Huliganstvo

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: U Vogošći se potuklo više desetina navijača

Post by rethna »

storm wrote:Nisu poljaci jazavci :jok
Razvalili su oni navijački mnogo jače gradove i grupe diljem Europe...
Nema s njima frontalno... Suicid.
Samo razbiti u grupe i gerila :ooo
Znam ali citam komentare tipa "obicni napuhanke",da bas(kad balavudija krene komentarisati a ne smija do prodavnice izaci) :grana
Frajeri imaju m... i vidi se fizicka razlika sa hordasima ali sam se nadao da ce kod sarajlija prevagnuti malo njihov karakter i temperament,nazalost ne.Ljudi metu pred sobom :cudi
Question everything.
Slučajni prolaznik
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Slučajni prolaznik »

storm wrote:
Slučajni prolaznik wrote:a tko je tu prvi započeo :hm dal domaći il gosti...tko je bacio prvi kamen :D
Kakve to veze ima?

pa ima veze...netko je izazvao te nerede,isprovocirao jedne il druge...

neće nitko,nebi nitko ostao miran na nečije provokacije i napade...
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna »

Slučajni prolaznik wrote:
storm wrote:
Slučajni prolaznik wrote:a tko je tu prvi započeo :hm dal domaći il gosti...tko je bacio prvi kamen :D
Kakve to veze ima?

Bitno je ko ce pobijediti a po koga ce svirala doci.Nebitno tko je zapoceo :cudi
Question everything.
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times

Post by vila »

storm wrote:
Kakve to veze ima?

Jel ti pricas o navijacima ili posjetiteljima sajma domacih proizvoda?
:123
Slučajni prolaznik
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Slučajni prolaznik »

vila wrote:
storm wrote:
Kakve to veze ima?

pričam o navijačima...ako neke skupine navijača mogu drugovati i normalno se ponašati mogli su i domaći navijači fino dočekati Poljake s nekim domaćim proizvodima (kojim već) kad već spominješ :D pa do ovoga možda nebi ni došlo...
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

vila wrote:

pričam o navijačima...ako neke skupine navijača mogu drugovati i normalno se ponašati mogli su i domaći navijači fino dočekati Poljake s nekim domaćim proizvodima (kojim već) kad već spominješ :D pa do ovoga možda nebi ni došlo...[/quote]
opet ti moram reči....pa di ti živiš :lupa

ako malo, samo malo poznaješ navijački svijet ( a očito ne) postoje nepisana pravila.... navijač gostujučeg kluba dolazi u grad....cilj je pokazati se i osvojiti, zaposjesti glavni trg, birc, neki simbol domačeg grada.....
domači navijač to shvati kao provokaciju i lako to krene.... još malo prostudiraju koje bi skandiranje moglo raspaliti domačine i okršaj je u zraku ( poljaci su odabrali za ovu priliku ....ovo je srbija ) .....
s tim da sukob počinje več danima prije na socijalnim mrežama, pa u real kontaktu samo eskalira..... kuiš?
ovima se moglo iznijeti pečene janjce, oni bi ražnjima natabinjali domačine :oo
piše se godina 2015, a ne 1985..... na žalost, ali tako je..... nema to više prevelike veze sa navijanjem kao takvim.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times

Post by vila »

Ajd storm ne idealiziraj ove generacije od ranije
eto oni su pupoljci svibanjski :ooo
to je tako,,,navijacki foklor
ipak old school lajkam vise :rozi
JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by JCR »

Nisu ni domacini bas popusili :oo
Image
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

vila wrote:Ajd storm ne idealiziraj ove generacije od ranije
eto oni su pupoljci svibanjski :ooo
to je tako,,,navijacki foklor
ipak old school lajkam vise :rozi
:rozi oldschool

Image
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..jesu ono poljaci sad igrali u celu.....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:..jesu ono poljaci sad igrali u celu.....
da....slask..... isto prejebena ekipa..... malo sam ih pobliže pogledao, prošetao kroz njih ispred stadiona..... mislim da bi i bbb i torca imali gadnih problema.....oko 2000 ih poteglo u celje :cudi
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...nisu pravili pizdarije ....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8027 times
Been thanked: 18991 times

Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava

Post by Maja »

