
Moraš da raščlaniš zajebanciju i sarkazam od stvarnog nacionalizma i šovinizma.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.