Image
Navijača košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine sud u francuskom Montpellieru osudio je na godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava s ispruženom desnom rukom za vrijeme utakmice Izraela i Rusije na Europskom prvenstvu, piše francuski Le Parisien.
Edin Mehinović, s prebivalištem u Nizozemskoj, ali podrijetlom iz Doboja, je nakon odgledane utakmice BiH i Poljske, ostao u dvorani i odlučio vrijeđati Izraelce. Na njegovu nesreću postavljene kamere u dvorani snimile su i nacističke pozdrave, ali i njegovo prostačko ponašanje prema publici, jer je Mehinović na trenutke pokazivao i stražnjicu, što je svakako utjecalo i na visinu izrečene kazne.
Osim njega privedeno je još nekoliko navijača BiH, ali su oni kasnije pušteni, dok je Mehinoviću izrečena i petogodišnja zabrana dolaska na sportske događaje. Navijač BiH se navodno branio na sudu kako je ekstremističkim navijačima u dvorani htio pokazati što ne smiju raditi, a stražnjicu je pokazao jer su ga ovi isprovocirali.
Obrana mu nije upalila, a tužitelj je izjavio kako se ovdje radi o 'navijaču kakvi nikada nisu zainteresirani za sport' i koje bi trebalo 'teško kazniti zbog izazivanja mržnje na sportskim borilištima'.

24sata.hr
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8027 times
Been thanked: 18991 times

Re: Navijaču BiH godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdra

Post by Maja »

Osuđeni bh. navijač: Žrtveno sam janje, nikada ne bih podigao desnicu!

Prekršajni sud u Montpellieru, osim zatvorske kazne, Mehinoviću je odredio zabranu prisustvovanja sportskim događajima u trajanju od pet godina.

– Nisam nikada koristio fašistički pozdrav, nikada to ne bih uradio. Nisam nikada u životu podigao ruku kako bih veličao naciste i fašiste, naposljetku, protiv istih ili sličnih ideologija moja su se domovina i moj narod borili u prošlosti – rekao je Edin Mehinović, navijač koji je osuđen na zatvorsku kaznu od godinu.

Mehinović je za Faktor.ba ispričao kako se odvijala cjelokupna situacija, koja je završila njegovim hapšenjem.

– Nedavno sam imao jednu nezgodu poslije koje sam na štakama, ali i u kolicima. Ostali smo na utakmici između Rusije i Izraela, bilo je prepucavanja s navijačima Izraela. Oni su govorili “Je** Bosnu”, mi smo uzvratili istom mjerom. Zviždalo se kada je krenulo intoniranje himne Izraela, a potom je počelo skandiranje Palestina. Kada sam nakon utakmice izašao kako bih kupio neki suvenir za sina, prišao mi je čovjek koji je bio u trenerci i kazao mi da moram dati jednu izjavu i otiske prsta. I dok sam išao ka tom mjestu, bilo je blagog maltretianja s njegove strane. Provocirao me, mislio je da glumim povredu. Ne bih rekao da je službenik policije, prije bih rekao da je agent MOSAD-a koji je trebao žrtveno janje, a to sam očito bio ja – ispričao je Mehinović, koji je poslije utakmice odveden u policijsku stanicu.

Prava zbrka nastala je tek u policijskoj stanici. Službenici su se smjenjivali, ali rijetki su Mehinoviću znali reći zbog čega je priveden. Od običnog davanja izjave, ispostavit će se kasnije, navijač košarkaške reprezentacije BiH postao je osumnjičen za veličanje nacizma!

– Iskreno, više sam imao razloga da na meču između Rusije i Izraela navijam kontra Rusa, ako ništa onda iz političkih razloga. Ipak, nakon što sam doveden pred tužioca, za mene je tražena zatvorska kazna od šest mjeseci. Kako sam dobio godinu, niko mi nije znao reći. Navodno su, neke “više sile”, umiješale prste. Tako mi je makar rekao moj advokat. Tokom suđenja tražio sam da mi se pokaže videosnimak ili fotografija kako dižem desnu ruku. Prvobitna priča da takav materijal postoji odjednom je preinačena u to da imaju svjedoka koji me vidio kako dižem desnicu. Ali, imam i ja 30 svjedoka da to nisam učinio – priča Mehinović, te dodaje:

– Svjedok, koji je bio zaštitar na utakmici, kazao je kako su dvije istetovirane ćelave osobe “salutirale”, ali ja nemam tetovažu! Mnogi su mi govorili da sam žrtveno janje. Određena mi je kazna od godinu zatvora za nešto što nisam učinio. Da sam zaista učinio to za šta sam osuđen, ne bih se bunio, ali ja imam porodicu o kojoj moram brinuti.

Mehinoviću nadu daje žalbeni rok na ovu presudu.

– Imam pravo žalbe, učiniti ću to u narednih deset dana, a onda čekati novi poziv sa Suda – rekao je na kraju razgovora Edin Mehinović.

(D. Stambolić/Faktor.ba)
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9837 times
Been thanked: 11589 times

Post by Krokodil Behko »

Kad bi tako sudili kod nas, bilo bi stotine kažnjenih poslije svake utakmice.
Još smo i dobri, reprezentacije Hrvatske i Srbije, ostale bi bez navijača i to u potpunosti :valja

Bilo kako bilo, antisemitizam je u porastu, a ovi koji to prikazuju kao nacizam i mržnju, nek pogledaju malo i po svojoj avliji. Ne vidim nikakvu razliku između nacističke Njemačke i Izraela. Sve je tu: logori, progoni, etnička čišćenja, redovni ratni zločini.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

FAŠISTI NA TRIBINAMA U BERLINU Navijač Srbije u majici "Nož, žica, Srebrenica"

Image

O dvostrukim aršinima na Eurobasketu već smo pisali na našem portalu, a najnovija fotografija koja se pojavila na društvenim mrežema idu u prilog tome.

Naime, na tribinama dvorane u Berlinu tokom utakmice grupne faze Eurobasketa između Srbije i Turske jedan navijač pobjedničkog tima bodrio je svoje ljubimce u majici s natpisom "Nož, žica, Srebrenica".

Naravno, to je prošlo neopaženo, baš kao i "navijači" koji su na sličan način pružali podršku Ratku Mladiću na istoj utakmici.

Podsjećamo, jedan navijač bh. košarkaške reprezentacije osuđen je na godinu zatvora zbog navodnog nacističkog pozdrava.

Iako je prvobitno rečeno da postoji videosnimak njegovog "salutiranja" desnom rukom na utakmici između Rusije i Izraela, za njegov akt nije postojao materijalni dokaz.

Na Eurobaksetu očigledno vrijedi ona "ne vjeruj svojim očima, već meni".

(avaz)
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

:ovaj ...hm, ponekad se čak ni snimak kamere ne priznaje kao dokaz a eto u ovom slučaju se priznaje svjedočenje jedne osobe...ko nekad kad su se penzije na takav način dobivale, a znamo od koga :pusi ...mislim da čovjek nije kriv...a i da im je pokazao guicu...pa šta onda, može malo i muške guice kad već ženske gledamo vazda :perezube
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Vladimir RUS »

Neka ga ne brine zatvor. Svaki nacistički pozdrav današnja Evropa pozdravlja. Što si veći fašista to si si Briselu bliže. Ako ukažeš na fašizam onda dobiješ sankcije i okreneš se Kini. :D
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Huliganstvo

Post by storm »

Vidi švedskih mudonja....a melek sve prati iz šume....na čeki :sok

[ytube][/ytube]
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Huliganstvo

Post by Krokodil Behko »

Pismo malog huligana koje je rasplakalo sve građane Srbije

Image
SOMBOR, 15. septembar 2016, (Njuz) – Šesnaestogodišnji Milan Janković, učenik Srednje tehničke škole “Bratstvo i jedinstvo” iz Sombora, u pismu koje je poslao našoj redakciji otvorio je dušu o temi o kojoj mnogi ne smeju da pričaju.

Ubeđeni smo da će i vama, kao i svima nama u redakciji, reči ovog mladića naterati suze na oči. Milanovo pismo objavljujemo u integralnoj verziji:

„Ja sam Milan, idem u srednju školu, ali iako sam mlad, već sad mogu da uočim jednu negativnu pojavu koja se dešava ne samo meni nego i mnogim mojim vršnjacima. Naime, ljudi koje tučem na utakmicama, na gej paradama i u školi mrze me samo zbog jedne stvari. A to je zato što nisam kao oni, koji to ne rade. Biti drugačiji i osećati se tako možda je privilegija opisana samo u motivacionim knjigama, ali kada u praksi, jednim dobrim majgerijem u gejev stomak, to želite i da ostvarite, osuda okoline je toliko jaka da ponekad poželim da ne postojim. Meni je premlaćivanje pedera i suparničkih navijača pomoglo da postanem bolji čovek, sada sam mnogo smireniji, decu koja mi ne daju svoj novac za užinu tučem sve ređe, a Cigane samo ošamarim ili šutnem u zadnjicu kada ih vidim na ulici. Nažalost ljudi u mojoj okolini sve to ne umeju da cene, a imam utisak da me ljudi koje tučem gledaju sa prezirom. Zašto je to tako, ja ne znam.

Izgleda da je danas sramota prošetati se do stadiona u grupi ljudi koji su drugačiji samo zato što žele da se izbore za ista prava koja treba da imaju svi ostali, a to je da mogu da slome nos nekom geju ili isfeminiziranom hipsteru. Nažalost, živimo u društvu koje bi samo nešto da osuđuje, kao da nema druga posla, poput iskaljivanja besa na nekom pederu zbog viška energije. Kuda sve ovo vodi? Ne želim da živim u takvoj državi u kojoj me mrze svi koji ne misle i ne tuku kao ja. Želim da živim u zemlji u kojoj nije sramota prebiti geja!“
Post Reply

Return to “Ostali sportovi”